Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Det er alltid en god idé å legge til en hyggelig hilsen på et kort eller en gave. Å sende et kort eller en liten gave er en perfekt måte å vise takknemlighet på, ønske noen gratulerer med dagen eller vise at du tenker på dem. En god hilsen kan gjøre en verden til forskjell og få mottakeren til å føle seg ekstra spesiell. Les videre hvis du trenger inspirasjon!

Gratulerer med dagen

Det er mange spesielle øyeblikk i livet som fortjener et stort "Gratulerer!". Det er bursdager, graviditeter og nyfødte, bryllup, bryllupsdag, bestått eksamen og flytting til et nytt hjem, for å nevne noe! Kraften i en gratulasjonshilsen ligger i å legge til et element som får mottakeren til å føle seg spesiell.

Bursdag: Blomstene blomstrer, solen skinner sterkere og livet er fantastisk, for i dag har du bursdag!

Ny baby: Velkommen til verden lille [NAVN], du er så elsket! Bryllup: Vi ønsker dere et liv i kjærlighet og lykke, det beste er ennå ikke kommet!

Et kort til en du er glad i

Partneren din er en av de viktigste personene i livet ditt. Overrask dem med en søt påminnelse om kjærligheten din i form av et søtt kort! Når du skriver meldingen, bør du tenke på alt det som gjør dem spesielle for deg; er det deres humoristiske sans, deres omsorgsfulle natur eller en kombinasjon av flere fantastiske egenskaper?

Når du smiler, smiler hele verden med deg!

I det øyeblikket jeg så deg, visste jeg at du er enestående. Vi kan le sammen og gråte sammen. Jeg vil være sammen med deg for alltid!

De vakre øynene dine, det søte smilet ditt. Du er en helt spesiell person som alltid stiller opp for meg. Vi har hatt nok et fantastisk år sammen, og jeg håper vi får mange, mange flere!

Sympatikort

En av de vanskeligste beskjedene å skrive er en kondolansehilsen til noen som har mistet en av sine kjære. Ord kommer virkelig til kort, og selv om du skulle ønske du kunne, kan du ikke ta bort smerten. Det viktigste er å fortelle dem at du tenker på dem og at du er der hvis de trenger deg. Det kan også være en liten trøst å legge til en del som viser hvor høyt elsket personen de har mistet var.

Hvis du føler at du ikke orker mer, skal du vite at jeg alltid er her for deg, dag og natt. Jeg kondolerer så mye, kjære [NAVN].

De vi beholder i hjertet, blir aldri helt borte.

Jeg håper det er en trøst for deg å vite at jeg feirer livet [NAVN] levde og er takknemlig for deres innvirkning på livet mitt.

Et kort til et barn

Søskenbarnet, sønnen eller datteren din vil sikkert elske å motta et kult kort med en søt beskjed! Her gjelder det å holde det enkelt, slik at de forstår og kan lese sitt eget kort. Barn elsker å høre at de har gjort en god jobb og at du er stolt av dem!

Er du virkelig [ALDER] allerede?! Du er så stor nå og en så flink pølse. Ha en riktig fin bursdag!

Hei, lille havfrue! Gratulerer med bestått svømmeprøve, du er best!

God bedring-kort

Det finnes ingen bedre måte å si god bedring på enn med et kort! Legg til en positiv, søt eller til og med morsom beskjed som får mottakeren til å føle seg bedre, selv om det bare er for et øyeblikk.

Sender gode vibber i din retning, god bedring snart! Planlegger nye eventyr når du er oppe og går igjen!

Hva man ikke gjør for å få oppmerksomhet ;) Bare tuller - god bedring!

Latter er den beste medisinen, så her er et morsomt kort for å hjelpe deg med å bli frisk!

Sender deg masse kjærlighet, lys og helbredende vibber. God bedring snart!

Trekort med bilde

Trekort med bilde

Gratulasjonskort med bilde

Gratulasjonskort med bilde

Kortholder i tre med personlig inngravert lysestake

Kortholder i tre med personlig inngravert lysestake

Blog

Blog