Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Heerlijk buiten eten en BBQ-en

De beste BBQ-gavene til en ekte grillmester

Sommeren er her, og det betyr at det er tid for grillmat! Al fresco spiser sammen i hagen og nyter solskinnet med en god kald drink i hånden. Dette høres ut som himmelen for folk flest! Hvis du leter etter gode gaver til folk som feirer bursdagen sin om sommeren, eller hvis du har en ekte BBQ-entusiast i din krets av familie og venner, har vi de beste ideene til deg nedenfor.

Houten serveerplank

Serveringsbord av tre

Alle disse smakfulle godbitene trenger noe å bli presentert på, ikke sant? Hva med et av de vakre serveringsplatene våre i tre, som fungerer som et skjærebord? Du kan skjære brødet eller servere velsmakende snacks. Serveringsbrettene kan tilpasses med teksten og / eller navnet du ønsker. Du kan velge mellom ulike tresorter, for eksempel bøk og teak. Platene er tilgjengelige i følgende former: runde, rektangulære og avlange.
Gjestene dine vil bli veldig imponert!

Lag serveringsbrettet ditt >>>Leren BBQ-handschoenen

BBQ hansker i skinn.

Sikkerhet først! Med dette par BBQ-hansker i skinn, kommer du aldri til å brenne fingrene igjen. Hanskene er lange, og beskytter en del av underarmen mot varme og er brannsikre. De er laget av høy kvalitet bukseskinn-semsket skinn. De har et kult, robust utseende. Du kan tilpasse hvert par med mottakerens navn, og gjøre dem virkelig personlige!

Sjekk BBQ-hanskene i lær >>>


Leren BBQ-schort voor volwassenen

BBQ -forkle for voksne i skinn

Fullfør ditt kule utseende med dette vakre BBQ-forkleet. Dette skinnforkleet er solid og ideelt for BBQ-ing. Kan du se for deg partneren din i dette kule forkleet, hakke grønnsaker eller grille vekk? Forkleet fås i brunt og svart og har to hendige lommer foran. Ideell for tang eller mobiltelefon mens du griller. Nakkestroppen er justerbar. Forkleet kan tilpasses med navnet eller teksten du ønsker.

Ta en titt på skinn-BBQ-forkleet for voksne >>>Leren BBQ-schort voor kinderen

Skinn BBQ forkle for barn

Hvis du vil la den lille hjelpe deg med BBQ eller preparater, sett dem ut med dette kule skinnforkleet for barn. Dette forkleet er en mindre versjon av BBQ-forkleet for voksne, slik at de kan matche mamma eller pappa og se kule ut! Dette mindre skinnforkleet har to lommer på fronten, og kan tilpasses med navnet eller teksten du ønsker.

Vær forsiktig når du lar din lille hjelpe til med BBQ, selvfølgelig!

Ta en titt på BBQ-forkleet til barn >>>


Messenblok met messen en eigen naam class=

Knivblokk

BBQ-ing er morsomt når du har de riktige verktøyene; kule hansker, et vakkert forkle og .. skarpe kniver som du kan hogge ingrediensene dine til! Overrask grillmesteren med denne kule knivblokken, gravert med sitt helt eget navn. Knivsettet inneholder en biffkniv, utskjæringskniv og en kjøttgaffel, sammen med en saks, ristet kniv, brødkniv, kokkekniv, kjøkkenkniv og en kniv.

Lag en personlig knivblokk >>>Legg til den perfekte prikken over i’en med disse vakre graverte glassene!

Dette tilbehøret gir en deilig touch til matopplevelsen din, og gir ethvert bord et morsomt, festlig utseende