Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør koppen din personlig med bilde, design og/eller tekst etter ønske. Et bredt utvalg personlige kopper for enhver anledning og mottaker, med blant annet vår personlige magiske kopp, kopp med navn, termokrus og mange flere!

33 gaver

Personlige krus med bilde eller tekst

Krus med millede er populære gaver, og det er lett å se hvorfor: de er en veldig fin gave å overraske noen med. Hos YourSurprise kan du lage et kult krus med ditt eget design på kort tid. I tillegg til klassiske krus, tilbyr vi også krus med farge på innsiden (rosa, rød, gul eller svart), magisk krus med millede, fotballkrus og gigantiske krus.

Er du noen ganger usikker på hvilken gave du skal gi noen? Et krus er en gave som er tidløs. Tross alt er det alltid krus og glass som går i stykker i huset og å ha et fint bilde å skrive ut er en original måte å fange et minne på. Enten det er jul, påske, morsdag eller farsdag, skuffer aldri et personlig krus. Du kan velge blant de mange designene som er valgt for enhver anledning.

Hvis du også vil legge igjen en melding, er det bare å legge den til i editoren, så kan du være sikker på at gaven vil bli satt pris på!

Krus er ikke like! Vi har et stort utvalg av krus i forskjellige materialer, former og farger som du kan gjøre unike og spesielle ved å personliggjøre dem med favorittbildene dine på bare noen få trinn.

Du kan også tilpasse kruset ditt med firmalogoen din for å lage bærekraftig reklamemateriell eller en gave til ansatte og kunder. Du kan legge inn din bestilling direkte på siden, laste opp din logo, eller kontakte vår bedriftsavdeling og få hjelp med din store ordre.

Hvem bør du gi et krus til?

Enten det er en gave til ham eller henne, kjæresten din eller bestevennen, hva med en vakker collage med de vakreste bildene dine? Det kan bli en samling krus du gir deg selv for hvert jubileum, eller en tanke for å takke din beste venn som alltid lytter til problemene dine over en kopp te!

Hvis barna dine også har sitt favorittkrus og noen ganger krangler om hvilket krus som tilhører hvem, kan du løse situasjonen med et krus med navnet deres eller ved å velge et søtt design som enhjørningskoppen eller fotballcupen.

Og på kontoret? Er et krus essensielt. Enten det er te krus eller kaffe, er en varm kopp det eneste virkelige øyeblikket for avslapning.

Å gi en kollega et krus er en gest som aldri slutter å smile.

Hvis du er en kaffeelsker, vel... vi har noe for deg også! Vi har sikkert alle den favorittkoppen med kaffe som gir oss en god morgen om morgenen og som på uforklarlig vis gjør kaffesmaken bedre og mer intens. Vi liker ikke når kruset brukes av noen andre!

Så det er sikkert: Å gi en eller flere kaffekopper, spesielt når de kan personliggjøres med bilder og/eller tekst, er ikke bare en gave, men det er GAVEN du har lett etter.

Hvis du er sjefen i et selskap med supersmarte og kreative ansatte, ikke gå glipp av muligheten til å takke dem ved å gi dem et personlig krus med navnet eller merkelogoen deres. Tenk på det, det kan virkelig motivere dem til å gi alt!

Hvis barna dine også har favorittkruset sitt og noen ganger krangler om hvilket krus som tilhører hvem, kan du løse situasjonen med et krus med navnet deres eller ved å velge et søtt design som unicorn krus med bilde eller foto krus med fotball. Hvis de liker en god kald øl på slutten av dagen noen ganger, kan du til og med gå med et fint stort personlig ølkrus.

Krus som bursdagsgaver

Blir stresset av å velge den perfekte bursdagsgaven? Ikke bekymre deg, vi har det du trenger. Du kan ikke ta feil med et kult krus med et bilde av bursdagsgutten eller -jenta, eller et bilde av dere to sammen. Du kan til og med legge til ønsket tekst for å fullføre designet. Mottakeren vil tenke på deg hver gang de nyter en kopp te!

Magiske krus for en stor overraskelse

The Magic Mug er et svart krus, men når du skjenker en varm drikke, forsvinner det svarte belegget sakte, og avslører designet under. Det er en ideell måte å virkelig overraske noen på, med et vakkert eller søtt bilde.

Et krus til BFF

Hvis du vil fortelle bestevennen hvor mye den betyr for deg, hvorfor ikke gi et krus med et hjerteformet håndtak? Legg til bilde og en søt tekst for å vise dem at du tenker på dem og alltid er der når de trenger en kopp te og en prat.

Krus fylt med kjærlighet

Skal du feire et jubileum med partneren din snart? I så fall, er du på jakt etter en søt gave som viser hvor gøy dere har sammen. Lag et kjærlighetskrus med collage av deres beste øyeblikk! Partneren din vil bli så overrasket og fornøyd med denne originale gaven, og kan bruke den året rundt.

Krus til barna dine

Hvis du leter etter en flott gave til hvert familiemedlem, kan du gi dem hvert sitt krus. Ingen flere diskusjoner om hvem som vil ha hvilket krus, eller hvem som ikke har ryddet opp etter seg selv!

Et krus bare til deg

Selvfølgelig kan du unne deg selv et krus også! Våkn opp og nyt morgenkoppen fra ditt eget krus. Legg til et eller flere bilder og gled deg over å se dem hver dag.

Krus, både store og små

Enten du foretrekker en stor kopp te eller en personlig lite krus, kraftig espresso, har vi det du trenger. Vi har små espressokopp med trykk, vanlige krus og til og med kjempekrus, noe for alle.

Emaljerte krus

Personlig emaljert kopp: Hvis du foretrekker vintage, kan vi også fkse det! Sjekk de kule emaljekrusene våre med vintage preg. Perfekt til å ta med seg på camping eller fotturer.

Krus på farten

Hvis du er på utkikk etter et krus som du kan ha med deg overalt, kan du ta en titt på vårt termokopp med trykk. Ikke bare holder den favorittdrikken din varm eller kjølig lenger, den kan også romme opptil 500 ml. Personliggjort med design, bilde og/eller tekst etter eget valg, og du er klar til å dra på tur!

Spre litt lykke

En gave trenger ikke å være stor og dyr, det handler om tanken bak og å vise noen du tenker på dem. Du trenger ikke en spesiell anledning for å overraske noen, heller! Det er ikke bare å motta gaver som gjør oss lykkelige, men også å gi dem. Så spre litt lykke.