Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Persontilpassede eksamensgaver

Gratulasjonskort i tre

Hvis du vil sende en liten gratulasjon på en effektiv måte, kan du sende et personlig gratulasjonskort i tre! Du kan persontilpasse trekortet raskt og enkelt i vår nettbaserte verktøy. Velg design og legg til tekst og/eller bilde etter eget ønske. Vi sørger for at trekortet ditt blir produsert med stor omhu og omtanke og sendt i tide.

Morsomme, personlige gaver til den som har bestått siste eksamen

Alle fester trenger en flaske med bobler! Her hos YourSurprise finner du flasker med herlig champagne med en personlig etikett eller i en persontilpasset trekasse. Hvis du velger champagne i trekasse, kan du legge til bilde og/eller tekst på lokket som enten trykkes på eller graveres inn. Lag ditt eget design i vårt brukervennlige, nettbaserte verktøy ved å laste opp et eget bilde eller velge et av våre kule designs. Legg til en personlig melding for å gi gaven en personlig vri, så gjør vi resten

Hvis du foretrekker en gave som skal være et varig minne, kan du velge gavesettet med champagne og to graverte champagneglass. Du kan persontilpasse glassene ved å legge til tekst som graveres inn på overflaten, noe som gjør glassene (som kan vaskes i maskin) til en nydelig minne om et stort øyeblikk.

Hvis du ser etter en eksamensgave til noen som er glade i søtt, er vårt tårn med 200 (!) Chupa Chups (kjærlighet på pinne) en sikker vinner. Gaven kan persontilpasses med bilde og/eller tekst som du velger selv. Gratuler en du er glad i med overstått eksamen eller bestått førerprøve.

Hvis du ønsker en gave som ikke kan spises, er de personlige krusene våre et flott valg. Velg design og legg til tekst og/eller bilde etter eget ønske. Krusene våre kan vaskes i maskin og tåler lang tids bruk!

Flere grunner til å feire

Gavene våre passer til mye mer enn bare en feiring av overstått eksamen. De er perfekte når en du er glad i har bestått førerprøven, er ferdig med et krevende skoleå eller har avsluttet videreutdanning ved siden av jobben.

En gave til avsluttende eksamen

Det er på tide å lukke bøkene og endelig ta en liten pause! Hvor deilig er ikke følelsen av å ha fullført alle eksamenene? Du føler deg fri, mindre stresset og sannsynligvis sliten etter lange og harde studieøkter. Derfor bør du ta litt tid for deg selv nå, det er viktig for kropp og sinn! En liten feiring med vennene kan være en veldig god idé, og hvorfor ikke, dere kan utveksle gaver... noen personlige gaver for å være ærlig, slik at du vil huske disse dagene for alltid!

Gaver til den som har fullført eksamen

Har din beste venn eller en slektning nettopp tatt avsluttende eksamen? Da bør du overraske ham eller henne med en spesiell gave! Hvis du ikke har en anelse om hva du skal gi, er det ikke noe problem, for vi står klare til å hjelpe deg! Du kan gjøre et skinnetui til en bærbar datamaskin i skinn, noe som vil komme til nytte fremtiden, eller du kan gi en personlig notatbok med en personlig penn!

Eksamensfesten ... den store dagen

Endelig klarte du det! Eksamen er ikke lenger en illusjon, vi venter alle utålmodig på denne store dagen, og når den er her har vi ikke engang tid til å bearbeide den! Så mange følelser og så mange ting å gjøre at du ikke har tid til å hvile og ta inn over deg det som skjer. Du er sannsynligvis i gang med å organisere en eksamensfest, og vi kan hjelpe deg med å gjøre den helt spesiell og uforglemmelig! Når det gjelder dekorasjonene, foreslår vi at du sørger for personlige ballonger med et morsomt bilde og/eller en tekst. Du kan også personliggjøre noen hettegensere med navn og datoen for eksamen eller et kult bilde... når du og vennene dine har på dere hettegenserne, blir festen enda bedre! En annen original idé er å gi en liten eksamensgave til alle deltakerne, for eksempel en personlig nøkkelring.