Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Det er mange øyeblikk i livet som fortjener en feiring: Et jobbjubileum, en forlovelse, et bryllup, osv. Ser du etter en jubileumsgave? Tilpass den med bilde og/eller tekst!

Sjokolade og søtsaker

Sjokolade og søtsaker

Graveringsglass

Graveringsglass

Klær & tekstil

Klær & tekstil

Spill & fest

Spill & fest

Serveringsplanker og skjærebrett

Serveringsplanker og skjærebrett

176 gaver

Du har sett 48 av 176 gaver

Den beste gaven til et jubileum

Har foreldrene dine vært gift i nesten 50 år? Eller har kollegaen din vært ansatt i nesten 10 år? Da bør dette absolutt feires! Jubileer er gode øyeblikk å feire sammen og se tilbake på de siste årene. Har du et jubileum du snart skal feire? Dette krever naturligvis en personlig gave. Å gi en personlig jubileumsgave er en fin måte å gjøre anledningen ekstra spesiell.

Bryllupsdag

Hvis du har vært gift i 5, 10 eller 25 år, er dette en grunn til å feire! Etter 5 år feirer du trebryllup. 10 år er tinnbryllup, 25 år er sølvbryllup og 50 år er gullbryllup. Naturligvis vil du kjøpe noe spesielt for foreldrene dine, venner eller bekjente på de dagene. Den mest populære gave er et fotoalbum med bilder fra de foregående årene, men personlig synes vi også champagneglass med navn inngravert er en nydelig gave å gi og motta. Spesielt hvis de blir ledsaget av en fin flaske champagne med et bilde av paret. Du kan få det originale bryllupsfotoet og en personlig melding på etiketten hvis du vil det. Skal du feire din egen bryllupsdag? Overrask kona med et vakkert lerret med det beste bildet på det.

Bryllupsdager i Nederland

Visste du at Nedrelandsk Statistikk holder rede på hvor mange bryllupsdager det årlig er i Nederland? I følge deres antall var det nesten 53 000 par som feiret sin 50-års bryllupsdag i 2018. Mer enn 13 000 feiret 60-årsjubileum og 309 lykkelige par var til og med i stand til å feire 70-årsjubileum. Hvor spesielt øyeblikk er det?

Arbeidsjubileum

Hvis kollegaen din har vært ansatt i 5, 7,5, 10 eller 12,5 år, er dette selvfølgelig noe å ta til etterretning. Hvor flott ville det være å overraske kollegaen med en personlig t-skjorte med det mest pinlige bildet fra den ene kontorfesten? Hvis du vil holde det litt mer seriøst, kan du selvfølgelig også gi et fint krus med morsom tekst på. Hvis kollegaen din er glad i godter, er vi sikker på at du vil score poeng med en spesiallaget boks med søtsaker eller en Milka-gaveeske. Er kollegaen din alltid med på fredagsbaren eller på firmafester? Overrask ham eller henne med et ølkrus eller vinglass med personens navn ingravert.

Hvis hele selskapet skulle vite om det

Ser du etter noe med mer futt i? Bestill deretter et veiskilt med personlig tekst og nummer og heng det fremtredende nær den glade kollega. Dette er også en god ide hvis kollegaen din har blitt 30, 40 eller 50 år gammel.

Hva du kan gjøre som arbeidsgiver

Har arbeidsgiveren gitt deg ansvaret for merkedager? Da har du en viktig oppgave. For mange mennesker er det et ganske spesielt øyeblikk når de har vært ansatt i et firma i 5 eller 7,5 år. Og så setter de pris på det hvis du som arbeidsgiver også er klar over det. Du trenger ikke umiddelbart å punge ut for en overdådig middag på en dyr Michelin-restaurant. En flaske champagne med logoen din, navnet på personen som feires og et bilde, blir satt stor pris på av mange ansatte.

## Det er tanken som teller!

En liten gave trenger ikke å være dyr i det hele tatt - for mange mennesker er det gesten som er det viktige. Det er viktig for folk at kollegaene vet at de feirer et jubileum.