• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Personlig myke leker
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 278 anmeldelser
Aynur
på 20-02-20

"God service takk? "

10 fra 10
Liv
på 19-02-20

"Utrolig god service, og hyggelige folk som jobber der. "

10 fra 10
Roger
på 19-02-20

"En FLOTT T-skjorte i god kvalitet. Takk! "

10 fra 10

Myke leker

Leter du etter en søt og personlig gave? Overrask noen med mykt leketøy! Myke leker er tilgjengelige i alle former og størrelser. Myke leker er alltid en populær gave til babyer og barn. De har ofte en favoritt mykt leketøy de bringer overalt for komfort, snakke med og sove ved siden av. Legg litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet til myke leketøysgaver og gjør dem til noe personlig. Dette er veldig enkelt, og du kan bruke ditt eget bilde og tekst. Den brukervennlige redaktøren vil hjelpe deg med noen få enkle trinn.

Teddybjørn

Den mest populære myk leketøy av alle tider må være bamse. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, deres lykkelige ansikter og varme krammer kan gjøre noe rynke opp og ned! På YourSurprise har vi mange forskjellige bamser tilgjengelig. For å gjøre denne gaven ekstra spesiell kan du designe den lille t-skjorten bjørnen har på seg. Disse søte bjørnene er perfekte for en bursdag.

Det er også en bamse som har føtter som kan broderes med navn eller en spesiell dato. Denne bamse er den perfekte baby shower gave fordi du kan få navnet på babyen og fødselsdatoen brodert på føttene til bjørnen! Overrask en spesiell person på Valentinsdag med en av de søte teddybjørnene for å få dem til å bli forelsket i deg enda mer!

Kosedyr

Teddybjørn er ikke det eneste utstoppede dyret du finner på YourSurprise, du finner alt fra gårdsdyr til dyrehage. Monkeys for alle de frekke små apekatter og store løver for de eventyrlystne barna og alt i mellom. Alle t-skjortene til de utstoppa dyrene kan tilpasses med et navn og et bilde av ditt valg. Du kan også velge en av de mange morsomme og fargerike designene i redaktøren. Fyllde dyr er en stor, få bra snart gave og enda fin som gave til påsken!

Stor bamse

Har noen uteksaminert eller er det jubileum, og leter du etter en ekstra stor overraskelse? De ekstra store utstoppede dyrene vil sikkert gjøre noen dag! Ha ditt favoritt, lykkelige eller søte bilde trykt på t-skjorten til det utstoppede dyret, eller legg til noen navn til det. Fra en stor bamse til en stor ku , er det en myk koskompis for alle! Denne gaven vil ikke bare garantere et smil fra øre til øre fra barn, men folk fra alle aldre.
Kan jeg hjelpe deg?
1 med