Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

29 gaver

Hva våre kunder sier

Veldig flotte produkt og kjapp levering

Heidi 17-5-2022

10 fra 10

Har ikke noe å klage på. Relativ rask levering. Virker som bra produkt. Prisen er grei. Nettsiden har et ganske bra brukergrensesnitt. Skulle jeg allikevel pirke litt på noe er det ønsket om å gravere og skape en utforming som var enda mer unik, tilpasset meg selv. Men syntes absolutt at dette er bra slik det er nå. En større variasjon der jeg enkelt kunne lagt til eget design, tegning, ikon, gravert på større flate av glasset etc. ville kunne gjort at jeg hadde bestilt enda mer glass. Kunne også tenkt meg en mulighet til å velge gaveinnpakning. Ellers er det bare å si at det er bra produkter.

Reidar 17-5-2022

8 fra 10

Jeg bestilte disse som en artig bryllupsgave. Brudeparet synes de var kjempefine😊

Linn Anett 14-5-2022

10 fra 10
9.8

1065 anmeldelser

Se alle

Inngraverte glass

Hvis du leter etter en original gave, hvorfor ikke velge et inngravert glass? Hos YourSurprise kan du få et av våre design og tekst du velger, inngravert på et vinglass, champagneglass, teglass, whiskyglass, ølglass, vannglass ... Mulighetene er nesten uendelige! Vi inngraverer glasset med laser med ditt design, ved å bruke de nyeste teknikkene, det gjør at det tåler oppvaskmaskin. Inngraveringen slites ikke bort, det vil si at det vil holde seg vakkert selv om det brukes ofte. Du kan velge mellom glass med inngraveringer som Gratulerer med dagen, skål, takk, mange takk, herr og fru, ser bra ut og langt mer!

Vinglass

Et vinglass inngravert med navn er en flott gave til mamma, pappa, onkel, tante eller venn som liker et glass med vin. Du kan velge å få inngravert en tekst, slik at mottakeren tenker på deg hver gang de skjenker seg et glass. Uansett hva du velger, kan vi inngravere designet ditt på hvitvins- eller rødvinsglass, fra 1 glass. Bestill så mange du ønsker!

Ølglass og ølkrus

Du kan også få inngravert et glass til noen som liker en iskald øl. Vi har ølglass med stett, ølglass for hvitt øl og til og med ølkrus.

Gin & tonic-glass

Kjenner du noen som bare elsker gin & tonic? Overrask dem med et eget gin & tonic-glass med navn. Gin & tonic-glasset er av høy kvalitet og har den klassiske gin & tonic glassformen!

Shotglass

Hvis du er på jakt etter en gave til noen som liker shots, er våre inngraverte shotglass det perfekte alternativet.

Whiskyglass

Hvis du ønsker å overraske en whisky-drikker, er vi ikke i tvil om at drinken smaker enda bedre når den nytes fra et eget whiskyglass med navn.

Champagneglass

Hvis du har noe å feire, hvilken bedre måte å gjøre det på enn med noe sprudlende! Det perfekte tilskuddet ville være inngraverte champagneglass med navn.

Longdrink og vannglass

Selv om ikke alle drikker alkohol, så trenger du ikke å bekymre deg: vi har det du trenger: longdrink og vannglass.

Hvordan inngraverer vi glassene?

Vi inngraverer glassene våre ved hjelp av de nyeste teknikkene, som gjør det mulig å inngravere et bredt utvalg av glass. Vi gjør dette ved hjelp av en laser som inngraverer designet ditt på glassoverflaten. Dette betyr at inngraveringen tåler oppvaskmaskin og ikke vil falme. Du kan raskt legge til et av designene våre og valgfri tekst i det nettbaserte redigeringsverktøyet. Alle glassene våre er inngravert i vårt eget verksted og plassers i spesielle bokser for sending slik at de er beskyttet.