Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Se vårt brede utvalg av personlig tilpassede gaver til Valentinsdagen! Mange personlig tilpassede gaver tilgjengelig til ham, til henne og til par. Lag de perfekte personlig tilpassede Valentinsdag-gavene til den mest romantiske dagen i året!

Valentinsgave til han

Valentinsgave til han

Valentinsgave til henne

Valentinsgave til henne

274 gaver

Du har sett 48 av 274 gaver

De beste valentinsgave

14 Februar: Valentinsdagen. Det er en perfekt dag for å vise kjæresten din hvor mye han eller hun betyr for deg og hvor høyt du elsker dem. Det er også et perfekt øyeblikk for å fortelle noen at du er hemmelig forelsket i dem. Med andre ord, 14 februar er den internasjonale kjærlighetsdagen! La oss feire!

Morsomme valentinsgaver

Den beste kjærligheten innebærer mye moro og felles latter, så litt humor kan gjøre valentinsfeiringen ekstra spesiell. Hvis du ønsker å dele litt latter med valentinen din, kan du velge en morsom valentinsgave. Hva med et par personlige sokker, boksershorts med et morsomt bilde, t-skjorter med trykk, en snøkule med et morsomt bilde eller et personlig puslespill med et morsomt minne?

Romantiske valentinsgave ideer til valentinsdagen

Valentinsdagen er romantikkens dag, så vi har de perfekte romantiske gaveideene til deg:

 • Fotogaver: En tilpasset fotoramme med favorittbildet ditt eller et fotoalbum med dine kjæreste minner.
 • Personlige smykker: Et halskjede eller armbånd med partnerens navn eller initialer inngravert er alltid sjarmerende.
 • Kjærlighetsbrev: Et vakkert skrevet brev er den ultimate romantiske gaven, ikke minst når det er skrevet i et kult, personlig gratulasjonskort!
 • Sjokolade til valentinsdagen: Den ultimate godbiten, hjerteformet sjokolade med et søtt bilde.

Valentinsgaver til langdistanseforhold

Det kan være utfordrende å være i et avstandsforhold, spesielt når valentinsdagen nærmer seg. Vi gjør det enklere for deg å feire denne romantiske dagen, selv om din kjære bor langt unna. Du kan få gaven sendt direkte til mottakerens adresse for en ekstra romantisk overraskelse. Velg en mindre størrelse for en gave som kan leveres i postkassen, eller gå for en XXL-overraskelsesgave som de kan ta imot på døren.

Her er noen ideer til valentinsgaver for lang avstand:

 • Videomelding: Del alle dine tanker og følelser i en inderlig videohilsen med et digitalt QR-gratulasjonskort.
 • Personlig kalender: Fyll hver måned med flotte bilder og spesielle datoer som en konstant påminnelse om felles øyeblikk og kommende gjensyn.
 • Fotoalbum: Fylt med alle de magiske minnene fra tiden vi har tilbrakt sammen.
 • Fleeceteppe: Et varmt og lunt fleeceteppe til din kjære, personalisert med et bilde av dere to.
 • XXL-bamse: Den perfekte koselige følgesvennen når du ikke kan være i nærheten av deg selv.
 • Hjerteformet halskjede: Tilpasses med initialer, et bilde eller en spesiell dato for å gjøre det enda mer meningsfylt.

Hvor mye koster det å tilpasse en valentinsgave?

Noe av det fine med personlige gaver er at de blir spesielle og unike, selv om du velger en mindre gave! Enten du er ute etter et lite minne eller en større overraskelse, finnes det mange valgmuligheter for ethvert budsjett. Personaliseringen er inkludert i gaveprisen, så du trenger heller ikke å bekymre deg for ekstra kostnader!

Personlige perfekte valentinsgaven til par

Er du på utkikk etter en valentinsgave som virkelig hyller dere som par? Velg et matchende smykke, for eksempel et halskjede eller armbånd med initialene deres inngravert, et sett matchende kaffekrus, et personlig undertøy med bilde av kjæresten, matchende putevar, en eske sjokolade til deling, det er mange muligheter!

Billige gaver til valentinsdagen

Hvis du har et stramt budsjett denne valentinsdagen, trenger du ikke frykte. Det trenger ikke å koste skjorta å vise følelser. Det finnes mange rimelige og gjennomtenkte gaver som får partneren din til å føle seg sett og verdsatt, for eksempel: en snøkule med favorittbildet ditt med glitter eller hjerter i stedet for vanlig snø, en søt, personlig bamse, et magisk fotokrus, hjerteformet fotosjokolade, et personlig kort i tre, en myk, personlig pute, et personlig stearinlys, en hjerteformet Milka-sjokoladeboks og mange, mange flere!

Valentinsdag-gaver til ektepar

Det kan være utfordrende å finne på en ny gave til hver anledning, selv når du kjenner partneren din ut og inn! Noen ganger handler det rett og slett om at man har vært sammen lenge og allerede har gitt mange gaver, eller at man er sammen med noen som allerede ser ut til å ha alt de trenger. Så hva skal man gi til noen som ser ut til å ha alt? Hva sier du til det?

 • Personlig trykk på lerret
 • Gaveeske med fotoutskrifter i retrostil
 • Flaske vin med personlig etikett
 • Personlig tilpasset kjøkkenutstyr
 • Varmende badekåpe brodert med navnet deres.
 • Gravert lighter
 • Personlig whisky- eller brennevinsgave

Burde du gi bort en gave på Valentinsdagen?

Det at du sitter og leser dette, betyr at du tenker på å gi en gave til noen. Vi er kanskje ikke helt nøytrale, men vi syns det er en super idé. Det trenger ikke å være noe dyrt, det handler jo bare om å vise partneren, bestevennen eller en du er forelsket i hvor mye de betyr for deg. Det er jo ikke gaven i seg selv som betyr noe, men det at du har lagt en ekstra innsats i å vise hva du føler. Den som får gaven på Valentinsdagen vil føle seg verdsatt og elsket, og hvem ville vel ikke satt pris på det?

De beste valentines gavene: Personlige gaver med personlige hilsener

Hvis du leter etter fine gaver bør du vurdere å gå for personlige ting, det vil si ting som du kan tilpasse slik at de passer perfekt for mottakeren. Vi har et stort utvalg av over 2500 ulike gaver, som alle kan tilpasses slik som du vil. Du kan legge til partneren din sitt navn på gaven og, i mange tilfeller, også et bilde. Slik får du helt unike, personlige gaver! Hva med en kul veggklokke med ditt søteste bilde eller en boks med sjokolade med bilde av deg på innpakningen? Du kan til og med få plassert bildet ditt på selve sjokoladene! Mange gaver har også plass til personlige hilsener.

Overraske den du er glad i med en valentinsdagsgave

Fortell kjæresten din hvor høyt du elsker ham eller henne og hvor glad du er for at de er en del av livet ditt. Men ikke bekymre deg hvis du ikke er en poet! I redigeringsprogrammet vårt kan du laste opp dine egne bilder og tekster, men du kan også velge mellom en rekke ferdige design. Velg mellom hjertedesign med teksten "Jeg elsker deg" og mange andre. Du kan også legge et gratis kort til gaven, med din egen personlige tekst til mottakeren. Dette er et flott alternativ dersom du har lyst til å si noe mer enn "Jeg elsker deg". Vi legger gratiskortet i pakken, slik at mottakeren ser hvem gaven er fra når de åpner den.

Valentinsdag-gaver til ham og henne

Vi har massevis av gaver som du kan velge mellom til din kjære. Hva med en nydelig sjokolade, eller et kort med en personlig hilsen? Hvis du har lyst til å kjøpe noe flottere, kan du velge et personlig anheng eller et armbånd. Vi har massevis av flotte gaver som du kan gi til favorittpersonen din. Oppdag alle Valentinsdag-gaver til henne.

Det kan faktisk være litt vanskeligere for en mann å finne en fin Valentinsdagsgave. For mange menn er dette sannsynligvis mye mindre "big deal" enn det er for kvinner. Overrask ham med boksere med bildet ditt, en nøkkelring, et øl glass eller et spennende magisk krus med et fint bilde! Oppdag alle Valentinsdag-gaver til ham.

Rimelige valentinsgave

Hvis du er ute etter en koselig liten gave som viser at du setter pris på din kjære, har vi noen tips og idéer til deg:

Sjokolade er alltid en god idé! Velg et personlig Milka-hjerte med ditt favorittbilde, eller personlige hjerteformede sjokoladebiter. Kanskje du til og med får smake!

Hvis din kjære er glad i en kopp te, kan du gi personlige teglass. Legg til et kjærlighetstema, så bli gaven ekstra romantisk.

En nøkkelring med bilde er en annen super idè. Kjæresten din vil tenke på deg hver gang han eller hun låser døren!

Originale valentinsdagsgaver

Det er ikke alltid like lett å finne den rette gaven til valentinsdagen. Hvis dere har vært sammen en stund blir det vankeligere og venkeliger å finne nye gaveideer. Kanskje du har gått tom for ideer etter å ha prøvd dem alle ut og nå ønsker du å gjøre litt mer enn bare en middag sammen på restaurant. Du er sannsynligvis på jakt etter en original gave til valentinsdagen, noe unikt som får kjæresten din til å føle seg elsket og satt pris på. Kjærligheten skal ikke bare feires én dag i året, det som betyr noe er at dere gjør noe vakkert for hverandre.

Dette er en dag for å feire en intens kjærlighet med gaver som varer hele året. Med Your Surprise kan du lage dine valentinsgaver på en original måte. Du kan velge fra et gaveutvalg som du bare finner hos oss, designet av våre eksperter og tilpasset av deg. Noen ideer? Kjempesjokolade fra de mest populære varemerkene, pakker med utvalg av drikkevarer, gavepakker med glass og mange andre unike gaver.

5 valentinsgave

Valentinsdagen er en av de anledningene der tanken bak er viktigere enn størrelsen på selve gaven. Kjærlighet måles absolutt ikke i hvor stor gaven er, det holder ofte med små gester og oppmerksomhet. Det handler om å alltid være der, med kjærlighet og respekt. Derfor kan du også velge en liten gave på valentinsdagen, som viser kjæresten eller kona di hva du føler. Hvis du er på utkikk etter en gave har vi samlet sammen 5 ideer til valentinsgaver som ikke koster skjorta og er garantert en overraskelse!

 • Et kort med innebygd video som skannes, slik at du kan erklære all din kjærlighet,
 • En Milka-sjokoladeeske dere kan dele,
 • En snøkule med bilde og mange små hjerter som kan ristes,
 • Et personlig stearinlys med bilde og/eller navn,
 • Et sjokoladetelegram for å si "jeg elsker deg", på en unik måte.

De mest romantiske valentinsgavene

Romantikk er nøkkelordet for hver valentinsdag. Hvis du også vil ha en dag full av romantikk og øyeblikk sammen i år, hvorfor ikke en gaver til par? Her er noen av favorittideene våre:

 • Sett med putevar med initialer
 • Sett med kopper til et par, for en felles frokoststund
 • Nøkkelring med hjerte, slik at den andre halvdelen alltid er nær
 • Et par champagnefløyter, for å skåle sammen under en romantisk middag
 • Sjokoladehjerte med et trykt bilde, deilig belgisk sjokolade dere deler sammen

Gavetrender for valentinsdagen i 2024

Leter du etter en gave som ikke bare er unik for mannen din eller partneren din, men som også er i takt med tiden? Oppdag noen ideer til årets valentinsdag, her er opplevelser kombinert med unike gaver:

 • En romantisk middag tilberedt hjemme, kombinert med et personlig skjærebrett dere serverer forretter på,
 • En romantisk avslappet helg kombinert med en personlig koffert,
 • En romantisk film hjemme med snacks og selskap av et mykt personlig kosedyr
 • En liten reise kombinert med en myk badekåpe med navn

En gave til den første valentinsdagen sammen

Den første valentinsdagen er kanskje den mest romantiske. Dere har ikke vært sammen lenge og kanskje er dere ennå ikke helt sikre på hva den andre personens forventninger eller smak er. Nettopp derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne den best egnede gaven til kjæresten samt gi deg noen gode råd. Det er ikke nødvendig å kjøpe en dyr eller veldig unik gave.

Hvis du ikke er sikker på hva den andre liker, kan du gi en ordinær gave og bruke all kreativiteten din i den personlige tilpasningen. Noen av favorittgavene til den første valentinsdagen er personlige kosedyr med navn eller bilde, trykte puter, puslespill med bilde av paret eller små gaver som personlige nøkkelringer og mobildeksler.

Ting man kan gjøre på Valentinsdagen

Noen år kommer Valentinsdagen på en helgedag, noe som betyr at dere kan tilbringe hele dagen sammen. Men hva kan dere gjøre? Vi har noen gode idéer: Organiser en hyggelig piknik i parken. Fyll en kurv eller handlebag med brød, pålegg, dipper, frukt og noe deilig å drikke. Sett prikken over i'en med en flaske *vin med en personlig etikett!

Lag et fotoalbum med alle favorittøyeblikkene deres sammen, eller lag noen søte retro bilder- bilder.

Tilbring en dag på spa. I tillegg til å være avslappende, er det gøy å kommer seg litt bort. Nyt fredelig stillhet og hyggelige samtaler. Overrask partneren din med et nydelig Dove gavesett som kan brukes i badstuen!

En romantisk middag hører til på listen. Lag et deilig måltid sammen, dekk på bordet med nydelige vinglass og tenn noen stearinglys for å skape en romantisk stemning!

Gratulerer med valentinsdagen! Gi bort en gave nå på hjerters dag.

Flere tips på bloggen vår

Hvis du trenger mer inspirasjon for å lage en uforglemmelig Valentinsdag kan du ta en titt på bloggen vår: