Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Har du lyst til å takke noen som har gjort noe spesielt for deg med en personlig gave? Ta en titt på utvalget vårt av  takkegaver.

105 gaver

Du har sett 48 av 105 gaver

Personlige presanger og takkegaver

Å feire begivenheter, både store og små, er det som gjør livet morsomt. Når vi har noe å feire, er det feiring med familie og venner som gjør det spesielt. Vis dem hvor takknemlig du er for at de deltok på feiringen din med en virkelig unik, personlig presang.

Personlige presanger for enhver anledning og type gjest

Enten du feirer bryllupsdag, bursdag, Nattverd, Dåp, nytt hjem, eksamen eller utdrikningslag, kan du finne perfekte personlige presanger hos YourSurprise.

Vi har alt fra bobler, fargeblyanter og bokser med peppermyntedrops til duftlys i boks, sjokolade i krukker og individuelt innpakkede sjokolader. Hvert sett med presanger kan tilpasses med ditt valg av bilde, design og/eller tekst, slik at de passer for enhver anledning du har i tankene.

Så uansett om feiringen din er stor eller liten, og gjestene dine er unge, gamle eller begge deler, har vi noe gøy for alle. Du kan til og med velge en blanding ved å bestemme deg for flere ulike personlige presanger.

Små gester, store resultater

Det er ofte de små ting i livet som gjør oss takknemlige, for små som de er, utgjør de hele forskjellen for oss. Den vennlige naboen som passer katten din når du reiser bort, kollegaen som alltid er villig til å hjelpe deg med å fullføre et prosjekt, også på overtid, eller familiemedlemmet som alltid er villig til å gi deg et løft hvis du trenger et. De fortjener alle å vite hvor takknemlig du er for disse tilsynelatende små gode handlinger. Vis dem at du setter pris på dem med personlig utformet sjokolade, et unikt krus eller et velværesett.

Takkegaver til familie og venner

Venner og familie er best til å stille opp. Noen ganger trenger du et lyttende øre, noen gode råd eller en pause fra alle daglige gjøremål. Si takk til din forelder, søsken eller bestevenn for at de alltid stiller opp, med en inngravert teboks i tre som kan brukes når dere drikker te sammen, et fotosett av dine favorittøyeblikk, eller en Tubes-gaveeske som dere kan kose dere med sammen.

Takkegave fra bedriften

Hvis din kollega, sjef eller ansatt har gjort noe som fortjener mer enn bare en klapp på skulderen, har vi det du trenger. Vis at du verdsetter deres harde arbeid med en personlig penn, musematte, PC-etui eller krus. Disse presangene kan også være nydelige avskjedsgaver, for når du er trist fordi de slutter, men ønsker dem lykke til.