Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Valentinsdagen, dagen vi feirer kjærligheten, er over oss igjen. En perfekt anledning til å fortelle menneskene rundt deg hvor høyt du elsker dem. Noen ganger kan det være vanskelig å finne de rette ordene som virkelig sier hva du føler. Derfor har vi listet opp 44 fine valentinshilsener til deg. Fra romantiske hilsen til partneren din, til morsomme sitater for å ønske venner og familie en god valentinsdag; vi har alt for deg.

Tradisjonelt handler valentinsdagen selvfølgelig om kjærlighet og romantikk mellom to mennesker, men i disse dager kan du også gi venner, foreldre, barn og andre kjære en søt eller morsom gave i form av noen hyggelige ord. La oss først og fremst feire kjærlighetens dag så mye som mulig med meldinger til alle!

Enten du er på utkikk etter noe søtt og sentimentalt til den du er glad i, et morsomt sitat til bestevennen din eller en hjertevarm melding til et familiemedlem, har vi et hav av alternativer å velge mellom. Velg de perfekte ordene og vis dine kjære at du tenker på dem.

14 romantiske Valentinsdag-hilsener til partneren din

 1. februar er den perfekte dagen for å vise partneren din hvor mye du bryr deg. Nedenfor har vi samlet 14 romantiske hilsener du kan si eller skrive på ditt Valentinsdagskort for å fortelle partneren din at han eller hun er den eneste ene for deg:

 2. Kjære [partnerens navn], på denne kjærlighetens dag ønsker jeg deg all den glede og kjærlighet som du fortjener. Du er mitt hjerte, min glede og min evige valentine.
 3. Til min kjære [partnerens navn], du lyser opp hver dag i livet mitt. Takk for at du er min kjærlighet og min beste venn. God valentinsdag!
 4. Kjæreste [partnerens navn], på denne spesielle dagen ønsker jeg oss begge kjærlighetens varme og romantikk. Takk for at du er min livspartner. God valentinsdag!
 5. Min elskede [partnerens navn], du er det beste som har skjedd i livet mitt. Må vår kjærlighet vokse og blomstre for alltid. God valentinsdag, min kjæreste!
 6. [Partnerens navn], i dag feirer vi vår kjærlighet og forpliktelse til hverandre. Takk for at du er min støtte og mitt hjerte. God valentinsdag!
 7. Til min vakre [partnerens navn], du gjør hver dag til en spesiell anledning. Må vår kjærlighet bli sterkere med hver forbipasserende dag. God valentinsdag!
 8. Kjæreste [partnerens navn], du er mitt hjerte, min sjel og min glede. Takk for at du er min kjærlighet. Må vår kjærlighet vare evig. God valentinsdag!
 9. [Partnerens navn], du er den som får hjertet mitt til å slå raskere og min verden til å skinne lysere. Takk for at du er min valentine. God valentinsdag!
 10. Min kjæreste [partnerens navn], på denne dagen med kjærlighet og romantikk, ønsker jeg oss mange flere år med lykke og latter. God valentinsdag!
 11. Kjære [partnerens navn], du er mitt solskinn på regnfulle dager og min stjerne på nattens himmel. Takk for at du er min kjærlighet. God valentinsdag!
 12. [Partnerens navn], i dag feirer vi vår kjærlighet, våre minner og alle de spesielle øyeblikkene vi har delt. Må vårt eventyr fortsette. God valentinsdag!
 13. Til min elskling [partnerens navn], du er mitt hjerte, min sjel og min beste venn. Takk for at du er du. God valentinsdag, kjære!
 14. [Partnerens navn], du gjør livet mitt komplett. Må vår kjærlighet være like varm og lidenskapelig som alltid. God valentinsdag, min kjære!
 15. Kjæreste [partnerens navn], på denne kjærlighetens dag ønsker jeg deg all den lykke og kjærlighet du fortjener. Takk for at du er min valentine. God valentinsdag!

Husk at det viktigste ikke er hvor stor eller liten gesten din er, men tanken bak. I livet er det ofte de små tingene som utgjør hele forskjellen. Et søtt ord, en forsiktig berøring, en varm omfavnelse. På valentinsdagen tar vi oss tid til å verdsette disse øyeblikkene enda mer, og det finnes ingen bedre måte å gjøre det på enn med en søt, personlig hilsen til partneren din!

10 Valentinsdag-hilsener til bestevenninnen din

På denne spesielle dagen da vi feirer kjærlighet og vennskap, er det viktig å huske at bestevennen din kanskje også er den største kjærligheten i livet ditt. De er alltid der, i medgang og motgang. Fra koselige kaffeslabberas og til å gråte sammen med når det blir tøft. Vi har 15 morsomme og gode hilsener som får bestevennen din til å le på valentinsdagen, samtidig som du viser hvor viktige de er for deg:

 • "Du er mitt hjerte, min kjærlighet og min beste venn. God valentinsdag, min bestevenn!"
 • "Bestevennen min, du er den som får hjertet mitt til å hoppe av glede. Takk for at du er min evige kjærlighet."
 • "I dine armer finner jeg trygghet, i ditt smil finner jeg glede. God valentinsdag til min fantastiske bestevenn."
 • "Med deg føles hver dag som Valentinsdag. Takk for at du er min kjærlighet, min styrke og min glede."
 • "Bestevennen min, du er mitt solskinn på regnfulle dager og stjernen på min livshimmel. God valentinsdag!"
 • "Vennskapet vårt er som en vakker melodi, og jeg er takknemlig for hvert øyeblikk vi deler. God valentinsdag, bestevennen min."
 • "Mitt hjerte tilhører deg, kjæresten min. Takk for at du fyller livet mitt med kjærlighet og latter. God valentinsdag!"
 • "Du er kjærligheten jeg alltid har drømt om. Må vår kjærlighet vokse og blomstre for alltid. God valentinsdag, min kjære bestevenn."
 • "Bestevennen min, du er som en vakker drøm som jeg aldri vil våkne opp fra. God valentinsdag til den som har mitt hjerte."
 • "Gjennom gode og dårlige tider er du min støtte, min kjærlighet og min beste halvdel. God valentinsdag, bestevennen min!"

Bruk disse morsomme sitatene og få bestevennen din til å smile. Vis dem hvor mye du bryr deg om dem på denne spesielle dagen.

5 søte Valentinsdag-hilsener til datteren din

 1. "Til min tøffe datter, på Valentinsdagen ønsker jeg deg ikke bare kjærlighet fra hjertet, men også eventyr og moro. Må dagen din være like kult som du er!"
 2. "Valentinsdag er ikke bare for romantikk, det er også en tid for å feire fantastiske døtre. Må dagen din være full av latter, glede og kule øyeblikk!"
 3. "Kjære datter, på denne kjærlighetens dag, sender jeg deg ikke bare varme hjerter, men også en dose av kule vibes. Ha en fantastisk Valentinsdag!"
 4. "Valentinsdag er en påminnelse om hvor mye jeg elsker deg, min fantastiske datter. Må dagen din være fylt med positive energier, venner og moro!"
 5. "Til min superkule datter, på Valentinsdagen ønsker jeg deg ikke bare kjærlighet, men også suksess, latter og mange kule øyeblikk. Ha en strålende dag!"

5 kule valentinsdag-ønsker til sønnen din

 1. "Til min tøffe sønn, på Valentinsdagen ønsker jeg deg ikke bare kjærlighet fra hjertet, men også eventyr og moro. Må dagen din være like kult som du er!"
 2. "Valentinsdag er ikke bare for romantikk, det er også en tid for å feire fantastiske sønner. Må dagen din være full av latter, glede og kule øyeblikk!"
 3. "Kjære sønn, på denne kjærlighetens dag, sender jeg deg ikke bare varme hjerter, men også en dose av kule vibes. Ha en fantastisk Valentinsdag!"
 4. "Valentinsdag er en påminnelse om hvor mye jeg elsker deg, min fantastiske sønn. Må dagen din være fylt med positive energier, venner og moro!"
 5. "Til min superkule sønn, på Valentinsdagen ønsker jeg deg ikke bare kjærlighet, men også suksess, latter og mange kule øyeblikk. Ha en strålende dag!"

5 muntre hilsener for en uformell Valentinsdag-melding

 1. "Happy Valentinsdag! Håper din dag er like fantastisk som en pauseknapp på en hektisk dag – full av avslapning og gode vibber!"
 2. "Valentinsdagen er her, og selv om vi tar det avslappet, sender jeg deg en dose kjærlighet og smil. Kos deg i dag!"
 3. "Hei! Ønsker deg en laid-back Valentinsdag fylt med gode stunder, latter og kanskje en deilig matbit. Cheers til vennskap og avslapning!"
 4. "Valentinsdagen er som en chill dag med favorittmusikken din – hyggelig, avslappet og fylt med gode toner. Ha en strålende dag!"
 5. "Sender en avslappet Valentinsdag-hilsen din vei! Må dagen din være like uanstrengt og hyggelig som et godt smil."

5 lekne hilsener for en lykkelig valentinsdag

 1. "Gratulerer med Valentinsdagen, du hjerteknuser! Må dagen din være full av latter, kjærlighet og kanskje en liten dose sjokolade."
 2. "Happy Valentinsdag til den som alltid vet hvordan man får hjertet mitt til å hoppe av glede! Må du få masse smil og overraskelser i dag!"
 3. "Valentinsdagen er her, og du er selvfølgelig min favorittvalentine! Håper dagen din er like sprø og morsom som du er."
 4. "Til min valentine, det er på tide å spre litt kjærlighet og glede! Må dagen din være full av smil, gode stunder og kanskje til og med en vennlig lekekrig."
 5. "Gratulerer med Valentinsdagen til den som får hjertet mitt til å slå raskere! Må dagen være fylt med overraskelser, søte øyeblikk og en god porsjon moro."

Leter du etter enda mer inspirasjon til ditt Valentinsdagskort? Da kan du ta en titt på bloggen vår om valentinsdikt for enda flere gode ideer. Hvis du vil sette ekstra trøkk på valentinshilsen din med en kul gave, kan du ta en titt på våre Valentinsgaver med bilde, navn og/eller personlig hilsen og komme i gang med å personalisere dem!

Sjokolade

Sjokolade

Smykker

Smykker

Myke leker

Myke leker

Personlig Kopp

Personlig Kopp