Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlig tilpassede hatter, kapser og luer med selvvalgt navn og/eller logo. Fåes til voksne, bar og babyer i forskjellige farger, typer og størrelser.

21 gaver

Få trykt en caps med navn eller bilde på

Gal etter luer og caps? Hva med å få trykt din egen designede caps? Med et stort utvalg av farger og stiler å velge mellom er det ingenting i veien for å personliggjøre en caps som passer akkurat deg. Velg ut favorittbildet eller -logoen din, og gjør capsen ekstra personlig med en kul tekst eller navnet ditt!

Trenger du mer enn én caps? Ikke noe problem! Bestill og design caps til hele vennegjengen, en utrolig morsom idé til for eksempel en festival, et utdrikningslag, en teamtur eller til hele bedriften!

Capsene har justerbar lukking. Med disse capsene kommer du ikke bare til å skinne i solen, du blir også dagens blikkfang med disse matchende capsene!

Velg din favorittlue og begynn å designe

Hos oss kan du slippe kreativiteten løs! Enten du vil ha en caps med et bilde av den flotte ferien, en kul tekst eller kanskje ditt eget navn eller firmalogo. Vi har et bredt utvalg av caps som du kan tilpasse.

Du kan velge mellom:

  • Baseballcaps: Denne klassiske sporty stilen er en favoritt og virkelig allsidig. De er perfekte for trykk med både bilder og tekst. Finnes i hvitt, svart og blått.
  • Bucket hats: Med sin brede, flate klaff og justerbare rygg er de stilige og gjenkjennelige. Superkule for logoer og grafisk design.
  • Trucker-caps: Disse capsene med pustende nettingrygg er ideelle i varmt vær. De har nok plass til et stort trykk foran. Velg mellom en rød, svart eller blå Trucker-cap.

Alle caps i kolleksjonen vår er klare til å bli personliggjort av deg. Vil du designe din egen caps? Vi hjelper deg gjerne! Velg hette, last opp bilde eller tekst i redigeringsverktøyet vårt, så har du en unik hette før du vet ordet av det.