• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Bestill dine personlige gaver før 17 desember for levering til jul!
Bestill dine personlige gaver før 17 desember for levering til jul!
Alle påske gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 210 anmeldelser
Mari
på 04-12-19

"Super fornøyd med kvaliteten og leveringstiden holdte som avtalt!:D "

10 fra 10
Ann-Mari
på 03-12-19

"Ingenting "

10 fra 10
Celina J
på 03-12-19

"Pakken kom fort frem og var fornøyd med produktet! "

9 fra 10

Påske gaver

Påske feirer oppstandelsen av Jesus Kristus. Påske feires over to dager, og til tross for at det er en kristen feiring, har det blitt en feiring for alle. Påskedagene er vanligvis fylt med mat, familie og venner. Den store brunsj sammen varer i flere timer, og barna maler kokte egg og går på påskeeggjakt. For å gjøre påske enda mer spesiell kan du overraske noen med en morsom og personlig gave. Du finner alt du trenger for å gjøre påsken din ekstra spesiell på YourSurprise.

Påskeegg

Påske og påskeegg er koblet på en måte som du ikke bare kan forestille deg uten den andre. Hvem ser ikke frem til å spise sjokolade påskeegg i flere dager? På YourSurprise gjør vi det litt enklere for deg enn påskeharen. Her trenger du ikke å lete etter eggene, du velger bare den du liker mest, og vi sendte det til inngangsdøren din! Gjør påskeeggene ekstra spesielle ved å legge til et morsomt bilde av barnet ditt eller påskebunny til eggene. Den belgiske Callebaut-sjokolade er så deilig du ønsker at det var påsk hver dag på året!

Påskeharen

Påskeharen kan få deg til å jobbe for deg sjokolade, men alle elsker fortsatt ham. På YourSurprise kan du gjøre påskeharen en del av påskeferien. Sjokolade påskebunnies er en stor overraskelse for barna. Hvis du ikke vil spise påskeharen og foretrekker å kose den, er den myke bunny leketøy gaven å gå for! Denne søte kaninen har sin egen t-skjorte som du kan tilpasse med et bilde eller et valgfritt navn. Ønsker du å være påskeharen selv? Velg den unike ItsieMe kaninen !

Personlig plassering

Ønsker du å lage noe spesielt med måltider med familien og venner i ferien? Overrask alle på bordet med sine egne personlige plassmatter ! Disse placemats vil muntre opp bordet på et øyeblikk og kan brukes til hvert måltid hver dag. Du kan designe hvert stedsformat enkeltvis med bilder og et navn eller en liten melding. Personlig placemats er også en fin måte å dekorere bordet på julen eller en romantisk middag med din spesielle person.
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med