Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Når dagene er kaldere, er det ingenting bedre enn et personlig tilpasset pledd for å holde deg varm. Tilpass pleddet ditt med selvvalgt bilde og/eller design, til ditt eget hjem eller som en unik gave.

15 gaver

Personlig fleeceteppe med bilde og tekst

Kalde dager krever et mykt og lunt pledd som omslutter og varmer. Men hvorfor nøye seg med noe ordinært når du kan skape en unik opplevelse med et personlig fleeceteppe? Hos Your Surprise inviterer vi deg til å oppdage en verden av personalisering med våre eksepsjonelle tepper, designet for å gi varme, komfort og et snev av originalitet.

Enten du ønsker å forvandle en suvenir til et varmt pledd, eller er på utkikk etter en spesiell gaveidé for å overraske partneren din eller noen du er glad i, finner du løsningen her!

Magien i et personlig fototeppe

Forestill deg at du kan forvandle dine mest dyrebare minner til en koselig kos med vårt personlige fototeppe. Husker du den fantastiske familieturen til fjells? Eller den etterlengtede turen med kjæresten? Last opp favorittbildene dine på nettstedet vårt og skap et unikt mesterverk som fanger de spesielle øyeblikkene i livet ditt. Hvert fototeppe blir en håndgripelig, visuell historie om dine mest dyrebare minner. De forvandler enkel komfort til en emosjonell reise gjennom dine mest betydningsfulle øyeblikk.

Pledd med et snev av originalitet

I kolleksjonen vår finner du ikke bare pledd med foto, men også pledd med ditt eget navn. Velg ditt favorittpledd og gi det et personlig preg ved å sette inn navnet eller initialene dine, slik at pleddet blir helt unikt. Et pledd med personlig navn er ikke bare et pledd du kan trøste deg med, det blir et kunstverk som passer perfekt til din stil.

Med et personlig teppe kan du la kreativiteten få fritt spillerom. For deg som vil være enda mer original, tilbyr Your Surprise muligheten til å lage et teppe med din egen tekst. Velg mellom en rekke ulike design og farger, og gjør pleddet personlig ved å legge til dine favorittfraser og -ord. Du kan også velge materiale på pleddet ved å velge et personlig fleeceteppe eller et tynt pledd.

På nettstedet vårt kan du også velge mellom horisontal eller vertikal orientering. Før du begynner å tilpasse omslaget ditt, må du velge format, siden du ikke kan endre det etterpå. Hvis du velger et kvadratisk format, trenger du selvsagt ikke å tenke på hvilken retning teksten skal ha.

Et varmt, personlig teppe for alle ved spesielle anledninger

Våre personlige fleecetepper er myke og varme som bare det. Våre personlige tepper er perfekte for kjølige kvelder eller iskalde vinterdager, og pakker kroppen din inn i komfort. Teppekolleksjonen vår passer for alle aldre og smaker. Et personlig pledd for voksne eller med et design som passer bedre for barn, er perfekt for en avslappende stund i sofaen for å minnes et spesielt øyeblikk. Det personlige familiepleddet skaper en innbydende atmosfære for alle. YourSurprise har den perfekte gaven til alle familiemedlemmer. Feir spesielle anledninger med en uforglemmelig gave. Et personlig bestemorteppe eller et personlig mammateppe er en kjærlig gave som vil minne kvinnene i livet ditt om din varme kjærlighet hver gang de bruker det. Hvis du er på utkikk etter den perfekte gaven til moren eller bestemoren din, kan du velge et teppe som uttrykker kjærligheten din på en unik måte. Hos oss kan du enkelt lage et teppe til morsdagen eller andre anledninger, og tilpasse det med flotte bilder og setninger.

Hvis du i stedet ønsker å dele spesielle øyeblikk, er et personlig parpledd et romantisk alternativ. Legg til navnene deres på pleddet eller en spesiell dedikasjon for å skape et pledd som symboliserer samhørigheten og intimiteten i forholdet deres.

Hvilke typer personlige tepper finnes det?

Med YourSurprise kan du velge mellom to ulike typer pledd, alt etter hva du har behov for. Vårt ekstra varme, personlige fleeceteppe har en vekt på 490 gr/m2 og består av 100 % resirkulert polyester med vevd struktur. Det egner seg spesielt godt hvis du er på utkikk etter et pledd som kan gi deg en ekstra varm følelse på kalde dager.

Vårt vanlige fleeceteppe er laget av supermyk fleece med en vekt på 329 gr/m2. Det er enkelt å brette sammen og oppbevare, og passer perfekt foran TV-en for en ekstra koselig følelse.

Begge de personlige teppene våre kan tilpasses i liggende eller stående format, slik at de passer best mulig til din personalisering.

Hvilke størrelser er tilgjengelige for personlige fleecetepper?

Fleeceteppene våre er tilgjengelige i størrelsene: 75x100cm; 100x150cm; 120x190cm; 150x200cm både i stående og liggende modus. Vårt ekstra varme teppe er tilgjengelig i størrelsene: 100x150cm eller 150x200cm.

Kan jeg vaske et personlig fleeceteppe?

De personlige fleeceteppene kan vaskes ved 40 °C. Vi fraråder renseri og anbefaler at du vasker fleeceteppet før bruk, slik at det blir så luftig som mulig.

Bestill ditt personlige pledd i dag

Hos Your Surprise setter vi kvalitet og din tilfredshet i høysetet. Hvert eneste personlige pledd er laget av materialer av høy kvalitet. De gjennomgår grundige kontroller for å sikre at du får et upåklagelig mesterverk i hendene. Vi er opptatt av å kun tilby det beste. Det finnes ikke noe bedre tidspunkt å begynne å skape på. Enten du er ute etter et fototeppe for å forevige de beste minnene dine eller et pledd med navnet ditt på for et personlig preg, har vi uendelig mange muligheter. Bestill i dag. Oppdag gleden ved å pakke deg inn i et unikt mesterverk som forteller om deg og dine opplevelser. Your Surprise inviterer deg til å oppdage luksusen av personlig komfort med våre ekstraordinære tepper.

Fleecetepper med spesielle temaer

I sortimentet vårt kan du også finne et spesialtilpasset fleeceteppe med ulike temaer og dedikerte design: oppdag våre morsdagstepper, kjærlighetstepper til valentinsdagen](https://www.yoursurprise.no/klaer-og-tekstil/fleece-tepper-med-foto/fleeceteppe-valentinsdag) [eller andre romantiske anledninger og dyretepper med søte bilder av kjæledyr.