Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

En gudfar og en gudmor er viktige personer i et barns liv. Enten du planlegger en dåp eller bare vil takke dem for støtten, har du kommet til riktig sted. Takk dem med en personlig gave ved å tilpasse den med et bilde og/eller en tekst.

117 gaver

Du har sett 48 av 117 gaver

Be noen være faddere

Planlegger du å be noen om å være fadder i barnets kommende barnedåp? Du kan selvfølgelig bare spørre, men du kan også få den lille til å stille spørsmålet på en unik måte. Hvordan? Hva med en dukke med teksten: Vil du være fadderen min? eller: ønsker du å være fadderen min? I tillegg til dukker, har vi også babydresser, esker med sjokolade og til og med inngraverte glass. Du kan legge til fadderens navn på alle tingene for å gjøre det til en virkelig personlig gave!

Den offisielle betydningen av fadder

En fadder er kjent for å være en sposor, som kommer fra det latinske ordet spondere, "å love". Fadderne har roller som er assosiert med dåp i den (katolske) kirken. Kirken har en rekke regler for faddere. Forelderen må for eksempel være katolske, ha tatt konfirmasjonen og fått sitt første nattverd. De må også leve i samsvar med troen. På engelsk kan navnet 'guideparent' også gis til disse menneskene. Tradisjonelt blir rollene som gudfar og gudmor ofte tildelt slektninger, som det døpte barns onkler og tanter.

Fadderens rolle

Gudfaren og gudmoren er - sammen med alle andre dåpsvitner - offisielle vitner om at barnet har blitt døpt. Gudfaren og gudmoren gir et løfte under barnedåpen, for å hjelpe gudbarnet sitt med å leve et kristent liv, spesielt hvis barnet mister en eller begge foreldrene. Likevel er ikke rollen som fadder juridisk bindene. Faddere har derfor ikke en juridisk plikt til å ta vare på fadderbarnet om nødvendig. Som gudfar eller gudmor vil du ikke automatisk bli juridisk verge for gudbarnet. Hvis foreldrene ønsker at dette skal skje, må foreldrene ta dette opp i testamentet.

Faddere i 2024

Mye har endret seg med årene. Mange foreldre spør familiemedlemmer og venner om å være faddere, selv om barnet ikke blir døpt. Men selv om et barn blir døpt, er det ofte to gudmødre eller gudfedre. Det er ikke lenger alltid bare en gudfar og en gudmor. Uansett, er rollen som fadder en priviligert rolle: foreldrene stoler på deg og vil at du og fadderbarnet skal danne et bånd.

Gudfar, gudmor eller rik tante?

Hvis du blir bedt om å bli fadder, forventes det selvfølgelig ikke at du skal ta vare på fadderbarnet som en mor (eller far). Likevel, som fadder, er det fint å gjøre litt mer for fadderbarnet ditt. Mange faddere gjør jevnlig noe gøy med fadderbarnet, f.eks. kjøpe fine klær eller gaver, og i noen tilfeller kan de til og med hjelpe dem med å spare penger til fremtiden. Dette er absolutt ikke en forpliktelse, mange faddere er bare veldig stolte av å være fadder!

Be noen om å være en fadder

Hvis du vil be noen om å være fadder, kan du vurdere å gjøre det på en original måte med en personlig gave. Vi har en rekke fine gaver som stiller spørsmålet om noen ønsker å være fadder. Du kan også legge til navn på alle gavene våre, for å sette et personlig preg på gaven.

De mest populære gavene for å be noen om å være fadder: en dukke en babydress en liten tallerken

Takk en fadder med en gave

Vil du takke noen for at de påtok seg rollen som fadder? Du kan gjøre det med en morsom, personlig gave med en sjarmerende melding og navnet på fadderen.

De mest populære gavene for å takke en fadder er: et krus med navn og 'Gudfar' eller 'Gudmor' en boks sjokolade med personlig melding og navn et glass med teskt for å takke, inngravert en flis med bilde av fadderen og fadderbarnet.