Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Skap din egen gave i tre med vårt eksklusive personlige gaveutvalg i tre. Ditt valg av navn, bilde og/eller tekst kan printes eller graveres på tre og vil definitivt skille seg ut ved en spesiell anledning.

45 gaver

Personlige gaver i tre for enhver anledning.

Det kan være en overveldende oppgave å skulle finne den perfekte gaven, men det er få ting som kan måle seg med sjarmen og varigheten til en personlig gave i tre. Enten det er til en fødselsdag, et bryllup eller et annet jubileum, er gaver i tre en fin måte å vise medfølelse og omtanke. Her hos YourSurprise har vi skapt unike gaver i tre av høy kvalitet som kan gjøres personlige med et navn, tekst, et bilde og/eller en logo.

Skap minner: Personlige gaver i tre til livets spesielle anledninger

Det er mange spesielle øyeblikk i livet man kan verdsette og minnes. En personlig gave i tre byr på en sentimental måte å gjøre ære på slike anledninger.

Tenk deg å vise fram et personlig ostefat i et bryllup, med parets navn og deres spesielle dato inngravert. Eller hva med en klassisk bilderamme med babyens navn, vekt og fødselsdato trykket på? Udødeliggjør et jubileum med en vakker vinboks i tre med parets initialer og årstallene for det lykkelige ekteskapet inngravert.

Hva med et trestativ med tørkede blomster som bursdagsgave? Dette er også en flott gave til Valentinerdagen. En gravert klokke i tre er en unik gave til konfirmanten eller for å feire noen som går av med pensjon.

Ser du etter noe du kan gi i gave på en spesiell dag? Da bør du velge et gravert eller trykket kort!

Hvilke unike julegaver i tre finnes?

Til jul er det flott å gi bort et personlig sett med julepynt i tre. Du kan legge til en spesiell julehilsen, en tekst eller navnet på familiemedlemmer. Og hva med en vinflaske med en gravert julehilsen i tre? Velg en av dine favoritter blant røde, hvite eller roséviner.

Slik lager du din personlige gave

Vårt utvalg av gaver i tre til ulike anledninger og behov kan gjøres personlige på en rekke ulike måter, hver og en utvalgt for den typen gave du velger.

Våre personlige gaver i tre kan gjøres personlige med:

  • Et fotografi
  • Et navn
  • En tekst
  • En logo

Din personlige beskjed kan trykkes eller graveres, avhengig av gaven du velger. Skap ditt eget design eller gjør gaven personlig i vårt nettbaserte redigeringsprogram og se forhåndsvisning av gaven din før du godkjenner!

De beste graverte gavene i tre

Våre graverte gaver i tre inkluderer:

De beste trykte personlige gavene i tre

Våre trykte gaver i tre inkluderer:

Hvordan kan jeg skreddersy en gave i tre til et bryllup?

En bryllupsgave i tre er et tidløst og elegant valg. Du kan skreddersy den personlige tregaven med navn på paret, initialene deres eller til og med et fotografi! Hvis du er flink til å ordlegge deg kan du vurdere å gjøre gaven personlig med tekst, for eksempel med en ektefølt beskjed. Noen forslag til flotte bryllupsgaver i tre kan være en champagneflaske i treboks; et personlig sett med vin og skjærefjøl i tre; en gravert minneeske med ting som minner deg om paret, eller et hjerte i tre med parets navn på.

Kan personlige gaver i tre være miljøvennlige?

De fleste av våre gaver i tre er sertifisert FSC, et sertifikat som identifiserer produkter som inneholder tre fra skog som forvaltes på en forsvarlig og god måte i henhold til strenge miljømessige, sosiale og økonomiske standarder. Ta en titt på gavespesifikasjonene for ytterligere informasjon om tretypen som er benyttet i de ulike gavene.