Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Morsdagen er rett rundt hjørnet! Har du allerede ordnet morsdagsgaven din? Sjekk ut vårt forslag til morsdagsgaver og finn den beste gaven å overraske moren din med! 

155 gaver

Du har sett 48 av 155 gaver

Vakre morsdagsgaver

Vi ønsker alle å gi oppmerksomhet til mammaen vår på morsdagen. Det er det perfekte tidspunktet å fortelle henne hvor spesiell hun er og hvor mye hun betyr for deg. Du ønsker kanskje å takke henne for all støtten og kloke råd hun gir. Du kan selvfølgelig velge å gi henne den klassiske blomsterbuketten, men du kan jo også velge å overraske henne med en spesiell og original gave.

Årets morsdag kan være den aller første for din ektefelle eller kjæreste: et vakkert øyeblikk å reflektere over morsrollen på. Det er kanskje en av de vanligste jobbene i verden, men det er også en av de mest verdifulle. Vi føler at mammaer virkelig fortjener mye ros for alt det de gjør. I Norge gir vi mor ekstra oppmerksomhet 2. søndag i februar.

Har du allerede funnet en morsdagsgave? Mamma fortjener litt ekstra oppmerksomhet; gi mamma en spesiell gave laget av hjertet!

Orginal morsdagsgave: personlig med bilde og tekst

Mødre er de som alltid passer på deg - uansett hvor gammel du er. Er mammaen din alltid der for deg hvis du er i tvil eller for å gi deg et godt råd? Kanskje hun er av typen som gir deg en kopp te eller et glass vin og lytter helt til du får det litt bedre? Eller kanskje hun er av typen som tålmodig hører på deg fortelle i telefonen om din vanskelige dag på jobben? For en gangs skyld er det fint å gi noenting igjen, uansett om det er et omtenksomt kort eller en fin gave.

Ideer for å lage din personlige morsdagsgave

Det finnes forskjellige orginale gaver som du kan gi til mor som et takk og få henne til å føle seg helt spesiell. Hva med et vakker vinglass eller en tekopp med navnet hennes eller en beskjed inngravert? Eller kanskje et vakkert veggur med et bilde av dere to sammen? På denne måten kommer du alltid til å være der, selv om dere ikke er sammen. Med YouSurprise kan du lage din helt egen og spesielle orginale gave. Du finner et stort utvalg av gaver som du kan personlig tilpasse med dine favorittbilder av dere to sammen.

Den mest original morsdagsgave i 2024: en gave til hver mor

På YourSurprise finner du mange unike og originale ideer til din gave til morsdag.

Morsdagsgave Til den første morsdagen

Morsdagen er en ekstra spesielt dag for nybakte mødre. Hvis du virkelig vil gjøre et godt inntrykk som nybakt pappa, vil rådet vårt være å gjøre det lille ekstra. Begynn med en god frokost i sengen, og gi deretter en flott gave. Kanskje et anheng inngravert med babyens navn, vakkert bilde eller plakat med yndlingsbildene deres eller en søt babydress som sier 'Happy First Mother's Day!' med babyens navn. Det vil sikkert få henne til å trekke på smilebåndet. Overrask moren din nå med en gave til første morsdag.

Morsdagsgave for de avslappede mødrene

Noen mødre tar det helt med ro. De er en klippe som alltid er der for å tilby en skulder å gråte på. Ofte ledsaget av et glass vin eller en tekopp med noen visdomsord. Til denne mammaen, anbefaler vi et vakkert inngravert vin- eller teglass, med navnet hennes eller en søt beskjed. En nydelig veggklokke med et bilde av dere begge, er en annen kul idé som symboliserer de gode tidene dere tilbringer sammen. Hvis hun er en ekte teelsker, kan du gi henne en inngravert teboks eller et kjeks med trykk.

Perfekt morsdagsgave til den aller beste bestemoren

Hvor ville du vært uten at bestemoren din alltid passet på deg? Ikke glem bestemor når det gjelder morsdagen. Vi har noen få ideer om hvordan du kan vise henne hvor utrolig viktig hun er for deg. Alt du trenger, er et bilde av alle hun elsker mest i verden: hennes flotte barnebarn. Fant du et bilde? Flott! Hvorfor ikke legge bildet til et sett med glassunderlag, kakeboks, serveringsbrett eller emaljert krus. Bestemor kan glede seg over bildet på mange praktiske måter!

Morsdagsgaver for mødre som liker gastronomi

Hvis mammaen din elsker å tilbringe tid på kjøkkenet for å skape den mest utsøkte maten, kan hun glede seg over en personlig gave som kan brukes på kjøkkenet. Her er noen av tipsene våre:

 • et gravert skjære- eller serveringsbrett med navnet hennes eller en søt beskjed
 • et trykt forkle av bilder av gode minner
 • et sett med trykte grytevotter med bilder av yndlingsøyeblikkene dine
 • en personlig kokebok, der hun kan oppbevare alle de hemmelige oppskriftene sine!

For mammaen som har alt

Noen mødre vil si at de har alt det de ønsker seg og at de umulig kan tenke på noe de vil ha som gave. For disse mødrene, foreslår vi at du gir noe som handler mindre om selve gaven og mer om tanken bak slik at hun ser hvor elsket hun er. Vi vet alle at et bilde kan si mer enn tusen ord, så velg det fineste bildet du har og lag et lerret, plakat eller bursdagskalender.

De beste ideene til eldre mødre

Mødre skal feires i alle aldre! Hva skal du gi en mamma som et langt liv har gjort klok?

Du har mange vakre minner om dere gjennom årene, så bruk dem til å lage et unikt minne:

 • En personlig tilpasset bilde på en sovepute eller pute
 • Et personlig tilpasset serveringsfat
 • Et lerretstrykk som får en fremhevet plassering hjemme hos henne
 • En nøkkelring med et bilde som hun kan ta med seg uansett hvor hun går

Morsdagsgave fra barn

Morsdag er en helt spesiell dag for hele familien. Når mamma skal overraskes, vil barna gjerne være helt forran. De elsker selvfølgelig sin mor! Og det er ingenting som gjør en mor mer glad, enn en gave som kommer fra barna. Hvis partneren din feirer morsdag, kan du i år involvere barna til å skape en unik gave. Det spiller ingen rolle hvor gamle de er. De kan alltid hjelpe med å finne noe fint som skal være en gave.

Hvis du har et ungt barn, kan det være med på å tegne et kort som kan legges ved gaven og hvis du har et litt eldre barn kan det være med på å bestemme hvilket bilde eller beskjed som skal være på den personlig tilpassede gaven. Eller hva med en deilig sjokolade man kan dele med hele familien? Eller kanskje en pen fotobok med de beste bildene fra året som gikk?

Morsdag på avstand: Send morsdagsgave din eksternt

Det er desverre ikke alltid man får muligheten til å feire morsdagen sammen som en familie. Kanskje deg og din mor ikke kan være sammen på grunn av jobb eller kanskje er det karantenen som gjør at dere må være fra hverandre. Det kan virke som en uoverskuelig oppgave å lage en gave til mammaen din på avstand, men vet du at du også kan sende en gave direkte til adressen hennes?

Du kan overraske din elskede mor med en gave som hun finner - som en overraskelse - i postkassen eller får den levert av noen. Og hvis du i tillegg legger ved et pent kort, kan du fortelle henne hvor mye hun betyr for deg! Å få morsdagsgaven levert på døren er veldig enkelt! Du trenger ikke bekymre deg for noe, du kan lage den fine gaven din og vi sørger for at den blir levert på døren til moren din som du er så glad i.

Hva skal jeg gi henne i morsdagsgave?

Det er ingen standardoppskrifter når du lager en personlig tilpasset morsdagsgave. Mor venter seg noe dyrt eller som du ikke har råd til. Mest sannsynlig regner hun ikke engang med en gave, men det betyr ikke at du ikke kan overraske henne med en meningsfull gave.

En blomsterbukett eller sjokolade, det er alltid populære gaveideer. Alternativt kan du fokusere mer på følelsene, velge en gave som viser den spesielle rollen hun spiller i livet ditt. Du kan gjøre det med et bilde av dere: et kort med en spesiell hilsen til henne; et krus med et morsomt bilde fra en av de siste feriene; et fleeceteppe med fotokollasje slik at hun alltid har deg ved siden av seg.

Enten du leter etter personlig tilpassede gaver til mamma fra vennen din, eller til din egen mor, blir det aldri galt med personlig tilpassede morsdagsgaver.

5 Morsdagsgave-tips

Det er ikke alltid så lett å finne en morsdagsgave. Hva gir du til personen som alltid er der for deg?

Vi har samlet noen morsdagsgaveideer som alltid blir satt pris på og samtidig er helt unike:

 1. Morsdagssmykker: Overrask henne med et unikt armbånd eller halskjede med navnet hennes. Du kan også gjøre det personlig med et bilde!
 2. Personlig sjokolade: hvem elsker ikke sjokolade? Et søtt øyeblikk etter en lang dag er den beste måten å feire hverdagen på
 3. Et krus med det beste bildet ditt: på den måten vil moren din alltid ha deg i nærheten selv når du er langt unna
 4. En ramme med et bilde av et hyggelig øyeblikk dere har hatt sammen, som for eksempel en bursdag eller den siste ferien
 5. En blomsterbukett: blomster blir alltid satt pris på - med de fine fargene og den deilige lukten lyser de opp ethvert rom og kan gjøre mottakeren virkelig glad

Topp gaver til morsdagen

Er du ute etter mer inspirasjon? Her er våre bestselgende gaver som allerede har gledet tusenvis av mødre. Samtidig som de har den helt spesielle personlige touchen!

 • Hjerteformede sjokolader med bilde
 • Klokke med bilde
 • Nøkkelring med bilde til morsdagen
 • Serveringsbrett med bilde
 • Morsdagspuslespill med bilde

Morsdagsgaveideer: De beste gavetipsene til en helt spesiell mor

Det er ikke alltid så lett å finne en morsdagsgave. Hva gir du til den personen som alltid er der for deg? Vi har samlet noen ideer til morsdagsgaver som alltid blir satt pris på og samtidig er helt unike:

 • Personlig tilpassede smykker til morsdagen: Overrask henne med et unikt armbånd eller halskjede med navnet hennes på. Du kan til og med tilpasse smykkene med et bilde!
 • Personlig tilpasset sjokolade: hvem er vel ikke glad i sjokolade? Et søtt øyeblikk etter en lang dag er den beste måten å feire hverdagen på og er bare en av våre mange fantastiske personlige morsdagsgaver
 • Personlig tilpasset krus til morsdagen: Da vil mor alltid ha deg i nærheten selv når du er langt unna. Denne fotogaven på morsdagen vil minne henne om deg hver gang hun nyter en kopp te, kaffe eller varm sjokolade
 • Personlig tilpasset fotoramme: Med et bilde av et fint øyeblikk sammen, for eksempel en bursdag eller fra den siste ferien
 • En bukett med tørkede blomster og et personlig tilpasset kort: Blomster blir alltid verdsatt på grunn av fargene og den gode duften, de lyser opp ethvert rom og gjør mottageren veldig glad

Ikke glem å pakke dine personlige tilpassede morsdagsgaver godt og å legge til et spesielt kort. Det er tanken bak gaven som gjør den helt spesiell. På et kort kan du skrive hvor mye hun betyr for deg og hvor stor pris du setter på innsatsen hennes.

Når er det morsdag i 2024?

Hvert år feires morsdagen andre søndag i mai.

I 2024 er morsdagen på søndag 11 februar.