Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Stearinlys skaper en varm og romantisk atmosfære. Tilpass stearinlyset ditt med et bilde og/eller en tekst og overrask noen du er glad i.

10 gaver

Personlig stearinlys

Hvis du ser etter en original gave til en innflytningsfest, konfirmasjon, dåp eller en annen spesiell anledning, er et personlig lys perfekt! YourSurprise gir deg mulighet til å personliggjøre alle lys med bilde og/eller tekst du velger selv. Stearinlysene kan bestilles enkeltvis og kan sendes raskt.

Personlig sterarinlys i glass

Du kan velge mellom ulike stearinlys, som stearinlys i glass eller enkeltlys. Stearinlysene i glass er runde og tilgjengelige i to størrelser; 10 x 10 x 10 cm og 8 x 9 x 9 cm. Det fine med stearinlys i glass, er at når lyset er brent ned kan glasset brukes til andre ting. Du kan sette i et telys, bruke det til å oppbevare blyanter eller sette en plante i det. En gave som virkelig varer lenge.

Vi har flere design du kan velge mellom. Du kan laste opp et stort bilde eller legge til en stor tekst. Alternativt kan du sette på et bilde til et av våre morsomme design, for eksempel forbokstaen i mottakerens navn.

Hvis du er på jakt etter en morsom morsdagsgave, kan du velge et av våre vakre morsdagsdesign og overraske moren din.

Stearinlys med trykk

Du kan få bilde trykt på lyset og velge mellom følgende størrelser: 9 x 10 cm, 13 x 7 cm og 19 x 10 cm. Et lys brenner i 40-60 timer, avhengig av hvilken størrelse du velger. Det betyr at man kan ha glede av lyst i lang tid! Du kan velge å gjøre lyset personlig ved å legge til et bilde eller lage en kollasj. Vi tilbyr ulike design, slik at du kan tilpasse lyset til ulike anledninger som jul, baby shower, bryllup eller bursdag.

Personalige lys til konfirmasjon, dåp, påske eller advent

Hvis du ser etter et originalt stearinlys til konfirmasjon, dåp, påske eller advent, hvorfor ikke lage et selv? Vårt nettbaserte verktøy tilbyr mange ulike design til disse anledningene sammen med søte illustrasjoner og tekst. Legg til bilde og lag ditt eget personlige stearinlys!

Personlig duftlys

Duftlysene våre er flotte bedriftsgaver, og de er også perfekte som takkegaver eller gratulasjoner. Duftlysene er hvite, lukter vanilje og leveres i en liten metallboks. Du kan legge til bilde, logo og/eller tekst på lokket. Uansett hva du velger å legge til, vil vi trykke det for deg og lage din egen spesielle duftlysgave. Duftlysene kommer i sett på 10, 20, 40, 60, 80 og 100.

Personlig minnelys

Mange synes stearinlys er en vakker måte å minnes kjære som har gått bort på, både i begravelsen og hjemme. Et personlig minnelys kan være en fin gave når du ønsker å kondolere og vise mottakeren at du tenker på dem.

Mange ønsker å sette av et sted i hjemmet for å minnes sine kjære, ofte med det bilde eller et lys. Du kan skape egne minner ved å sette på et bilde.

Hvis du ønsker å gi et verdig minne til noen som har mistet en kjær venn eller slektning, er et stearinlys i glass et vakkert alternativ. Glasset kan brukes på nytt når lyset er borte, eller du kan sette et telys i det. Lyset er perfekt hvis du ønsker å lage et spesielt minne om en du er glad i.