Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Et kosedyr er alltid en like populær gave både blant barn og voksne. Gjør gaven personlig med foto, navn eller design etter ønske for å lage den perfekte, personlige kosegaven. Oppdag vårt store utvalg myke leker for enhver anledning og mottaker, fra koseleker for babyer til XXL teddybjørner.

24 gaver

Koseleker med navn eller bilde

Vil du overraske noen med et søtt koseleketøy? Hos YourSurprise har vi et stort utvalg av kosedyr som kan tilpasses med navn eller bilde. Vi trykker navn eller bilde på t-skjorten til leken. Vi har små kosedyr på nøkkelringer, litt større leker og til og med en jumbobamse!

Typer av leker med navn og bilde

Vi har en rekke søte smådyr i utvalget vårt: * en giraff * en katt * en liten bjørn * en stor bjørn * en ekstra stor bjørn * en gigantisk bamse * en løve * en hund * en ku * en ape * en sau * en hare Du kan faktisk finne nesten hele dyreriket i vårt utvalg av koseleker!

Nydelig gave til kjæresten din!

Kvinner elsker spesielt å motta et kosedyr i gave. Leter du etter en søt gave til kjæresten din når dere feirer 6 måneder, et år eller flere år sammen? Da kan du gi henne et bedårende leketøy med et bilde av dere sammen. Vil du gi noe lite? Da har vi søte koseleker på nøkkelringer som kan tilpasses med navnet hennes.

Bamse med navn, som bursdagsgave

En bjørn med navn på føttene, er en skikkelig søt barselsgave. Vi broderer babyens navn på bjørnens føtter. Du kan ha noe ulikt brodert på hver fot, for eksempel navn, fødselsdato eller for tvillinger: begge navnene!

Gigantbamse og megabamse

Vil du virkelig overvelde noen med en gave? Så gi dem en mega- eller gigantisk bamse. Megabjørnen er ikke mindre enn 60 cm høy sittende og 96 cm stående. Hvis du virkelig vil, kan du gi en gigantisk bamse som ikke er mindre enn 135 cm høy, som gave. Begge bamsene er kledd i en t-skjorte du kan tilpasse med navn eller bilde.

Lovpålagte krav

Alle koseleker oppfyller de juridiskekravene som barneleker er underlagt og er derfor helt trygge.