Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlige glass med tekst, navn, dato og/eller ditt eget design for enhver mottaker og anledning. Gi bordet eller skålingen en perfekt finishing touch med personlige vinglass, ølglass, vannglass og mye mer!

34 gaver

Inngraverte glass

Hvis du leter etter en original gave, hvorfor ikke velge et inngravert glass? Hos YourSurprise kan du få et av våre design og tekst du velger, inngravert på et teglass, vinglass, champagneglass, whiskyglass, ølglass, vannglass ... Mulighetene er nesten uendelige! Vi inngraverer glasset med laser med ditt design, ved å bruke de nyeste teknikkene, det gjør at det tåler oppvaskmaskin. Inngraveringen slites ikke bort, det vil si at det vil holde seg vakkert selv om det brukes ofte. Du kan velge mellom glass med inngraveringer som Gratulerer med dagen, skål, takk, mange takk, herr og fru, ser bra ut og langt mer!

Vinglass

Et vinglass inngravert med navn er en flott gave til mamma, pappa, onkel, tante eller venn som liker et glass med vin. Du kan velge å få inngravert en tekst, slik at mottakeren tenker på deg hver gang de skjenker seg et glass. Uansett hva du velger, kan vi inngravere designet ditt på hvitvins- eller rødvinsglass, fra 1 glass. Bestill så mange du ønsker!

Ølglass og ølkrus

Du kan også få et glass gravert for noen som liker en iskald øl. Vi har ølgraverte ølglass, ølglass for hvitt øl og til og med ølkrus.

Gin & tonic-glass

Kjenner du noen som bare elsker gin & tonic? Overrask dem med et eget gin & tonic-glass med navn. Gin & tonic-glasset er av høy kvalitet og har den klassiske gin & tonic glassformen!

Shotglass

Hvis du er på jakt etter en gave til noen som liker shots, er våre inngraverte shotglass det perfekte alternativet.

Whiskyglass

Hvis du ønsker å overraske en whisky-drikker, er vi ikke i tvil om at drinken smaker enda bedre når den nytes fra et eget whiskyglass med navn.

Champagneglass

Hvis du har noe å feire, hvilken bedre måte å gjøre det på enn med noe sprudlende! Det perfekte tilskuddet ville være inngraverte champagneglass med navn.

Longdrink og vannglass

Selv om ikke alle drikker alkohol, så trenger du ikke å bekymre deg: vi har det du trenger: longdrink og vannglass.

Hvordan inngraverer vi glassene?

Vi inngraverer glassene våre ved hjelp av de nyeste teknikkene, som gjør det mulig å inngravere et bredt utvalg av glass. Vi gjør dette ved hjelp av en laser som inngraverer designet ditt på glassoverflaten. Dette betyr at inngraveringen tåler oppvaskmaskin og ikke vil falme. Du kan raskt legge til et av designene våre og valgfri tekst i det nettbaserte redigeringsverktøyet. Alle glassene våre er inngravert i vårt eget verksted og plassers i spesielle bokser for sending slik at de er beskyttet.

Hvilke typer glass kan personaliseres?

Hos YourSurprise tilbyr vi et bredt utvalg av graverte glass for enhver smak og anledning. Alle favorittdrikkene dine har sitt eget eksklusive glass med inngravering, slik at du har det riktige glasset til alle skålene og de daglige slurkene.

Enten du er vinentusiast på jakt etter personlige vinglass, ølentusiast på jakt etter graverte ølglass eller brennevinskjønner på jakt etter personlige whiskyglass eller champagneglass, kan du være sikker på at vi har noe for deg!

Kan du personalisere et glass med et navn eller en melding?

Ja! Våre graverte glass kan tilpasses med navn eller tekst etter eget valg. Gå inn i vårt nettbaserte redigeringsprogram og skriv inn teksten. Du kan legge til én eller flere linjer med tekst, og du kan også legge til et av våre design hvis du ønsker det.

Glasset ditt blir gravert med den personlige teksten du ønsker.

Kan dere personalisere glassene med et hvilket som helst design?

Våre graverte glass kan tilpasses ikke bare med tekst, men også med et av våre flotte design. Velg blant vårt brede utvalg av design som passer til alle slags anledninger, for eksempel kjærlighet, morsdag, farsdag, jul, takk og mange flere!

Hvis du ønsker å gi bort et glass bare fordi du ønsker å kjøpe et glass til et arrangement, har vi også et utvalg av design som passer til enhver anledning.

Kan jeg bestille graverte glass fra 1 stk. og oppover?

Absolutt! Alle glassene våre kan graveres fra og med 1 stk. Velg 1 stk. fra produktsiden vår og få det gravert slik du ønsker.

Kan jeg legge til ulike personaliseringer i settene?

Våre glass kan også kjøpes i sett på 2, 4 eller 6 stk. Sett med 4 og 6 stk. har samme personalisering på alle glassene. Våre sett med 2 glass kan personaliseres med en annen personalisering på hvert glass. Det er en god idé å kjøpe et sett hvis du har behov for å kjøpe flere av de samme glassene og ønsker å dra nytte av en stor rabatt.

Kan jeg bestille personlige briller med gravering i store partier?

Når du ønsker å gjøre et varig inntrykk, kan personlige briller med gravering være et fantastisk alternativ. Men visste du at du også kan få rabatt hvis du bestiller store kvanta? Vår vennlige forretningsavdeling hjelper deg gjerne med å fremskynde prosessen for store bestillinger. Enten du skal gjøre deg klar til et arrangement eller fylle opp lageret for bedriften din, kan du få mye for pengene.

Ved å bestille store kvanta har du også mulighet til å få gravert en logo på glassene. Dette alternativet gjelder for glass fra og med 18 stk.