Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lykke er et omdiskutert tema innen psykologi og filosofi. Men hva er det egentlig som gjør oss lykkelige? Er det et flyktig øyeblikk eller en permanent tilstand av tilfredshet? Vel, ifølge Psykologi i dag er lykke et mangesidig begrep.

"Lykke er en tilstand, ikke en egenskap; det er med andre ord ikke en varig, permanent egenskap eller et personlighetstrekk, men en mer flyktig, foranderlig tilstand."

Det er tydelig at lykke ikke er en konstant tilstand, men en følelse som kommer og går.

Hva er noen måter å øke lykken på?

Når vi navigerer gjennom livet med all dets kompleksitet, er det ofte jakten på lykke som styrer oss. Kan vi bli lykkeligere, og i så fall hvordan?

En av de enkleste måtene å bli lykkelig på er å vise vennlighet. Et vennlig ord, en sjenerøs gest eller til og med et smil kan ha stor innvirkning på både giveren og mottakeren. Dette gjelder i enda større grad i juletiden, da givergleden gir hver eneste interaksjon en ekstra spesiell varme.

Måter å øke lykken på

 • Praktiser takknemlighet:Å ta et øyeblikk hver dag for å anerkjenne og sette pris på det gode i livet ditt kan øke lykkenivået ditt betydelig.
 • Kontakt med dem du er glad i: Å tilbringe kvalitetstid med familie og venner, spesielt i høytiden, kan bidra til økt lykkefølelse.
 • _Gi sjenerøst:_Det å gi, enten det er gaver, tid eller vennlighet, kan gi en kraftig boost til lykken. Julen er en perfekt anledning til å omfavne dette..

Så hvorfor ikke bestemme deg for å bli lykkeligere denne julen? Du kan ha stor innvirkning på ditt eget liv og livet til de rundt deg.

Vitenskapen om lykke og hvordan den henger sammen med gavegivning

Er det de materielle eiendelene vi skaffer oss, eller er det relasjonene vi pleier som gjør oss lykkelige? Det er gjort mange studier om dette, og de peker som oftest i retning av det siste. Et aspekt som knytter de to aspektene sammen, er det å gi gaver.

Å gi gaver er en universell måte å uttrykke hengivenhet, takknemlighet og kjærlighet på. I relasjoner fungerer det som en kanal for å styrke kontakten med andre. Men hvordan påvirker dette lykken vår?.

"Lykke er ikke et resultat av det vi får, men av det vi gir." - Ben Carson

En studie utført av Harvard Business School viser at det å bruke penger på andre (prososialt forbruk) fører til høyere lykkenivåer enn å bruke penger på seg selv.

 • Å gi aktiverer områder i hjernen som er forbundet med glede, sosial kontakt og tillit, noe som skaper en "varm glød"-effekt.
 • Det bidrar til å gi oss en følelse av mening og styrker vår selvfølelse.
 • Å gi gaver, spesielt personlige gaver, gir oss mulighet til å uttrykke vår individualitet og kreativitet.

Men det er ikke bare selve gavehandlingen som gjør oss lykkelige. Forventningen om å se mottakerens reaksjon, tankeprosessen som ligger bak gavevalget og selve gavehandlingen kan alle bidra til denne gleden.

Blir man lykkeligere av å gi gaver? Vitenskapen sier ja!

Har du lyst til å glede noen mennesker i livet ditt denne julen?

Julegaver

Julegaver

Jule dekorasjoner

Jule dekorasjoner

Julesjokolade

Julesjokolade

Gaveesker

Gaveesker

Gaver og lykke: Den psykologiske sammenhengen

"Å gi til andre aktiverer områder i hjernen som forbindes med glede, sosial kontakt og tillit, noe som skaper en "varm glød"-effekt. Forskning har vist at disse nerveeffektene øker vårt velvære og vår lykkefølelse." -Kilde

Så hvordan fungerer denne "varme gløden"?

 1. Aktiverer gledessentrene:Når du gir en gave til noen, aktiveres belønningssentrene i hjernen, endorfiner frigjøres og skaper en følelse av glede. Det kan sammenlignes med rusen du føler etter en god treningsøkt, også kjent som "runner's high".
 2. Bygger sosiale bånd:Gaveutdeling er en sosial aktivitet. Det kan styrke relasjoner og skape en følelse av å være knyttet til andre. Denne sosiale tilknytningen har i sin tur blitt knyttet til økt lykkefølelse..
 3. Fremmer tillit:Ved å gi en gave viser du tillit til mottakeren, noe som kan øke din egen lykkefølelse.

Lykke og julegaveutdeling

Ifølge forskere ved Universitetet i Leidenhar det å gi, spesielt i høytider som julen, en stor betydning.potensial til å aktivere lykkehormonene i hjernen vår. Og ikke nok med det: Denne studien viser at gleden ved å gi ikke bare er kortvarig. Den kan vedvare over en lengre periode, noe som betyr at gleden du føler ved å gi det perfekt julegave kan vare langt inn i det nye året! Det er fordi det å gi bidrar til at vi føler oss knyttet til andre. Det skaper en følelse av fellesskap og felles opplevelser, noe som er avgjørende for vårt mentale velvære. Så hvis du er på jakt etter lykke, kan svaret være enklere enn du tror. Gi av deg selv. Ikke bare eiendeler, men tid, oppmerksomhet og medfølelse. Det kan være nøkkelen til et helt nytt nivå av lykke.

Spre litt lykke: Effekten av små vennlige handlinger på lykkefølelsen

Tenk deg det ubeskrivelige øyeblikket av lykke rett etter at noen har åpnet en gave. Å spre glede er det vi brenner for. Derfor gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg med å gjøre noen andre glade.

Vil dette gjøre andre mennesker lykkelige?

Det er det vi spør oss selv om hver dag. Ønsket om å gjøre andre mennesker lykkelige gjennomsyrer alt vi gjør. Vi ønsker å gjøre en meningsfull forskjell ved å hjelpe mennesker med å bruke minnene sine til å skape nye minner.

Hvordan gjør vi dette?

Mors bursdag, en valentinsgave til kjæresten eller bare en takk til en kollega - hvert øyeblikk og hver mottaker er unik. For å hjelpe giveren med å finne en passende gave, omfavner vi dette mangfoldet. Dette gjenspeiles ikke bare i det store gaveutvalget vårt, men også i de mange ulike designene vi tilbyr. På denne måten sikrer vi at alle kan finne en gave som treffer hjertene til dem de er glad i.

Små vennlige handlinger, som å gi gaver, kan ha stor innvirkning på lykkefølelsen. Det handler om kontakten som oppstår når man gir og mottar gaver. Det er et fysisk uttrykk for det immaterielle båndet av kjærlighet, omsorg og respekt som eksisterer mellom giveren og mottakeren. Det handler om å gjøre en annens dag bedre, eller kanskje til og med livet. Lykken som oppleves i slike øyeblikk, er en blanding av glede, varme og en følelse av å være elsket og verdsatt.

Dessuten kan små vennlige handlinger få ringvirkninger. Når du blir glad av en vennlig handling, er det mer sannsynlig at du vil spre denne gleden ved å være snill mot andre. På denne måten mangedobler vennligheten seg selv og sprer glede og lykke vidt og bredt. Din lille vennlige handling kan utgjøre en verden til forskjell for en annens dag.

Hvorfor ikke begynne å gi i dag?

Det er tydelig at det å gi til andre ikke bare gjør dem lykkelige, men også øker vår egen lykkefølelse. Men hvordan kan vi få dette inn i hverdagen? Her er noen måter du kan begynne på i dag:

 • Gi en personlig gave: Det finnes ikke noe bedre enn å gi en gave til en du er glad i, og vite at du har brukt tid og krefter på å skape noe helt unikt og spesielt for vedkommende. Garantert et smil om munnen!
 • _Gi et kompliment:_Det trenger ikke alltid være noe materielt. Et oppriktig kompliment kan gjøre noens dag bedre, og du vil sannsynligvis føle deg godt tilpas fordi du har gjort dagen deres litt lysere..
 • Donér til en sak du tror på: Pengegaver kan også bidra til lykke. Velg en sak som står ditt hjerte nær og gi en donasjon..
 • Frivillig arbeid: Tid er en av de mest verdifulle gavene du kan gi. Meld deg som frivillig til en lokal veldedig organisasjon eller hjelp en nabo. Du får en god følelse når du vet at du har gjort en positiv forskjell..

Gjør dagen til noen med en omtenksom, personlig gave og opplev gleden som følger med. Tross alt, ligger ikke essensen av lykke i den enkle handlingen å dele?

Snøkule

Snøkule

Julekopp

Julekopp

Blog

Blog