Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

43 gaver

Sjokoladeesker personlige tilpasset med et bilde, tekst og/eller navn

Har du noen gang fått en sjokoladeeske i gave? Hvis du er sjokoholiker, vet du at sjokolade er mer enn en simpel gave! Enten du spiser den selv eller deler den med de du er glad i, vil hver sjokoladebit føre med seg et gyllent øyeblikk.

Når det gjelder sjokoladeeskegaver, kan YourSurprise sakene sine! Skap en unik, personlig sjokoladeeske og overrask dem med en smakfull sjokoladegave

Sett smak på dine spesielle øyeblikk: Den perfekte sjokoladegaveesken

Disse nydelige gavene har lenge vært et symbol på romantikk, vennskap og luksuriøs selvpleie; det finnes rett og slett ingen anledning som ikke umiddelbart blir enda bedre med en boks deilig sjokolade.

Når du skal velge riktig sjokoladegaveeske, er det hovedsakelig tre ting du må tenke på:

  • Typen sjokolade: Om mottakeren elsker et spesielt merke eller en type sjokolade, forsikre deg om at denne er inkludert i din sjokoladeeskegave!
  • Hvordan esken ser ut: Hvordan ser esken ut? Er det en måte du kan gjøre den mer personlig på, kanskje gjøre en personlig tilpasning?
  • Gaveøyeblikket: Ulike anledninger krever ulike typer esker. For eksempel vil kanskje en romantisk anledning kreve en hjerteformet sjokoladeeske, mens anledninger som en bursdag kan feires med en eske med tema!

Sjokoladegaveesker til spesielle anledninger

Her hos YourSurprise kan du lage en sjokoladeeske til alle slags spesielle øyeblikk. Vi har et utvalg av sjokoladeesker som er dedikert til eller designet for jul, påske, morsdag, farsdag, Valentinsdagen og mange flere anledninger. Det er alltid en god anledning til å overraske dem med sjokolade!

En personlig touch: Slik gjør du sjokoladeesken personlig

Når du skal gjøre sjokoladeesken din personlig handler det ikke bare om å legge ved en hilsen i boksen eller å pakke den inn med en sneisen sløyfe (selv om disse tingene også er en fin touch!). Det handler også om å velge den perfekte kombinasjonen av detaljer som gjør at gaven din virkelig utmerker seg:

Steg 1: Begynn med å velge et utvalg sjokolader som gavemottakeren vil sette pris på. Foretrekker de klassisk melkesjokolade, eller liker de å prøve nye smaker? Kanskje de til og med foretrekker et spesifikt merke.

Steg 2: Hvis det finnes ulike varianter (størrelse eller smak), pass på at du velger den mest passende før du åpner redigeringsverktøyet.

Steg 3: I verktøyet kan du velge hvordan du vil gjøre sjokoladeesken personlig. Du kan legge til et bilde, en spesiell hilsen, et navn og/eller en logo.

Husk at det handler om å tilpasse gaven til mottakerens unike smak og samtidig legge til et hint av din egen personlighet. En gave som er skreddersydd for deres smak viser omtanke, og forvandler også en helt vanlig eske med sjokolade til en virkelig original og minneverdig gave.

Hvilke typer sjokolade egner seg best for en gaveeske?

Typen sjokolade du inkluderer i sjokoladegaveesken din bør gjenspeile mottakerens smak. Noen av ideene til sjokoladegaveesker du finner hos YourSurprise inkluderer:

Det har aldri vært morsommere eller mer personlig å lage og gi bort en sjokoladeeske. Enten du velger håndlagde, luksuriøse sjokolader eller velkjente merker som Milka eller Lindt, er en sjokoladeeske mer enn en gave – det er en smakfull gest som vitner om kjærlighet, hengivenhet og egenart.