Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Forhøy vinopplevelsen med vår utsøkte kolleksjon av graverte vinglass. Velg et hvitt eller rødt vinglass og legg til navn, tekst og/eller design for å skape den ultimate gaven!

9 gaver

Vinglass med gravering

Vinglassgravering

Et gravert vinglass er et flott tillegg til ethvert bord og er en veldig stilig gave, spesielt hvis vinglasset har et personlig budskap. Få et vakkert vinglass gravert med personlig design og lag en unik gave til enhver anledning. Med ditt graverte vinglass blir hvert toast-øyeblikk spesielt av seg selv!

Gravere vinglass

Vinglass med gravering har et edelt, stilig utseende og er en spesiell gave. Vil du overraske noen med stil med en personlig gave? Få så flotte vinglass gravert med navn og/eller tekst og fullfør vinglassene med et unikt design. Ønsker du å få gravert vinglass har du valget mellom hvitvinsglass og rødvinsglass. Disse er hver tilgjengelige individuelt i sett med 2 eller 6. Et vinglass med gravering er en spesiell gave til en rekke anledninger. Det er en flott gave til for eksempel et bryllup, jubileum eller fodelsdag.

Personlige vinglass

Personlige vinglass er en flott gave til en rekke anledninger. Du kan selvfølgelig ikke bare gi bort de graverte glassene separat, men også som en vinpakke med graverte glass eller i kombinasjon med underlagene med foto eller underlagene l aget av skinn. Vi har også champagneglassfor å ha en glitrende skål; ølglass for fans av fyldige, håndverksøl; og graverte whiskyglass.

Lag en original gave

Å overraske noen er ikke lett, spesielt i tider når det forventes en gave. Å gi en gjenstand kan være enkelt, men å bruke tid og omtanke på å lage en original gave er en helt annen sak. Med Yoursurprise kan du gjøre noe spesielt, noe som går rett til hjertet. Ta en titt på alle våre personlige graverte briller.

Hvilke typer personlige vinglass er tilgjengelige?

Du finner to typer graverte vinglass på nettstedet vårt: rødvinsglass og hvitvinsglass.

Forskjellen ligger i formen, størrelsen og typen vin de er beregnet på. Rødvinsglass har en fyldigere, rundere kumme slik at du kan dyppe nesen i glasset for å kjenne aromaen. Våre rødvinsglass rommer opptil 530 ml. Hvitvinsglassene er litt mindre og mindre runde. Disse glassene har en kapasitet på opptil 370 ml vin. For de som liker litt bobler, er champagneglass et utmerket valg.

Hvis du er ute etter en større gave, har vi også gavesett med både vin og glass eller gaveesker med snacks og matchende gaver.

Hvordan graveres vinglassene?

Vinglassene våre personaliseres ved hjelp av en omhyggelig laserteknikk som sikrer den beste presisjonen og nøyaktigheten når du graverer inn ønsket design eller budskap på vinglassene dine. Den kraftige strålen fordamper materialet, i dette tilfellet glass, og etser seg inn i overflaten og skaper det ønskede designet.

Hvordan lager jeg et personlig vinglass?

Det er enklere enn du kanskje tror å lage ditt eget graverte vinglass. Enten det er en personlig gave eller et unikt tilskudd til din egen glassamling, er hvert trinn i prosessen intuitiv og rask.

  1. Det første du må gjøre, er å velge glass. Sørg for å velge et vinglass som gjenspeiler hvordan du skal bruke det.
  2. Neste trinn er å designe graveringen. Det kan være et navn, en kort melding eller et enkelt design. Åpne redigeringsverktøyet fra produktsiden vår og klikk på !start personalisering".
  3. Fortsett med bestillingen. Gratulerer! Ved å følge disse trinnene får du et unikt gravert vinglass. Det personlige preget vil gjøre glasset ditt til noe helt spesielt i forbindelse med feiringer og sammenkomster.

Kan jeg få gravert vinglass med tekst eller navn?

Absolutt! Vinglassene våre kan personaliseres med en tekst eller et navn etter eget valg. Skriv inn ønsket tekst i redigeringsverktøyet vårt og velg hvor du vil ha den plassert. Du kan også legge til et design fra vårt store utvalg i redigeringsprogrammet.

Kan jeg personalisere vinglassene med bilder?

For bestillinger på minst 18 stk. har du mulighet til å legge til ikke bare tekst eller navn, men også et gravert bilde eller logo. For mindre bestillinger fra 1 stk. kan du ta en titt på våre vinglass med bilde.

Kan de personlige vinglassene vaskes i oppvaskmaskin?

Laserteknikken som brukes til glassene, etterlater et varig avtrykk på glasset som gjør at de tåler oppvaskmaskin.