Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Å bli ferdig med studiene er et stort høydepunkt i livet og bør feires! Sjekk ut våre eksamensgaver og tilpass favorittgaven din til en student som skal motta vitnemålet sitt.

183 gaver

Du har sett 48 av 183 gaver

Persontilpassede eksamensgaver

Gratulasjonskort i tre

Hvis du vil sende en liten gratulasjon på en effektiv måte, kan du sende et personlig gratulasjonskort i tre! Du kan persontilpasse trekortet raskt og enkelt i vår nettbaserte verktøy. Velg design og legg til tekst og/eller bilde etter eget ønske. Vi sørger for at trekortet ditt blir produsert med stor omhu og omtanke og sendt i tide.

Morsomme, personlige gaver til den som har bestått siste eksamen

Alle fester trenger en flaske med bobler! Her hos YourSurprise finner du flasker med herlig champagne med en personlig etikett eller i en persontilpasset trekasse. Hvis du velger champagne i trekasse, kan du legge til bilde og/eller tekst på lokket som enten trykkes på eller graveres inn. Lag ditt eget design i vårt brukervennlige, nettbaserte verktøy ved å laste opp et eget bilde eller velge et av våre kule designs. Legg til en personlig melding for å gi gaven en personlig vri, så gjør vi resten.

Hvis du foretrekker en gave som skal være et varig minne, kan du velge gavesettet med champagne og to graverte champagneglass. Du kan persontilpasse glassene ved å legge til tekst som graveres inn på overflaten, noe som gjør glassene (som kan vaskes i maskin) til en nydelig minne om et stort øyeblikk.

Hvis du ser etter en eksamensgave til noen som er glade i søtt, er vårt tårn med 200 (!) Chupa Chups (kjærlighet på pinne) en sikker vinner. Gaven kan persontilpasses med bilde og/eller tekst som du velger selv. Gratuler en du er glad i med overstått eksamen eller bestått førerprøve.

Hvis du ønsker en gave som ikke kan spises, er de personlige krusene våre et flott valg. Velg design og legg til tekst og/eller bilde etter eget ønske. Krusene våre kan vaskes i maskin og tåler lang tids bruk!

Flere grunner til å feire

Gavene våre passer til mye mer enn bare en feiring av overstått eksamen. De er perfekte når en du er glad i har bestått førerprøven, er ferdig med et krevende skoleå eller har avsluttet videreutdanning ved siden av jobben.

De beste avgangsgavene

Etter et år med søvnløse netter og intense studier er det endelig tid for å legge det hele bak seg og feire slutten på skoleperioden.

Gratulerer til alle avgangselever! Dere har jobbet hardt, bestått eksamen og nå er det på tide å feire det dere har oppnådd. Men hva er vel en feiring uten den perfekte eksamensgaven?

Her på YourSurprise finner du de beste personlige eksamensgavene.

Hva gir man til noen som nettopp har tatt eksamen?

Eksamen er en viktig milepæl i en persons liv og krever en gjennomtenkt og minneverdig gave. Det finnes mange ulike ideer, så lenge det er noe som hyller den nyutdannede for hardt arbeid og prestasjoner, eller noe som får vedkommende til å se frem til neste kapittel.

Til den nyutdannede som skal ut i arbeidslivet, kan du velge et personlig laptophylster eller en musematte. Til den nyutdannede som vil ta seg litt fri og nyte en reise, kan du velge en gave med reisetema, for eksempel et bagasjemerke eller en reisejournal. Til den nyutdannede som bare vil feste og legge studiedagene bak seg, hva med en cocktailshaker eller en godbit?

Unike eksamensgaver til ham og henne

Gratulerer med dagen! Favorittkandidaten din har kommet i mål, og nå er det på tide å feire det han eller hun har oppnådd ved å gi vedkommende en minneverdig eksamensgave. Uansett om det er videregående skole, universitet eller høyere utdanning, har vi samlet en liste over de beste eksamensgavene til både ham og henne. Så la oss dykke ned og finne den perfekte gaven for å markere denne betydningsfulle begivenheten:

 • Et trofé til "beste student"
 • En gravert penn, for de går aldri av moten.
 • Et velværesett for litt velfortjent avslapning
 • En inngravert cocktailshaker eller inngraverte shotglass
 • En Chupa Chups slikkepinnebukett med gratulasjonskort
 • En gaveeske fra Milka med sjokolade og en gratulasjonshilsen.

Gaveideer til konfirmasjonen: Personlige gaver til skoleavslutningen

Avslutningssesongen er her, og det er på tide å tenke utradisjonelt for å finne den unike gaven. Noen ganger ønsker man å finne en gave som ikke bare er unik for mottakeren, men også uvanlig.

Hos YourSurprise kan du finne de mest unike eksamensgavene og gjøre dem personlige ved hjelp av din egen kreativitet og vår hjelp.

Her er noen personlige gaveideer du ikke må gå glipp av:

 • En Celebrations-sjokoladegaveeske med navnet deres
 • Et sett med inngraverte øl- eller vinglass
 • Et sjokoladetelegram med din helt egen tekst. Du kan for eksempel skrive "Gratulerer, du klarte det!".
 • En bukett tørkede blomster med et kort
 • En gigantisk sjokoladeplate fra favorittmerket deres
 • En skinnlommebok med navnet deres inngravert