Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Å bli ferdig med studiene er et stort høydepunkt i livet og bør feires! Sjekk ut våre eksamensgaver og tilpass favorittgaven din til en student som skal motta vitnemålet sitt.

162 gaver

Du har sett 48 av 162 gaver

Persontilpassede eksamensgaver

Gratulasjonskort i tre

Hvis du vil sende en liten gratulasjon på en effektiv måte, kan du sende et personlig gratulasjonskort i tre! Du kan persontilpasse trekortet raskt og enkelt i vår nettbaserte verktøy. Velg design og legg til tekst og/eller bilde etter eget ønske. Vi sørger for at trekortet ditt blir produsert med stor omhu og omtanke og sendt i tide.

Morsomme, personlige gaver til den som har bestått siste eksamen

Alle fester trenger en flaske med bobler! Her hos YourSurprise finner du flasker med herlig champagne med en personlig etikett eller i en persontilpasset trekasse. Hvis du velger champagne i trekasse, kan du legge til bilde og/eller tekst på lokket som enten trykkes på eller graveres inn. Lag ditt eget design i vårt brukervennlige, nettbaserte verktøy ved å laste opp et eget bilde eller velge et av våre kule designs. Legg til en personlig melding for å gi gaven en personlig vri, så gjør vi resten.

Hvis du foretrekker en gave som skal være et varig minne, kan du velge gavesettet med champagne og to graverte champagneglass. Du kan persontilpasse glassene ved å legge til tekst som graveres inn på overflaten, noe som gjør glassene (som kan vaskes i maskin) til en nydelig minne om et stort øyeblikk.

Hvis du ser etter en eksamensgave til noen som er glade i søtt, er vårt tårn med 200 (!) Chupa Chups (kjærlighet på pinne) en sikker vinner. Gaven kan persontilpasses med bilde og/eller tekst som du velger selv. Gratuler en du er glad i med overstått eksamen eller bestått førerprøve.

Hvis du ønsker en gave som ikke kan spises, er de personlige krusene våre et flott valg. Velg design og legg til tekst og/eller bilde etter eget ønske. Krusene våre kan vaskes i maskin og tåler lang tids bruk!

Flere grunner til å feire

Gavene våre passer til mye mer enn bare en feiring av overstått eksamen. De er perfekte når en du er glad i har bestått førerprøven, er ferdig med et krevende skoleå eller har avsluttet videreutdanning ved siden av jobben.