Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Prinsesse Traveller fotoer koffert

1,929 anmeldelser
Leveringsmåter
Den skarpeste utskriften på det fineste materialet
Med glidelås av høy kvalitet og 4 hjulhjul
Bestil et ekstra innlegg for endeløs variasjon
Super lettvekt fotokuffert, egnet som carry-on

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon om foto kofferten: 
Merke: Princess Traveller 
Mål*: 51x35x22cm 
Vekt (når tom): 2,6 kg 
Innhold: 36 liter 
Materialfront: 100% polykarbonat 
Materiale bak: ABS 
Materialtrykk: 0,4 mm polyprop 
Funksjonsblekk: UV-resistent og miljøvennlig 
Personalisering: Overlapper sidene foran på kofferten.
Hjul: 4 hjul 
Ekstra: Hytte 

*Merk: Målene gjelder for kofferten inkludert hjul og inntrekkbart håndtak.
Personaliseringen er på innlegget i kofferten.

Brukerveiledning 
Låsen er forhåndsinnstilt til 0-0-0. Skyv knappen på siden og hold den i denne posisjonen, skru på hjulene og sett ditt valg av 3 tall. Slip knappen og nummeret ditt er satt. Vær forsiktig når du setter inn tallene du ikke slipper av. 

 

Personlig tilpasset håndbagasje med bilde eller tekst etter eget valg til når du skal ut og reise.

Å reise kan være stressende, men med personlig tilpasset håndbagasje blir opplevelsen mye morsommere. Enten du skal på forretningsreise eller familieferie, vil en skreddersydd håndbagasje holde sakene dine organisert og innen rekkevidde. Det er også en flott gave til en som nettopp fullførte studiene og skal ha friår, eller som bursdagsgave til en venn som elsker å reise.

Slik lager du personlig tilpasset håndbagasje.

Å tilpasse håndbagasjen handler ikke bare om stil, det handler også om sikkerhet. Med et unikt design vil vesken din skille seg ut og være lett gjenkjennelig, noe som reduserer risikoen for at den blir borte eller er identisk til andres bagasje. Design håndbagasjen din med bilde, tekst og/eller et unikt design laget av deg.

Princess Traveller koffert har 4 hjul som kan rotere 360 ​​grader. Kufferten leveres med et innvendig kupé med kryssede elastiske belter for enkel og problemfri pakking. På grunn av glidelås av høy kvalitet, med Princess Traveler glidelåser, blir reisen enda morsommere. Og det beste er: Med din egen unike fotoutforming finner du kofferten i bagasjen på flyplassen om et sekund!

Princess Traveller er et nederlandsk merkevare med internasjonal appell. Varemerket tilbyr et stort utvalg av reise- og sportsartikler. Selskapets kjerneverdier er: rimelig luksus, kvalitet, pålitelighet og produktinnovasjon. De er preget av innovasjon, praktiserer nederlandsk design og ved bruk av materialer av høy kvalitet. Princess Traveller er spesielt kjent for sine spesielt sterke lette kofferter.

FAQ

Designe og bestille

Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.

Leveringstid, leveringsalternativer og frakt

Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt

Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?