• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
  • 1.000.000 glade kunder har tildelt oss en 9,4
  • For enhver anledning
< Tilbake
Personlig myke leker
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 73 anmeldelser
Vincent
på 20-02-19

"Jeg er veldig imponert av dere. Det sto akkurat hvilken dag varen skulle komme og det gjorde den. Så .."

10 fra 10
Maritha
på 18-02-19

"Veldig god estimering på levering og fin innpakning. Skulle ønske jeg kunne velge farge på stearinen.."

10 fra 10
Andrea Rønning..
på 18-02-19

"Alt var perfekt. Boksen jeg fikk gaven min i. Visste alltid hvor den var og fikk den raskt!! "

10 fra 10

Myke leker

Leter du etter en søt og personlig gave? Overrask noen med mykt leketøy! Myke leker er tilgjengelige i alle former og størrelser. Myke leker er alltid en populær gave til babyer og barn. De har ofte en favoritt mykt leketøy de bringer overalt for komfort, snakke med og sove ved siden av. Legg litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet til myke leketøysgaver og gjør dem til noe personlig. Dette er veldig enkelt, og du kan bruke ditt eget bilde og tekst. Den brukervennlige redaktøren vil hjelpe deg med noen få enkle trinn.

Teddybjørn

Den mest populære myk leketøy av alle tider må være bamse. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, deres lykkelige ansikter og varme krammer kan gjøre noe rynke opp og ned! På YourSurprise har vi mange forskjellige bamser tilgjengelig. For å gjøre denne gaven ekstra spesiell kan du designe den lille t-skjorten bjørnen har på seg. Disse søte bjørnene er perfekte for en bursdag.

Det er også en bamse som har føtter som kan broderes med navn eller en spesiell dato. Denne bamse er den perfekte baby shower gave fordi du kan få navnet på babyen og fødselsdatoen brodert på føttene til bjørnen! Overrask en spesiell person på Valentinsdag med en av de søte teddybjørnene for å få dem til å bli forelsket i deg enda mer!

Kosedyr

Teddybjørn er ikke det eneste utstoppede dyret du finner på YourSurprise, du finner alt fra gårdsdyr til dyrehage. Monkeys for alle de frekke små apekatter og store løver for de eventyrlystne barna og alt i mellom. Alle t-skjortene til de utstoppa dyrene kan tilpasses med et navn og et bilde av ditt valg. Du kan også velge en av de mange morsomme og fargerike designene i redaktøren. Fyllde dyr er en stor, få bra snart gave og enda fin som gave til påsken!

Stor bamse

Har noen uteksaminert eller er det jubileum, og leter du etter en ekstra stor overraskelse? De ekstra store utstoppede dyrene vil sikkert gjøre noen dag! Ha ditt favoritt, lykkelige eller søte bilde trykt på t-skjorten til det utstoppede dyret, eller legg til noen navn til det. Fra en stor bamse til en stor ku , er det en myk koskompis for alle! Denne gaven vil ikke bare garantere et smil fra øre til øre fra barn, men folk fra alle aldre.
+ Les mer...

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)


Ikke gå glipp av spennende tilbud, meld deg på nyhetsbrevet vårt nå!

Kundeservice
Bedrift

Bedriftsgave med logo
Større antall
Kan tilpasses separat

Bedriftskontakt
Ring / E-post: 0031 111 712 466 (English) b2b@yoursurprise.no

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Nederland

Kan jeg hjelpe deg?
1 med