Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hver kvinne fortjener en spesiell gave til jul! Sjekk ut vårt utvalg av julegaver til kjæresten din, bestevenninnen din, mor, søster eller annen viktig kvinne i livet ditt.

155 gaver

Du har sett 48 av 155 gaver

Julegave til henne

Når julen kommer, er det alltid denne kampen: hva skal jeg tilby og til hvem? I følget ditt er det mest sannsynlig noen kvinner som fortjener spesiell oppmerksomhet. Til jul 2024 vil du gjøre en forskjell ved å tilby en gave med et personlig preg fra deg.

Julegaveideer til henne

Julen er ofte en tid med stress for å finne gaven du trenger. Vårt råd for i år er ikke å tenke direkte på gaver, men først tenke på personene du skal overraske. Hva gjør denne kvinnen så spesiell for deg? Hvilke øyeblikk har dere delt sammen? Du vil se, det vil gi deg massevis av inspirasjon til å finne den perfekte gaven til enhver kvinne.

10 beste julegaver til henne som vil imponere

Lurer du på hva som kan være den perfekte julegaven til den spesielle kvinnen i ditt liv? Enten det er kona, kjæresten, moren, søsteren eller venninnen din, kan det være vanskelig å finne den rette gaven. Men ingen grunn til bekymring; vi har det du trenger! Her er en oversiktlig liste over de 10 beste julegavene til henne som garantert vil imponere.

 1. Luksuriøst spa-gavesett: En samling beroligende bade- og kroppsprodukter som hjelper henne å slappe av etter en lang dag.
 2. Tilpassede smykker: Et vakkert smykke inngravert med initialene hennes eller en spesiell dato vil garantert røre hjertet hennes.
 3. En personlig rumpetaske: Et stilig og praktisk tilbehør som hun kan bruke til å oppbevare det viktigste når hun er på farten. Du kan få navnet eller initialene hennes trykt på den for et personlig preg.
 4. Personlig fotoalbum: Fyll det med bilder av felles minner, slik at det blir en gave hun alltid vil sette pris på.
 5. Personlig veggklokke: En personlig veggklokke vil ikke bare være et flott tillegg til innredningen i hjemmet hennes, men også minne henne om deg hver gang hun sjekker tiden.
 6. Vinflaske med personlig etikette: Hvis hun liker god vin, er en flaske med personlig etikett en unik og omtenksom gave. Du kan tilpasse etiketten med en søt beskjed eller en viktig dato.
 7. Badekåpe med navn: En behagelig badekåpe med navnet hennes brodert på vil få henne til å føle seg spesiell og bortskjemt.
 8. Teppe i fleece: Dette er en koselig og varm gave som hun vil elske. Perfekt for kjølige vinterkvelder. I tillegg kan du sette et personlig preg på det ved å trykke et favorittbilde på det.
 9. Gravert hvitvinsglass: En flott gave til vinelskere. Du kan få gravert inn navnet hennes eller en spesiell hilsen, slik at hun vil minnes om den omtenksomme gaven hver gang hun nipper til favorittvinen sin.
 10. Personlig plakat med oppheng: En flott dekorasjon til hjemmet eller kontoret med et personlig bilde eller motiv.

Husk at det er omtanken og innsatsen du legger i å velge den perfekte gaven til henne som virkelig vil få henne til å føle seg spesiell denne julen.

Hva er noen rimelige julegaver til henne?

Å velge den perfekte gaven til den spesielle kvinnen i ditt liv trenger ikke å brenne hull i lommen. Det finnes mange rimelige julegaver til henne som både er gjennomtenkte og budsjettvennlige. Dessuten er det jo tanken som teller, ikke sant? Noen ideer er et personlig fotoalbum der dere kan samle favorittminnene deres sammen, en nøkkelring for oppbevaring og organisering av nøklene hennes, et inngravert cocktailglass med en tekst som hun kan drikke favorittdrinken sin i, eller et trepanel med et bilde av et uforglemmelig minne ...

Hva er noen unike julegaver til kvinner?

Unike gaver er de som gjør inntrykk på mottakeren. Det kan være julegaver hun aldri har sett før, gaver som vekker minner, morsomme gaver som får henne til å le, eller generelt noe som får henne til å smile og viser hvor mye hun betyr for deg. I år kan du gjøre julegaven til kvinnen i ditt liv helt unik ved å gjøre den personlig. Noen unike gaver kan være: en morsom og stilig teddyveske med navn, en kimono med tekst, et par behagelige tøfler med bilde, en personlig hårtang eller et sjokoladehjerte med spiselig bilde.

Hva er noen julegaver til en kvinne som elsker å reise?

Hvis venninnen eller partneren din er glad i å reise, er julen den perfekte tiden på året for å støtte opp om eventyrene hennes. Tenk på en personlig bagasje eller en bagasjelapp med alle hennes opplysninger (slik at hun ikke mister bagasjen på én av sine mange reiser). Andre kule reiserelaterte gaver til jul er en notisbok der hun kan skrive ned alle eventyrene sine, eller en personlig bucketlist-bok.

Eller gaver som er dedikert til hennes neste reise, for eksempel en morsom t-skjorte med trykk eller et badehåndkle.

Hva er noen julegaver til en kvinne som elsker å lage mat?

Hvis dama di er husets mesterkokk, kan du gjøre julen hennes til en fryd ved å gi henne et unikt kjøkkenredskap i gave. Noen julegaveideer til henne?

 • Et sett med skarpe, inngraverte kniver
 • Et skjærebrett til alle forberedelser og matservering
 • Et verktøy for grillsett
 • En gravert pepper- og saltkvern

Hva er julegaver til en kvinne som elsker smykker?

Leter du etter den perfekte julegaven til kvinnen i ditt liv som elsker smykker? Smykker er en tidløs gave som alltid får mottakerens øyne til å glitre. Så hva kan være de beste alternativene til smykker denne julen? Tenk på et gravert halssmykke med initialene hennes, et gravert lærarmbånd, et naglearmbånd, et hjerteformet halskjede med inngravert bilde eller en gravert klokke i tre.

Hvilke julegaver kan du gi henne hvis hun er glad i trening?

Vet du ikke hva du skal gi den treningsglade damen i livet ditt i julegave? Uansett om hun er yogadronning, løpeentusiast eller treningsglade, finnes det et hav av treningsrelaterte gaver der ute som hun garantert vil elske. Her er noen gode julegaveideer til henne: en personlig vannflaske som hjelper henne med å holde seg hydrert under treningsøktene, en t-skjorte med trykk og et morsomt sitat, en treningsbag med bilde, en ryggsekk i skinn hun kan oppbevare alle eiendelene sine i.

Flere julegavetips til inspirasjon:

Julegave til henne

Her er noen gaveideer for å overraske henne med en gave laget med kjærlighet En skjønnhetsboks for den unge moren som fortjener å ha et øyeblikk for seg selv. Et skjærebrett for den matelskeren som tilbereder de deiligste rettene for deg Et strandhåndkle til partneren din som du snart skal på ferie med.

Hvilken gave skal jeg gi til kjæresten min?

Kanskje det er din første jul sammen, eller kanskje dere har feiret jul sammen mange ganger før, uansett, partneren din fortjener litt oppmerksomhet. romantisk fra deg! For en romantisk gest bør du vurdere smykker! Et anheng gravert med et portrett av dere to, eller et skinnarmbånd med fornavn, hos YourSurprise er det smykker for alle kvinner.

Romantiske julegaver til henne

Kjærlighet skal ikke bare feires på Valentinsdagen, men hver dag, spesielt i julen, når alle er litt mer omsorgsfulle og snille. Gi en spesiell julegave til din fantastiske kone, som er der for deg gjennom glade tider og tøffere tider. Etter så mange år sammen er du kanskje tom for ideer... La oss inspirere deg med våre råd; vi er sikre på at du vil overraske din bedre halvdel. Sjokolade og fotoalbum er blant de mest populære gavene, det er helt sikkert. På siden vår kan du enkelt skreddersy julegaven din til kona. Trenger du flere ideer?

Julegave til henne: Julegaver til søsteren sin

Forholdet mellom søstre er ofte litt rart, vi elsker og hater hverandre på samme tid... men til slutt er kjærligheten vi føler sterkere enn noen annen! Vis din hengivenhet for lille- eller storesøsteren din ved å gi henne en fantastisk julegave. Vet du ikke hva du skal gi? Ikke bekymre deg, med YourSurprise finner du den perfekte gaven for ethvert budsjett! Lag en unik julegave til søsteren din, enten det er deilig sjokolade eller en gave med ditt favoritt barndomsbilde.

Hvordan overraske min beste venn til jul?

Bestevennen er en tittel som bæres med stolthet! Uten tvil har du tilbrakt utallige øyeblikk med morsomme og sprø eventyr. Men hva kan du gi henne som hun ikke har ennå? For en litt sær gave, sett kreativiteten din på prøve og gi vennen din en Stygg julegenser. Vil hun tørre å bruke den til julemiddag med familien??

Julegave som mamma kan lage selv

Er moren din din beste venn? Den sære gaven kan glede henne litt mindre... Men på den annen side vil den omtenksomme gaven du har laget, være den ultimate overraskelsen for din mor. Lag et Mamma og meg-fotoalbum og samle alle de beste øyeblikkene som tilbringes sammen i et album. Denne fotoboken vil fortelle historien din sammen gjennom sider.

Hvordan ønsker du en god jul til gudmoren din

Din Gudmor har vært der for deg siden du var liten, nå er det opp til deg å overøse henne med gaver. Men vit at du gjør gudmoren din mye lykkeligere ved å tilby henne et lite øyeblikk av tiden din. Så hvorfor ikke gi henne en liten julegave som en invitasjon til en date. Et brodert håndkle for en tur til hamamen, graverte tekopper for en high tea for to eller et personlig tilpasset forkle for en matlagingskurs dere har planlagt å ta sammen.

Julegaver til svigermor

Du har tenkt på alle gavene til andre, men mangler den til svigermor? Du vil selvsagt ikke gjøre et dårlig inntrykk ved å møte opp med en gave i siste liten. Det er ikke lett å finne den rette gaven til din svigermor, men vi kan hjelpe! Blant de mest populære julegavene til svigermødre er de som er relatert til hjem, matlaging og skjønnhet. Vi anbefaler de personlige julekulene med vakre bilder, en suveren ap av resirkulert skinn

De mest originale julegaver til kvinner

Ho ho ho ho, leter du etter en original julegave til kona di? Har du vært lykkelig gift lenge, men synes det blir stadig vanskeligere å finne på en julegave hun virkelig vil like? Du har invitert henne ut på middag, gitt henne parfyme og gitt henne koselige juleklær. I år ønsker du å gi henne noe med et personlig preg, for å overraske henne og vise hvor mye hun betyr for deg. Vi er eksperter på personlige julegaver til kvinner, og produktene våre gir deg uendelige muligheter! Vi har valgt ut de mest populære julegavene som garantert vil få henne til å smile:

 • En julekule designet av deg, med bilder av høy kvalitet; det perfekte tilskuddet til ethvert juletre.
 • Sjokolade trykt med spiselig blekk, en deilig godbit etter julemiddagen.
 • Et XXL-krus med fotocollage - en fin måte å mimre over gode minner mens hun nyter en kopp kaffe på
 • Dekorativ fotoflate i tre med et bilde - det varme, elegante treverket gir julestemning til ethvert rom.
 • Vinkjøler i rustfritt stål med inngravering - den perfekte måten å holde julevinen på riktig temperatur.

Bestill julegaven til kona eller samboeren din før jul, så kan du lene deg tilbake og slappe av i den travle juletiden. Høres bra ut, ikke sant?

De beste og rimeligste julegaver til henne med et mindre budsjett

Hvis budsjettet er litt trangere i år, eller du rett og slett er på utkikk etter en liten gave til en venninne, kollega eller bekjent, kan du ta en titt på våre budsjettvennlige julegaver til henne:

 • En vinflaskekork med ditt beste bilde
 • Et personlig kompaktspeil
 • Et sett med morsomme, hjerteformede magneter
 • Et stearinlys i glass med ditt personlige preg
 • Et gravert Aperol Spritz- eller vinglass
 • En gravert flaskeåpner i tre

Julegaver til henne som ikke vil sprenge banken

Hvis budsjettet er litt høyere, men du likevel ønsker å ha kontroll, kan du ta en titt på følgende utvalg av julegaver til henne:

 • En personlig lampe med navn og/eller tekst
 • Et par sokker med bilde
 • Et personlig termokrus
 • Et utvalg av juletrepynt
 • En personlig gaveeske fylt med de fineste sjokolader
 • En fotoklokke