Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag en uforglemmelig gave under juletreet med en personlig sjokoladejulegave. Fra fotopraliner til personlige XXL-sjokoladeplater - det finnes virkelig en sjokoladegave for enhver smak! Hvem skal du overraske med en unik sjokoladejulegave? 

33 gaver

Oppdag den unike smaken av julesjokoladegaver

Når det nærmer seg jul og julegaver, er det ingenting som slår den søte nytelsen av julesjokoladegaver for å gi noen ekstra glede. En eske med julesjokolade er ikke bare en gave; det er en tradisjon! Det er den perfekte måten å vise hva du føler for dem du er glad i, samt sørge for at julefeiringen blir full av deilige smaker.

Enten du er på utkikk etter en godbit til familien, en omtenksom overraskelse til vennene dine eller en festlig belønning til kollegene, har vi et bredt utvalg av sjokoladegaver til jul å velge mellom. Fra luksuriøse praliner til sjokolade med trykk og kjempestore sjokoladeplater – vårt juledesign og personlige utforming er en fryd for både hjertet og ganen.

Kom i julestemning med disse sjokoladegavene til julen

Elsker mottakeren sjokolade, men du vet ikke hvor du skal begynne? Våre julesjokolader har koselige julemotiver og er helt unike. Her er noen ideer:

  • En stor sjokoladeplate med dine juleønsker
  • En eske med sjokolade med trykk
  • Et sjokoladetelegram med budskapet "God jul"
  • En Milka-juleeske med dine ønsker og bilde
  • En hjerteformet eske med julesjokolade fra Milka
  • En Toblerone med mottakerens navn og en hyggelig beskjed

Og mye mer julesjokolade og godteri!

Overrask de du er glad i med personlige julesjokoladegaver

Sjokoladen vår kan personaliseres med bilde, navn og/eller tekst. Du kan personalisere esken med sjokoladen eller sjokoladeplatene, eller selve sjokoladen. Vi sørger for at personaliseringen trykkes direkte på sjokoladen eller sjokoladeplaten!

Hvorfor velge sjokoladegaver til jul?

Nå som julen nærmer seg, lurer du kanskje på hvorfor du bør velge sjokolade i julegave? Sjokolade er universalt elsket og er en lekkerbisken som alltid får mottakeren til å trekke på smilebåndet. Det er en søt måte å vise dine kjære hvor mye de betyr for deg. Og med det store utvalget av julesjokolade finnes det noe for alle på listen.

Magien av personlig sjokolade til jul

Når du gjør julesjokoladen personlig, blir gaven enda mer omtenksom. Forestill deg gleden i ansiktene til dem du er glad i når de ser navnet sitt eller en hilsen trykt på sjokoladen eller esken. Det er dette unike, personlige preget som gjør sjokoladegaver til jul så spesielle. Fortell dem hvor mye de betyr for deg, få det trykt på en sjokolade, stavet på et sjokoladetelegram eller på en stor sjokoladeplate. Man får aldri nok sjokolade!

De beste valgene av sjokoladejulegaver

For å hjelpe deg med å velge den perfekte sjokoladegaven denne julen, har vi samlet noen av de beste valgene:

  • Personlige sjokoladeplater: Store, deilige og med personlig tekst eller navn – en imponerende gave. Velg mellom dine favorittmerker: Twix, Milka, Toblerone, KitKat eller Côte d'Or.
  • Sjokolade med juletema: Se for deg julenisser, reinsdyr og juletrær i sjokolade. Disse festlige sjokoladene er ikke bare velsmakende, men bidrar også til julestemningen.
  • Assortert sjokoladeeske: En eske med assortert sjokolade byr på en rekke ulike smaker, slik at det er noe for enhver smak. Tilpass omslaget på esken med et bilde og/eller en tekst!

Slik bestiller du julesjokolade

Det er enkelt å bestille julegodteri og sjokolade. Det er bare å bla gjennom utvalget vårt, velge sjokoladen du liker, tilpasse den i nettredaktøren vår og legge inn bestillingen. Vi sørger for at det personlige budskapet ditt trykkes direkte på sjokoladen eller sjokoladeplaten og leverer den rett hjem til deg.