Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Puter skaper en hyggelig atmosfære, varmer og uttrykker din stil. Berik din egen stue- eller soveromsinnredning eller design en unik pute du kan gi i gave. Visste du at du kan tilpasse putene våre med dine egne trykk? Oppdag våre personlige puter med bilde og lag en gave som passer perfekt for mottakeren.

11 gaver

Personlige puter med foto eller tekst

Ha en putetrekk, pute eller putevar tilpasset fotoet og / eller teksten du ønsker. Den perfekte gaven til hjemmet.

Personlig pute

En pute med et nydelig bilde er en flott gave, ettersom det gjør tida til å hygge deg på sofaen enda morsommere.

Vår online editor lar deg lage et kult pute eller putetrekk på kort tid. Bare velg pute eller putetrekk du velger, velg farge og last opp favorittbildet ditt.

Du kan velge mellom forskjellige former, for eksempel firkantede, ferdig trykte hjerteformede og hjerteformede som du kan legge til et bilde i midten.

Vi har mange farger å velge mellom, for eksempel lys rosa, rød, grå, hvit, svart, burgunder, lys blå og marine.

Personlig pute til bestemor og morfar

Hvis du leter etter en flott gave til besteforeldrene dine, er en personlig pute eller puteomslag med et bilde av barnebarnet ditt et godt alternativ. Disse putene og putetrekkene er også en fantastisk gave til besteforeldre som har mistet en kjær, da det gjør at de kan holde bildet sitt nært. Vi har hørt mange rørende historier om dette fra våre kunder. Selv om en gave ikke tar bort tristheten, er det tanken som teller og det er ofte en gave som man har tenkt igjennom.

Personlig pute til babyer

Hvis du snart har en babyshower eller skal besøke nye foreldre, er en søt pute med en søt illustrasjon et nydelig gavetips. Velg blant søte illustrasjoner med for eksempel en sjiraff, løve, ugle, koala, sommerfugl, hval eller brannbil. Dette er bare noen få av de tilgjengelige mulighetene!

Du kan legge babyens navn eller et bilde til det valgte designet, og skape en morsom gave til den lille på kort tid!

Personlig morsdagspute

En personlig pute lager også en fantastisk morsdag-gave. Last opp ditt favorittbilde av mammaen din eller hele familien. Legg til prikken over i’en med et av våre morsomme design.

Personlig pute som bryllupsgave

Hvis du leter etter en original bryllupsgave, kan du gå til et sett med personlige Mr & Mrs putevar. Last opp et morsomt bilde av det lykkelige paret, eller legg til etternavnet for å lage en original bryllupsgave.

Personlig pute eller putetrekk

Du kan velge mellom å bestille en personlig pute (inkludert fyll), eller en personlig putetrekk på produktsiden.