Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Våre vakre og graverte champagneglass som tilfører enhver anledning et snev av eleganse, vil heve din feiring til et helt nytt nivå. Hvert glass er laget med omhu og presisjon, og har navnet og/eller teksten du velger for å gjøre hver slurk til en minneverdig opplevelse. Gjør settet personlig i dag, og ta en skål for uforglemmelige øyeblikk med stil.

Personlige champagneglass med gravering

Ingen andre glass er like egnet for å riste og feire spesielle øyeblikk som champagneglasset, også kjent som fløyten. Våre personlige graverte champagneglass er ideelle for å nyte musserende vin eller champagne, prosecco, spumanti, cava og til og med alkoholfri musserende vin eller musserende vin for barn. Å feire viktige øyeblikk med dine personlige champagneglass er prikken over i-en. Hos YourSurprise finner du alt du trenger for å designe brillene dine på kort tid.

Graverte champagneglass

Hos YourSurprise bruker vi en helt spesiell teknikk for å tilpasse champagneglass. Ved hjelp av en høykvalitets lasergravering graverer vi navnet, datoen, meldingen eller logoen du ønsker på overflaten av glassene. Dette betyr at graveringen er permanent, langvarig og tåler oppvaskmaskin, slik at mottakeren kan bruke og verne om den som en påminnelse om et spesielt øyeblikk de delte.

Personlige champagneglass for spesielle anledninger

Vi elsker alle en god toast, og det er mange anledninger hvor våre graverte champagnefløyter ville være perfekte. Hva med en 18-, 30- eller 40-årsdag? Bursdagsbarnet vil gjerne ha sitt eget glass med navn eller fødselsdato, som alltid vil minne dem om denne spesielle dagen når det brukes. En annen veldig spesiell anledning når graverte champagneglass er en fantastisk gave er et bryllup! Når vi snakker om romantikk, er disse champagnefløytene også en original idé for Valentinsdagen eller et jubileum. Lag et sett med graverte champagnefløyter for paret ved å personliggjøre hver fløyte med navn og dato.

Visste du at på nettstedet vårt kan du finne alle slags personlige graverte glass? For eksempel som whiskyglass eller teglass.