• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Alle God bedring gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 294 anmeldelser
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10
Thomas
på 26-03-20

"Gir 9, sendte gaven direkte til bursdagsbarnet så har ikke fått sett produktet selv (derfor ikke 10) .."

9 fra 10
Hilde Iren
på 22-03-20

"Veldig rask levering "

10 fra 10

God bedring

Vi har alle vært der; føler seg ikke bra og ute av stand til å delta i morsomme aktiviteter. Hvis noen føler seg under været i lengre tid, ville det være gøy å overraske dem med en bra snart gave! En søt overraskelse som det kan få dem til å glemme at de er syke for en liten stund. På YourSurprise kan du designe en spesiell og unik gave for å få noen til å smile fra øre til øre. Vi sørger alltid for at det blir bra snart gaver er pakket inn pent i en fargerik pakke. Du kan velge om du vil at gaver skal leveres til deg eller rett til noen andre. Selvfølgelig tilbyr vi muligheten til å få din gave sendt til et hvilket som helst sykehus.

Personlig bok

Å være syk er absolutt ikke moro! Dessverre kan det ta litt tid før du blir bedre. Du trenger noe for å holde deg underholdt for tiden. Hvorfor ikke overraske noen med en personlig bok der de er hovedpersonen! Nå er du den som danser med prins sjarmerende eller racing i Formel 1! Dette vil underholde noen i timevis! Hvis du foretrekker å skrive din egen historie, kan du enkelt tilpasse en dagbok med en av de mange designene og ditt eget bilde og tekst!

Teddybjørn gave

Er det noen som trenger en klem? En klem fra en av våre gjør alle smiler! De koselige lekene har sine egne T-skjorter. Du kan sette et bilde på disse søte, lille T-skjortene for å gjøre denne bamse-gaveen ekstra spesiell og personlig!

Ikke bare har vi søte bamse gaver, vi har også mange andre myke og koselige plysjdyr som er glade for å formidle en klem for deg! Når du ikke føler deg godt, er det en kos med disse plysjene som får deg til å føle deg bedre!

Krus med bilde

Suppe eller te fra en stor krus gjør at du føler deg litt bedre. Dessverre kan vi ikke personliggjøre suppa eller te til deg, men det vi kan gjøre er å tilpasse kruset ditt! Ønsker du å få noen til å føle seg bedre ved å gi dem en spesiell gave? Å legge et muntert bilde til kruset kan gjøre alles dag litt lysere. Du kan legge til litt wizardry til kruset ditt med bilde ved å bestille Magic Mug ! Kruset er svart, men når du fyller i en varm væske, blir bildet ditt synlig! Drikke te, kaffe eller suppe har blitt en helt ny opplevelse!