• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Ølkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med gravering
Ølkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med graveringØlkrus med gravering

Ølkrus

kr 159
9.9 av 10
2 anmeldelser
Bedriftsbestilling
Beløp
  • Raffinert glass fra Royal Leerdam
  • Kan tas i oppvaskmaskinen
  • Et permanent minne for ethvert øyeblikk
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mer informasjon:
Antall: 1 stykk
Serie: Maxim
Diameter: 9,5 cm
Høyde: 15,5 cm
Innhold: 50 cl
Gravering: Hvit (merk at det endelige resultatet kan avvike noe fra bildene på nettsiden)
Ekstra: Kan tas i oppvaskmaskinen

Ølkrus med logo?
Ønsker du et ølkrus gravert med logo? Ta kontakt med vår kundeservice, så ser vi hva vi kan ordne for deg. Om du ønsker å bestille flere enn 18 krus, ta kontakt med vår bedriftsavdeling.

Drikk din favoritt øl fra et personlig ølkrus med navn

Er din far en ekte ølkjenner? Eller liker kjæresten din å ta seg et glass øl i ny og ne? Da er et ølkrus med gravering den perfekte gaven. Du designer ditt eget ølkrus helt selv med hjelp av vårt redigeringsprogram. Du kan legge til navn eller tekst, slik at kruset ditt får et helt unikt utseende. Den ultimate gaven til bursdag, jul, valentinsdag eller farsdag med andre ord. Hvorfor ikke unne deg selv noe fint for en gangs skyld? Hos YourSurprise mener vi at alle fortjener å drikke en iskald øl ut av et personlig ølkrus med eget motiv.

Ølkrusene er 15,5 cm høye og rommer 50 cl. De er laget av høykvalitets glass med krystallbunn. Krusene kan tas i oppvaskmaskinen - lettere blir det ikke. I et par enkle trinn kan du designe ditt helt eget ølkrus med navn eller tekst. Du kan også velge mellom et av våre mange stilfulle design. Deretter graverer vi designet ditt i ølkruset med omtanke og presisjon. Hva venter du egentlig på? Design ditt ølkrus nå!

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!
9.9 / 10
2 anmeldelser
10/10
Birgitte Urban | 22-12-2019
enkelt å bestille fra nettsiden. Gaven kom til tiden og stod helt til forventingen.
10/10
Linda Helene | 01-11-2019
Kvaliteten virker bunnsolid, og den ble akkurat slik jeg desginet den.

Et direkte prisoverslag for Ølkrus ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?