Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Enten du feirer en spesiell anledning eller helt enkelt vil tilfredsstille eget søtsug, garanterer våre enorme sjokoladeplater å løfte sjokoladeopplevelsen din med hver bit. Gjør din XXL sjokoladeplate personlig nå!

6 gaver

Gigantisk sjokoladeplate: En XXL sjokoladegave til sjokoholikere

Har du noen gang lurt på hva den ideelle gaven til en sjokoholiker kan være? Forestill deg overraskelsen og gleden til en sjokoladeelsker når de får se en gigantisk sjokoladeplate. Den optimale gaven som ikke bare tilfredsstiller søtsuget, men også gir dem en unik opplevelse.

Hvorfor velge en XXL sjokoladeplate?

Hvorfor ikke? Det er garantert å imponere! En gigantisk sjokoladeplate bringer ikke bare glede til mottakeren, det er også en flott og personlig gave ved en spesiell anledning. Dessuten viser det at du tenker på dem og vet hvor høyt de elsker sjokolade!

Hva gjør dem så spesielle?

Når du tenker på det, er en XXL sjokoladeplate mer enn bare en vanlig godbit. Den er et mesterverk! Det spesielle med gigantiske sjokoladeplater fra YourSurprise, er at du kan gjøre dem personlige for å skape en helt unik gave. Du kan legge til mottakerens navn, et bilde eller en collage, eller en spesiell hilsen på sjokoladeesken.

Minneverdige øyeblikk

En XXL sjokoladeplate er ikke bare til for sjokoholikerens nytelse, det er også en morsom og interaktiv måte å føre folk sammen på. Den forvandler en helt vanlig sammenkomst til en minneverdig anledning. Alle vil huske hvor de var da de fikk en bit av den massive sjokoladegodbiten. Det er også en unik gave til en spesiell anledning, som en bursdag eller en stor milepæl, eller bare som en takk til en god kunde.

Et stort utvalg av gigantiske sjokoladeplater

YourSurprise gir deg muligheten til å skape din gigantiske sjokoladeplate og velge blant et stort utvalg av størrelser, merker og smaker. Ta en titt på utvalget vårt:

  • 60 cm XXL sjokoladeplater: Velg mellom Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix, Chocolonely; legg til bildet ditt, navn og/eller en spesiell hilsen, og gi noen denne enestående, gigantiske sjokoladeplaten!
  • Sjokoladeplate gaveesker: Et flott utvalg av sjokoladegodbiter; Twix, Mars eller Snickers. Finn din favorittsmak, legg til et bilde, navn og/eller en hilsen.
  • Gigantiske Sjokoladeesker: For dem som ikke kan nøye seg med å velge bare én smak, er det alltids en mulighet å nyte en samling med utsøkte sjokolader i en enorm eske. Velg mellom Celebrations (i boks eller rør) eller Mega Chokotoff for et utvalg av Chokotoffs sjokoladekonfekt.
  • XL Oreo gaverull: Dette er en overdimensjonert utgave av alles favoritt, kjeksen med kremfyll. Tenk deg gleden i ansiktet til noen du er glad i når de ruller ut denne massive godbiten, fullstappet med deilige Oreos.
  • Toblerone XXL: Forestill deg den udelte gleden ved å sette tennene i en gigantisk sjokoladeplate med en vekt på hele 4,5 kg!