Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

En unik, personlig Oreo-gave med personlig preg

De beste valgene for deg

XXL Oreo gavepakke

XXL Oreo gavepakke

Gaveboks med Oreos

Gaveboks med Oreos

XXL Oreo gavepakke

XXL Oreo gavepakke

Gaveboks med Oreos

Gaveboks med Oreos

Personlige Oreo-gaver: lag dine helt egne Oreo-kjeks med personlig preg

Oreo er det velkjente varemerket for de ikoniske, deilige, svarte og hvite sandwichkjeksene. Med sin fyldige smak av kakaokjeks og det myke vaniljekremfyllet har Oreo over hundre års historie, helt tilbake til 1912!

YourSurprise og Oreo har skapt det ultimate Oreo-øyeblikket: en personlig Oreo-gave som kan tilpasses med navn, tekst og/eller bilde.

En unik, personlig Oreo-gave med personlig preg

Forestill deg ditt favorittøyeblikk med Oreo. Er det å vri de to halvdelene fra hverandre slik at kremen kommer til syne? Eller kanskje du liker å dunke? Det spiller ingen rolle hvordan du liker Oreo, den universelle sannheten er denne: Hver bit er en opplevelse, en reise inn i en verden der smak, tekstur og tidsriktig nostalgi er i høysetet.

YourSurprise vet hvor glad du er i Oreo og har utviklet en eksklusiv XL-gave. Noen ganger er mindre mer, men ikke når det gjelder en pakke med deilige Oreo-kjeks!

Vårt XL Oreo-rør kan personaliseres med navn, bilde og/eller tekst. Dette gjør den til en flott gave til noen du er glad i, en takkegave, en måte å si gratulerer på eller "jeg elsker deg" på.

Slik personliggjør du din helt egen Oreo-gave

Det er enkelt å lage din egen Oreo-gave! Velg en gave fra sortimentet vårt, klikk på "Start personalisering" og legg til dine personlige tilpasninger: last opp et bilde, legg til et navn eller en tekst. Gå videre til utsjekking, så gjør vi alt annet! Den personlige Oreo-gaven din blir levert direkte til den adressen du ønsker, slik at du kan skape den ultimate Oreo-opplevelsen!

Oreo til enhver anledning

Har du noen gang klødd deg i hodet over hva som er den perfekte gaven til en viktig anledning? Da trenger du ikke lete lenger! Enten det er til en bursdag, et jubileum eller en enkel takkegave, vil en Oreo Original-gave, som er personlig tilpasset for å vise omtanke, være en unik og minneverdig gest som garantert vil få mottakeren til å smile.