Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Et nytt liv som kommer til verden, fører til ekte glede. Feir dette spesielle øyeblikket eller  nyheten om graviditeten med en nydelig, personalisert babygave. Det er massevis av babygaver å velge mellom, fra kjempesøte babyklær til praktisk babyutstyr. 

57 gaver

Du har sett 48 av 57 gaver

Personlig gaver til nyfødt og babyshower

De 5 beste gavene til en baby shoiwer

Det er alltid fantastisk når en ny baby kommer. Det er en tid med lykke og gleder ikke bare for foreldrene, men for alle andre også. Babygaver er viktige, ettersom de gir babyen en god velkomst, skaper gode minner og blir gode ting å huske tilbake på.

Personlig babyteppe: Personlige babytepper er perfekte som en varm, myk, koselig velkomst og virkelig unik, da de kan tilpasses med babyens navn og et nydelig design eller foto. Det er en nyttig gave, både når de er små og når de begynner å vokse.Personlig tilpasset sparkebukse: Våre søte baby-sparkebukser kan tilpasses med navn, design og foto, noe som gjør dem behagelige og praktiske og søte å ta på. Vi har også babyhatter, smokker og smekker til å fullføre antrekket. Tid for et fotoshoot!Kosete leke:Vi har alle det ene kosedyret som har vært med oss siden vi var baby og blir med oss hele livet. Våre kosedyr har på seg en søt t-skjorte, som kan tilpasses for å gjøre dem ekstra personlige og gir en søt evig følgesvenn.Personlig babybok: Det er aldri for tidlig å begynne å kultivere en kjærlighet til å lese. Våre personlige babybøker er den perfekte måten å sette i gang en livslang lidenskap, da de gjør leseopplevelsen ekstra personlig ved å la den lille spille hovedrollen i sin helt egen historie. Berolige dem med stemmen din, og nyt eventyrene sammen når de vokser.Dekorering av babyrommet: Den lille vil bli ønsket velkommen med åpne armer. Gjør plassen deres til noe helt spesielt med en personlig babyplakat, pute, veggklistremerke eller hettehåndkle. Du kan til og med ønske dem velkommen hjem med en personlig tilpasset ballong, og vise verden hvor glade alle er for at de har kommet.

De beste ideene til fødselsgaver

Er dette første gang du opplever at du gir en gave i anledning en fødsel? Vi kan forestille oss at du er i tvil om hvilken gave som er den rette, spesielt hvis du ikke har barn selv og du egentlig ikke er så fortrolig med babygaver. Du trenger ikke bekymre deg, vi har allerede tenkt på det, og vi er her for å gi deg ideer til gaver som du vil gjøre inntrykk med! Hvis du gå for noe søtt og nyttig på samme tid, er en babydrakt en fin gave som du kan gjøre personlige med et design. Når det er badetid, blir det broderte håndkleet alltid satt pris på. Unike gaver er gaver som blir husket og satt pris på i lang tid! For å oppnå dette må du gi noe som kan brukes og ses hver dag. I tillegg er personliggjøring av gaven en perfekt måte å gi gaven den unike touchen. Noen ideer? En Koeka babybadekåpe med navn på for når det lille barnet vokser opp, en søt koffert der han kan å samle alle smålekene sine eller en smekke med navn.

En liten babygave til en fødsel

Til en så liten baby kan du gi en like liten gave! Du trenger ikke alltid bruke enorme summer penger eller komme med den største fødselsgaven. Vi har samlet forslag til små babygaver på et lite budsjett, gaver som virkelig kan glede de nybakte foreldrene. Hos YourSurprise har vi noen supersøte små babygaver, som for eksempel smokkeklemmen i skinn så babyen aldri mister smokken, eller en søt og myk kanin. Til jul kan du overraske foreldrene med en julekule til å henge i treet med bildet av den nyfødte.

Gave til guttebaby

Vil du kunngjøre eller feire fødselen til en gutt? Det er mange gaver du kan velge mellom. Hvis vennen din nettopp har født verdens søteste lille gutt eller du endelig ble den onkelen du alltid ønsket å være, må du feire med en spesiell gave til den nyfødte og foreldrene hans. Hva med en morsom og personlig bok til babyen? Eller kanskje en boks med godteri for å feire guttebabyen. Du kan også velge noe nyttig for de første årene av babyens liv, for eksempel et fint og mykt sengetøy med navnet hans.

Babygave til en jente

En søt jente er født! Eller er barnet på vei og du vil fortelle det til hele familien og alle vennene? Da kan du gjøre det med en søt personlig gave med navn og/eller bilde, for eksempel en personlig flaske med rosa og hvite sukkertøy. Hvis bestevenninnen din venter en jente, hvorfor overrasker du henne ikke med en gave til babyen? Blant kundenes favoritter er et armbånd med inngravert navn for når babyen er større, eller en søt babylue med navnet hennes.

Hvordan gjøre babygaven personlig

Det er mange gaver du kan gi til en nyfødt, og ofte er de veldig like, men hvis du ønsker å skille deg ut, er du på rett sted! Med YourSurprise finner du ikke bare gaven, men du kan også tilpasse den slik du vil og gjøre gaven enda mer verdifull. Men hvordan gjør du gaven til en baby personlig?

  • Barselgave med navn: dette er favorittalternativet blant våre kunder fordi alternativene er så mange. Vi kan trykke, gravere eller brodere navnet direkte på gaven, det blir en overraskelse uten sidestykke!
  • Barselgave med foto: hvis babyen allerede er født, kan du trykke bildene av verdens søteste baby på forskjellige gaver som for eksempel plakater, bøker, lerret, dekorfliser og til og med klær!
  • Babygave med navn og bilde: hvis du ikke kan velge mellom de to personaliseringsmulighetene, kan du også kombinere bilde og navn på én gave og lage den ultimate personlige babygaven!

Gave til nybakte foreldre

Når en baby er født, er all oppmerksomheten rettet mot det nyfødte barnet. Noen ganger er det også hyggelig å overraske foreldrene med en fin og omtenksom gave, noe som gjør at de føler seg verdsatt og belønner dem for alle de søvnløse nettene. Det er mange gaver du kan gi, for eksempel en flaske vin med graverte glass til å skåle med når babyen endelig sover, eller en gigantisk sjokoladeplate av herligste merke. Oppdag alle gaver til henne og gaver til ham og finn den perfekte overraskelsen.

En veldig spesiell gave

Gjør ankomsten til hver eneste baby ekstra spesiell med en personlig gave. En personlig gave med navnet til barnet viser interesse og gir gaven ekstra mening, enten det er en babylue, sparkebukse eller tallerken. Noen barn kan til og med beholde sin gave med seg hele livet! Har du noe sånt? Vi vet at gaver gjør mennesker glade, ikke bare når de mottar dem, men når de gir dem også! Å gi en gave lar deg spre litt lykke. Vi kaller dette 'Kunsten å gi'.

Personlige gaver i forbindelse med en fødsel

Gleden over en baby på vei påvirker ikke bare foreldrene, men også venner og familie. Enten det er du eller noen du kjenner som venter barn, er tilbehør og klær til babyer et must! Mens dere venter på at den lille skal komme, må det lille nurkets rom gjøres i stand. Tenk på et fint bilde til å henge på veggen, eller et mykt pledd med babyens navn som babyen kan kose seg med. Har babysengen allerede en dyne og en haug med dukker?

Du kan velge et personlig dynetrekk med navn og kosedyret du finner blant alle våre søte kosedyr. Du kan tilpasse dukkens t-skjorte med et bilde av foreldrene, slik at de er tilstede også om natten hvis det lille nurket våkner!

Hvis du nettopp har fått vite babyens kjønn, har vi noen fine ideer til hvordan du annonserer det til vennene dine. Du kan kjøpe en heliumballong og åpne den foran dem, eller du kan sende dem en krukke med godteri, med blå eller rosa hjerter. Tenker du allerede på når du skal kunne lese godnatthistorier for babyen din? Med den personlige boken, Velkommen til verden, vil det lille nurket være den virkelige hovedpersonen! Et vakkert minne dere kan ha i all fremtid.

Gaver til en nyfødt baby

Etter at babyen er født, vil foreldrene ha mange søvnløse netter og gråte mange tårer. Det du kan gjøre er å skjemme dem bort med en fin gave, som får dem til å føle at du er nær og de vil umiddelbart føle seg bedre. Du kan velge en nyfødtgave som en personlig smokk med babyens navn eller en morsom smekke, som alltid er grei å ha! Andre gaveideer til den lille kan være et av produktene Koeka som er av høy kvalitet og med vakkert design, som et dekorert håndkle eller en sutteklut brodert med navn. Babybodyen er favorittgaven til våre kunder, man får aldri nok av klær, og de er nyttige og originale gaver. Du kan for eksempel gi den i gave på den første mors- eller farsdagen. Det vil de garantert sette pris på. Det er sant at alle fokuserer på barnets fødsel, men ikke overse foreldrene. Engasjementet deres bør fremheves, kanskje med en fin t-skjorte med ordene «beste mamma» og «beste pappa», eller en gave de kan sette pris på når det lille nuket sover, for eksempel en flaske champagne eller en eske med sjokolade. < / p>

Baby Shower, gaveideer

Baby Shower er en stadig mer populær begivenhet fordi det er da vi feirer at babyen snart er her, sammen med venner og familie. Det er de som velger en intim og rolig fest hjemme hos seg selv og de som foretrekker å ta den helt ut. Hvis du har mottatt en invitasjon til en baby shower eller avsløring av kjønnet, er det tradisjonen tro at du tar med en gave. Det trenger ikke være noe for dyrt, det kan være en liten oppmerksomhet for å vise at du står foreldrene nær eller noe nyttig til babyens første måneder. forskjellig fra det som er vanlig, personlig tilpasset med navn eller tekst. Her er noen ideer:

  • Barnebestikk, for når den lille blir eldre,
  • En badekåpe brodert med babyens navn,
  • Et brodert sengesett med sengeteppe og laken,
  • En elegant smokkestropp i skinn

Gaveideer til en 1 år gammel jente eller gutt

Så gøy, det lille nurket er allerede ett år gammelt! Tiden går fort og tiden er inne for å feire det første leveåret. I den alderen lærer barn å si sine første ord, ta de første skrittene samt lære å kjenne verden. Nysgjerrigheten fører til at de blir tiltrukket av nesten hva som helst, men vi har valgt ut noen gaver som kan passe perfekt til ettåringer. Happy Horse myke koseleker, disse er kvalitetsgaver som kan personlig tilpasses med navn. Du kan velge mellom myke leker i forskjellige størrelser og farger, som vil bli en dyrebar følgesvenn i barnas eventyr! Og for de mer aktive barna er de personlige treleker ideelle. Da vil de kunne suse rundt i huset i en vakker trebil.

Send en babygave når du er langt unna

Du får ikke alltid sjansen til å være rundt den som venter barn. Kanskje en venn av deg er i ferd med å føde eller broren din har blitt en nybakt far. Selv om du ikke kan være tilstede under denne unike anledningen, kan du fortsatt få dem til å føle at du er nær. Med YourSurprise kan du sende en gave til en fødsel, direkte til mottakerens adresse!