Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

The best housewarming gifts

De beste innflyttingsgavene

Hvis du kjenner noen som har flyttet for å begynne å studere, er det hyggelig å kunne gi dem en fin innflyttingsgave.

Nedenfor ser du våre favoritter!

Innflyttingsgaver til studenter

Når gode venner flytter ut for å begynne å studere og skal skape seg et eget hjem, er det grunn til å feire. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gi dem, har vi noen tips til deg. Hva med en flaske med bobler? Det er alltid stas med en flaske prosecco eller champagne med personlig etikett med bilde og tekst. Eller velg et sett som også inkluderer graverte champagneglass med mottakerens navn. En fantastisk gave, og glassene kan selvfølgelig brukes igjen og igjen.

Mange studenter synes det er vanskelig å finnne på noe til middag og er kanskje heller ikke så vant med å lage mat selv. Hvorfor ikke gi dem en egen personlig kokebok? Du kan begynne med en oversikt over favorittrettene dine, og i tillegg er det god plass til at de kan skrive inn sine egne senere!

En annet godt tips er et stort krus. Et kaffekrus med plass til nok kaffe for en helt dag. Du kan gjøre det personlig ved å legge til bilde(r) og/eller tekst som minner dem om deg hver gang de tar seg en kopp.

Innflyttingsgaver til par som nettopp har flyttet sammen

‘’Hvor har du lagt nøklene?!’ ‘Jeg vet de er her et sted.’ Til venner som flytter sammen for første gang har vi morsomme nøkkelknagger som gjør det enklere å holde styr på nøklene.

En annen fin ting er et serveringsfat i tre med inngravering som man også kan bruke til skjærebrett. Velg hvilket navn som skal graveres inn, og du er ferdig! Hvis du vil legge litt mer i det, kan du legge til en flaske vin med personlig etikett for å gjøre kvelden komplett.

Hvis det nye hjemmet virker litt tomt, kan du overraske dem med et fint bilde på lerret som de kan henge på veggen.

Innflyttingsgaver til menn som flytter alene for første gang

Hvis en av vennene dine nettopp har fått seg sitt første hjem, er det all grunn til å feire med en original gave! Gi ham et smakfullt ølsett med bilde, navn eller tekst som kan pynte opp. Vi kan tilby nederlandske, tyske og internasjonale gavesett, så her bør det være mulig å finne noe som vil falle i smak.

Hvis vennen din er glad i pizza, kan du gi ham et gravert pizzabrett i tre. Det er perfekt til en pizzakveld med film. Brettet kan også brukes som serveringsbrett og skjærebrett, så dette er en utrolig praktisk gave.

Hvis det skulle vise seg at han er glad i grilling, kan et grillforkle eller grillvotter i skinn med navnet hans på også være en god idé. Her snakker vi virkelig grilling med stil!

Innflyttingsgaver til kvinner som bor alene

Hvis bestevenninnen nettopp har fått seg sitt første hjem, kan du overraske henne med noe ekstra flott. Hva med gravert teboks i tre med gravering og yndlingsteen hennes i? Legg til graverte teglass for å gjøre gaven perfekt. Ingenting er som å drikke te og snakke om livet! Hvis hun er glad i noe søtt til teen, kan du velge en personlig sjokolade med bilde. Kanskje hun deler den med deg!

Du kan også overraske henne med et vakkert aluminiumbilde som hun kan henge opp på veggen som en påminnelse om noe morsomt dere har gjort sammen.

Innflyttingsgaver til hele familien

Hvis du ser etter en innflyttingsgave som passer hele familien, hjelper vi deg gjerne. Et personlig spill med bilde garanterer mange morsomme stunder. Velg mellom dam, sjakk og et familiebrettspill. Vi har noe for alle.

Og når alle begynner å bli trøtte etter en kveld med spill og moro, er det fantastisk å kunne pakke seg inn i et koselig fleecepledd. Lag en morsom, personlig versjon med bilde og/eller tekst som du velger selv for å overraske dem.

Ikke glerm å bruke glassbikker til tekoppen, og glassbrikker er mye finere når det er morsomme familiebilder på dem. Vår ultimate innflyttingsgave til en familie er et stilig, peronlig dørskilt med morsom design, bilde og/eller navnet på alle i familien.

Hvis du trenger mer inspirasjon, kan du ta en titt på alle våre innflyttingsgaver!