Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

De leukste cadeaus voor de babykamer

Gaver og tips til det søteste babyrommet

Det er ikke noe søtere enn et vakkert babyrom, der de søte små klærne venter på den lille. Hvis du forventer eller er på utkikk etter en flott babygave, kan du lese bloggen vår for mange tips til tilbehør til babyrommene og nydelige babygaver.

Babyteppe med babyens navn

En av de mest populære gavene våre er dette søte babyteppet. Teppet er laget med mykt fleece-stoff, noe som gjør det ekstra behagelig. Du kan tilpasse teppet som du ønsker, ved å velge mellom forskjellige søte design i vår redaktør, for eksempel en sky, wigwam, bil, teddybear eller kanin. Legg til den lille babyens navn for å lage ditt unike babyteppe på kort tid.Et annet morsomt alternativ er milepælbabyteppet, med tallene 1 til 12. Legg babyen din på teppet og merk antall uker eller måneder som har gått. Det er den perfekte måten å lage et bilde fra hver uke eller måned som du har hatt babyen din og se hvor mye de har endret seg og vokst. En fantastisk idé til et babyalbum!.

Teppet måler 83 x 87 cm.

babydeken met naam

Lag babyteppet ditt >>>
Lag ditt milepælbabyteppe >>>

Babypute

Denne myke babyputen måler 40 x 40 cm og er et annet søtt alternativ. Du kan tilpasse puten med babyens navn, fødselsdato, vekt og foto av dem. Velg blant de søte designene våre i vår Editor og legg bare til det du vil ha med. En flott gave til foreldrene, i tillegg til en nydelig minne.

Geboortekussen met naam van de baby

Lag babyputen din >>>
Geboortebord met sterrenbeeld of letter

Babyplakat med stjernetegn eller brev

Vi har inngått et samarbeid med Milestone® for å lage denne søte babyplakaten med den lilles stjernetegn eller den første bokstaven med navnet deres. Stjernetegnversjonen viser stjernenes plassering. Bokstavversjonen viser den første bokstaven i babyens navn med en søt illustrasjon. Du kan legge til tre deler med tekst på plakaten, for eksempel babyens fornavn, fødselsdato og et sitat. Babyplakatene er laget av solid hardboard og har en blank finish. De kan vises på en vegg eller overflate.

Lag ditt brev baby plakat >>>
Lag ditt stjernetegn babyplakat >>>
Naambord voor de babykamer

Søtt babyskilt

Dette søte babytegnet kan vises på en vegg eller overflate. Velg mellom de mange søte designene for å lage et skilt som vil passe inn i babyromsdekorasjonen. Avhengig av valgt design, kan du deretter legge til et bilde, navn og / eller ekstra tekst du ønsker. Skiltet er perfekt til døren til babyrommet, eller som en subtil fødselsmelding på inngangsdøren din!

Lag babyskiltet ditt >>>
Geboortebord met sterrenbeeld of letter

Vinduklistremerke med babyens navn

Våre vindusklistremerker med babyens navn er ekstremt populære. Disse klistremerkene kan ikke gå glipp av, så de er perfekte for å kunngjøre fødselen til babyen din til verden. De er også perfekte for babyromsvinduet og fås i blått, lyseblått, rosa og grått. Velg din farge og tilpass klistremerket etter dine ønsker. Vi har forskjellige design tilgjengelig, for eksempel med et hjerte, løve, sjiraff eller stork. Hvis du foretrekker å holde deg til tekst, har vi også tekstdesign tilgjengelig, for eksempel 'It's a boy' eller 'It's a girl'.

Tips: Hvis du vil overraske de nye foreldrene når de kommer hjem med deres lykkeståle, kan du installere vindusklistremerket før de kommer!

Klistremerket er enkelt å installere og enkelt å fjerne.

Lag ditt vindusklistremerke >>>

Veggklistremerke med babyens navn

Legg det perfekte prikken over i’en til babyrommet ditt med et vakkert klistremerke til veggen. Veggklistremerket er tilgjengelig i 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm og 60 x 60 cm. Dette betyr at du kan gå for et mindre, subtilt klistremerke eller gå stort med et design ingen kan misse. Du kan velge mellom forskjellige design med for eksempel en hval, en stjerne, flere stjerner, en flamingo, en krone, en bjørn, en hjort, to bjørner, en ugle, en rev eller en rakett. Hver klistremerke tilbyr muligheten til å legge til babyens navn, og skape et veggklistremerke som vil gi et virkelig personlig preg på babyrommet.

Muursticker met naam voor de babykamer

Lag ditt veggklistremerke >>>