Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlig gaveeske med søtsaker

Personlig gaveeske - Look-O-Look godteri

70 anmeldelser
Forhåndsbestill dette produktet nå! Denne gaver har en litt senere leveringsdato. Vi forventer å kunne inngravere og sende den til deg 28 juni.
Fylling
Leveringsmåter
  • Gaveeske fylt med deilige søtsaker
  • Med ditt eget design
  • Perfekt for enhver anledning

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon om personlig tilpasset gaveeske med godteri:
Merke: Look-O-Look
Innhold: 1 pose Look-O-Look jordbærlisser, 1 pose Look-O-Look jordbærremser, 1 pose Look-O-Look lakrislisser 1 pose Look-O-Look regnbueremser. Hver pose inneholder 125 gram.
Gaveeskens mål: 30 x 9,7 cm
Personlig tilpasset: med navn, bilde, tekst og/eller logo
Trykk: høy bildekvalitet i fulle farger

Av tekniske årsaker er det ikke mulig å legge til kyrilliske, greske, asiatiske, eller arabiske bokstaver eller spesialtegn.

Ingredienser Look-O-Look jordbærlisser:
Glukosesirup, HVETEMEL, sukker, glukose-fruktosesirup, sitronsyre, kokosolje, aromaer, solsikkeolje, søtpotetkonsentrat, gulrotkonsentrat, emulgator (mono- og diglyserider fra fettsyrer), kakaosmør, glasur (karnaubavoks)
Allergener: Inneholder glutenholdige korn, hvete

Ingredienser Look-O-Look lakrislisser:
Rørsukkermelasse, HVETEMEL, sukker, glukose-fruktosesirup, dekstrose, lakrisrotekstrakt (2,5 %), kokosolje, salt, aroma, solsikkeolje, kakaosmør, emulgator (mono- og diglyserider fra fettsyrer), glasur (karnaubavoks)
Allergener: Inneholder glutenholdige korn, hvete

Ingredienser Look-O-Look jordbærremser:
Sukker, glukosesirup, HVETEMEL, glukose-fruktosesirup, eplesyre, sitronsyre, kokosolje, søtpotetkonsentrat, gulrotkonsentrat, fullherdet rapsolje, aroma, kakaosmør
Allergener: Inneholder glutenholdige korn, hvete

Ingredienser Look-O-Look regnbueremser:
Sukker, glukosesirup, HVETEMEL, glukose-fruktosesirup, eplesyre, sitronsyre, kokosnøttolje, aroma, fullherdet rapsolje, kakaosmør, søtpotetkonsentrat, gulrotkonsentrat, fargestoffer (briljantblå FCF, kurkumin)
Allergener: Inneholder glutenholdige korn, hvete

 

Overraske dine kjære med en personlig tilpasset gaveeske med godteri

Hvem liker ikke godteri som balanserer perfekt mellom søtt og surt? Dette tradisjonelle godteriet er vanskelig å motstå, og vår personlig tilpassede gaveeske fylt med deilige Look-o-Look sure remser er den perfekte godbiten for enhver anledning. Det flotte med den, i tillegg til det deilige innholdet, er at gaveesken kan tilpasses personlig med bilde(r), navn og/eller en melding du selv velger for å lage en virkelig unik gave!

Denne gaveesken inneholder en pose sure godteriremser med jordbærsmak (125 gram), en pose sure regnbueremser (125 gram), en pose lakrislisser (125 gram) og en pose jordbærlisser ( 125 gram). Det er til å få vann i munnen av! Det er enkelt å gjøre gaveesken personlig. Bare legg til bilde(r), navn og/eller tekst i vårt nettbaserte redigeringsverktøy. Deretter trykker vi designet du har laget på esken, et perfekt foto i flotte farger, før vi sender den avsted til adressen du har oppgitt!

Hvis du er interessert i å legge inn en større bestilling, kan du kontakte bedriftsavdelingen vår ved å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden.

FAQ

Designe og bestille

Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.

Leveringstid, leveringsalternativer og frakt

Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt

Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?