Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag din egen personlig tilpassede treleke til de minste i livet ditt, med guttens eller jentas navn og et søtt design.

6 gaver

Personlige treleker

Vi tilbyr de beste personlige trelekene her hos YourSurprise. Både jenter og gutter kan more seg i timevis med disse herlige lekene. Vi har en vakker, hvit dukkevogn, en kul transportsykkel i tre med plass til leker og en kul balansesykkel og trehjulssykkel for de litt eldre barna. For barn som er i ferd med å ta sine første skritt, har vi en kjempesøt gåvogn og en flott gåbil.

Alle disse lekene i tre kan du gjøre personlige med det navnet du velger. Velg mellom ulike morsomme design i vårt online redigeringsprogram og legg til navnet. Så vil vi feste designet til treleketøyet for deg på en forsiktig og omhyggelig måte for å lage et vakkert leketøy som mottakeren vil glede seg over i lang tid.

Dukkevogn i tre

Hvis den lille ungen din rett og slett elsker å ha med seg dukkene sine rundt omkring overalt, da er vognen vår i tre midt i blinken. Barna vil kunne leke stolte foreldre mens de går rundt og triller på dukkene sine. Gjør vognen unik ved å legge barnets navn til et av de festlige designene våre. Vognen er laget av solid kryssfiner av bjørk med detaljer av bøk og har en blank, hvit finish. Vognen i tre passer for barn som er ett år eller eldre.

Trehjulssykkel i tre

Vår personlige trehjulssykkel er en nydelig gave, med mottakerens navn på rammen. Setet kan reguleres, noe som betyr at barnet kan ha glede av sykkelen i lang tid. Trehjulssykkelen passer for barn fra halvannet år og eldre.

Balansesykkel i tre

Den kule balansesykkelen vår har to hjul og passer for barn som oppøver balanseferdighetene sine. Balansesykkelen i tre passer for barn i alderen 1- 4 år.

Transportsykkel i tre

Vår transportsykkel i tre er et virkelig blikkfang, med nok plass til å få med seg endel leker. Den vil gjøre det mye morsommere å rydde opp! Transportsykkelen i tre passer for barn som er ett år eller eldre.

Gåbil i tre

Gåbilen vår i tre er ikke som en hvilken som helst gammel bil! Den er utstyrt med fire hjul, et ratt og i tillegg kan du oppbevare leker i den. Denne gåbilen i tre vil hjelpe barnet ditt til å lære å skyve, kjøre og rydde bort leker; 3-i-1. Gåbilen i tre passer for barn fra 10 måneder og eldre.

Gåvogn i tre

Hvis du er på jakt etter en kul retro-utstråling, er gåvognen i tre gaven for deg. Dimensjonene på trallen er omtrent 35 x 27 x 9.5 cm, så den kan romme massevis av leker. Du kan legge navnet du ønsker til fronten. Gåvognen i tre passer for barn som er ett år eller eldre.

Mer om våre personlige leketøy i tre

Alle våre leketøy i tre er laget av solid kryssfiner av bjørk som ikke fliser, med detaljer av bøketre. Du kan gi alle lekene et personlig preg ved å legge til det navnet du ønsker i vårt online redigeringsprogram og velge fra ulike morsomme design for å få den perfekte finishing touch. YourSurprise vil så feste designet ditt til leketøyet i tre med den største omhu og nøyaktighet og på den måten skape et vakkert leketøy som ikke bare er morsomt, men også vil holde lenge.