Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag din helt egen personlige ryggsekk! Velg den beste ryggsekken for barn eller voksne og legg til et navn og/eller et bilde for å skape en unik, personlig gave.

19 gaver

Personlige ryggsekker for voksne og barn

Enten det er til skole, jobb eller reise, er en personlig ryggsekk en fantastisk måte å uttrykke din unike stil på. Ryggsekker er det beste tilbehøret når du må bære med deg mye, pendler eller reiser mye.

Siden ryggsekker er en så stor del av hverdagen din, bør du velge en som virkelig gjenspeiler din personlighet og dine behov! Ta en titt på vårt utvalg av personlige ryggsekker med navn, tekst eller bilde.

De beste personlige ryggsekkene til barn

Ingen flere forvekslinger på skolen eller i barnehagen! Med navnet på sekken vet de små alltid hvilken sekk som er deres. Skreddersy barnas ryggsekker med navnene deres når de skal på skolen, overnattingsbesøk og sommerturer.

Vi tilbyr ulike typer personlige ryggsekker til barn, som f.eks:

  • Fargerik personlig ryggsekk: Tilgjengelig i svart, rosa, grønn eller blå. Denne ryggsekken kan tilpasses med navn, bilde og/eller design.
  • Trixie dyreryggsekk: Denne morsomme ryggsekken ser ut som et dyr. Velg mellom rev, løve, kanin eller dinosaur, og gjør den personlig med et navn.
  • Personlig bamse-ryggsekk: En søt, myk ryggsekk som ligner en bamse og er brodert med navn.

Personlige ryggsekker for voksne

Hvem har sagt at ryggsekker bare er for barn? Sett et personlig og sofistikert preg på hverdagsutstyret ditt med våre personlige ryggsekker for voksne:

  • Svart personlig ryggsekk med foto: Med dobbel glidelås, to sidelommer, ekstra plass til vannflaske og justerbare stropper. Kan personaliseres med bilde og navn.
  • Ryggsekk i PU-lskinn: Disse ryggsekkene er laget av førsteklasses PU-skinn og er ikke bare utrolig slitesterke, de utstråler også eleganse. Hver av våre personlige ryggsekker kan graveres med navnet eller teksten du ønsker, og forteller en unik historie.

Vær kreativ med din personlige tilpasning

Slipp kreativiteten løs med våre muligheter for personalisering. Du kan velge mellom en rekke skrifttyper og få ryggsekken din akkurat slik du ønsker.

Hvorfor velge personlige ryggsekker?

Når du velger en personlig ryggsekk, velger du individualitet, stil og funksjonalitet. Det er en perfekt blanding av mote og praktisk funksjonalitet som garantert vil vekke oppsikt uansett hvor du går!

Våre personlige ryggsekker er mer enn bare vesker. De er en kul refleksjon av hvem du er, og representerer din stil og personlighet på en helt unik måte. Så hvorfor vente? Ta et steg videre med vårt utvalg av personlige ryggsekker i dag.