Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

En barnedåp er en helt spesiell hendelse i en persons spirituelle liv. Enten du ser etter gaver eller dekorasjoner til dåpsfesten, har vi et stort utvalg av tilbehør og personlige presanger!

69 gaver

Du har sett 48 av 69 gaver

Unike dåpsgaver

Barnedåpningen er en spesiell anledning. Vi har de fineste dåpsgaver med bilde, navn eller tekst, for å feire denne spesielle begivenheten! Gjør hver Døpt en unik opplevelse og har ditt eget bilde eller tekst trykket på en av vår opprinnelige Døpt DOOPgaver!

Unike og minneverdige dåpsgaver

Barnedåp, også kjent som dåp, er en vakker og meningsfull begivenhet i mange kristne trossamfunn. Den markerer at et barn blir introdusert for troen og fellesskapet. Men vet du hva? Det er ikke bare en fin seremoni - det er en feiring av åndelighet og kjærlighet!

I forbindelse med denne gledelige begivenheten er det vanlig at de nærmeste overøser den lille med gjennomtenkte gaver som fanger essensen av denne spesielle milepælen. Fra minnesmykker til personlige historiebøker - det finnes uendelig mange ideer som vil varme hjertet og være verdifulle for livet. Disse meningsfulle gavene er mer enn bare gaver; de symboliserer kjærligheten og støtten som omgir barnet på dets åndelige reise.

Er du klar til å gå på oppdagelsesferd? Hos YourSurprise har vi samlet en rekke unike og personlige dåpsgaver som garantert vil få hjertet til å hoppe over et slag!

Lag din egen personlige dåpsgave til babyen

En personlig dåpsgave er en verdsatt gave som barnet kan ta vare på som et minne. En personlig dåpsgave er garantert også noe foreldrene vil sette pris på. I vårt gavesortiment finnes det flere forskjellige personlige dåpsgaver å velge mellom. La oss dykke ned og utforske noen fantastiske ideer:

Leker som dåpsgave

Myke leker og treleker er perfekte dåpsgaver. De er ikke bare morsomme for barnet, men også slitesterke og vakre. I tillegg kan de brukes som søt romdekorasjon!

Personlig fotogave for å feire en dåp

Du kan også finne personlige bilder trykt på treplater, krus og andre gjenstander. En fin gaveidé er å få et bilde av barnet eller hele familien trykt på et plagg eller en gjenstand. Eller kanskje en hilsen til babyen på den spesielle dagen.

Bilder trykt på tre gir et unikt og svært elegant uttrykk. Den naturlige teksturen gir bildet en vakker finish. Trepanel er dessuten svært slitesterkt, noe som sikrer at bildet holder seg vakkert lenge.

Fødselsplakater som dobbel gave

Fødselsplakater er en fantastisk dobbeltgave! Tilpass dem med barnets navn, fødselsdato og stjernetegn. Men det er ikke alt - du kan også gjøre dem til unike dåpsgaver ved å legge til detaljer om dåpsdagen, som dato, sted og barnets alder. Snakk om et sjarmerende innslag på barnerommet!

Personlige armbånd med gravering

Smykker har alltid vært et populært valg som dåpsgave. Graverte armbånd er en tidløs og ektefølt idé. Du kan personalisere dem med barnets navn eller navnene og initialene til barnet og foreldrene - en evig påminnelse om kjærligheten de deler.

Unikt bestikk som dåpsgave

På jakt etter noe unikt og praktisk? Da er gravert barnebestikk midt i blinken. Bestikket er laget av rustfritt stål og fungerer ikke bare som et fint minne, men er også praktisk under måltidene. Det er en vinn-vinn-situasjon!

Dåpsgave til foreldrene

Når du handler dåpsgaver, trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe noe til barnet. Det kan også være en gave til de nybakte foreldrene eller et minne til familien.

Noen ideer kan være personlige lys og sjokoladeesker. Dette er gaver som passer perfekt til de nybakte foreldrene og gir dem litt ekstra hygge i hverdagen. Lysene våre kan også personaliseres med barnets fødselsdato eller navn. Andre flotte dåpsgaver til foreldrene kan være fotolærred, fototrykk, men også fliser og tepper som du kan legge til bilder eller et spesielt budskap på.

Hvilke faktorer bør man tenke på når man velger dåpsgave?

Før du går på shoppingtur, bør du tenke på noen ting når du skal velge den ideelle dåpsgaven:

Tenk langsiktig: En dåp er et livsendrende øyeblikk, så velg en gave som varer livet ut. Smykker av høy kvalitet, holdbare oppbevaringsbokser eller vakkert trykte kunstverk er alle fantastiske valg.

Feire ånden: Husk at en dåp er en åndelig begivenhet. Gaver som gjenspeiler dette kan ha stor betydning for barnet og familien. Tenk på korsanheng, religiøse bøker eller personlige lys med trosbasert symbolikk.

Skreddersy gaven til mottakeren: Mottakerens alder spiller også en rolle! Velg gaver til babyer og små barn som de kan vokse opp med og sette pris på over tid. For eldre mottakere bør du ta hensyn til deres personlige smak og interesser. Og hei, det er alltid hyggelig å overraske foreldrene, spesielt hvis den lille fortsatt er i en tidlig fase av livet!

Finnes det noen moderne gaveideer til dåpen?

Moderne tider krever moderne gaver! Når man tenker på moderne dåpsgaver, er det nærliggende å tenke på pengegaver. En pengegave gir mottakerfamilien frihet til å disponere pengene slik de ønsker, enten det er til sparing til barnets fremtid, til umiddelbare behov som klær og leker eller til og med til selve dåpsfesten.

Selv om det kan virke upersonlig å gi penger i dåpsgave, trenger det ikke å være det. Du har muligheten til å sette et meningsfylt preg på gaven. Du kan for eksempel overrekke pengegaven i et vakkert, personlig kort med et dyptfølt budskap. Eller du kan legge den i en personlig minnegaveeske.

Gjør dåpsgaven din personlig hos YourSurprise

Å velge en unik dåpsgave er en fin måte å vise din kjærlighet til barnet og familien på. Vårt utvalg av dåpsgaver er nøye utvalgt, slik at du kan finne den gaven som passer best.

De fleste av produktene våre kan personaliseres med gravering, trykk eller brodering, og du kan tilpasse teksten eller bildet etter eget ønske. En personalisering er en enkel måte å gjøre gaven din unik og spesiell på.