Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

28 gaver

Personlige sjokoladegaver til enhver anledning

Vi kjenner alle minst én sjokoholiker, enten det er en du er glad i, kollega eller deg selv. Sjokolade er selvfølgelig svaret på mange ting: feiring av kjærlighet, trøst ved kjærlighetssorg eller bare fordi du ønsker å være god med deg selv etter en god eller dårlig dag. Det er aldri en dårlig idé å kose seg med en kopp te og litt sjokolade. Uansett om det er hvit, mørk eller melkesjokolade, alle elsker å motta en sjokoladegave. Våre sjokoladegaver kan bli levert rett til døren til mottakerens adresse, i en festlig eske med et kort med en personlig tekst. Hvis du ikke vet når mottakeren er hjemme for å motta gaven, kan du velge en sjokoladegave som passer inn i brevsprekken. Et kort med en personlig tekst kan legges til alle gaver slik at mottakeren vet hvem gaven er fra.

Sjokolade til ham, henne, dem .. til alle!

Vi har så mange personlige sjokoladegaver tilgjengelig, det virkelig er noe for enhver smak og anledning. Sjokolade til far, mor, bror, søster, i bryllup eller for å takke naboen. Det beste av alt er at du kan tilpasse hver av dem med den teksten og / eller bildet du ønsker. Vi tilbyr utsøkt sjokolade i luksuriøse gaveesker, men vi har også mange andre unike gaver. Har du noen gang fått trykket ditt yndlingsbilde på sjokolade. Eller sendt et sjokoladetelegram? Vi antar at det har du antakeligvis ikke!

Gi bort personlig sjokolade i gave

Vi kan personlig tilpasse hele vårt utvalg av sjokoladegaver, det vil si at du alltid kan gi bort en original gave. Ikke bare en kjedelig sjokolade, men sjokolade med bilde, navn, tekst eller design du selv velger. Alt fra smakfulle sjokolader med bilde til sjokoladetelegrammer, hver sjokoladegave kan forvandles til en bilde- eller tekstgave. Ditt bilde eller tekst vil trykkes på sjokoladen med omhu og presisjon, alt er spiselig og utsøkt. Vi tilbyr sjokoladegaver med ulike smaker og fasonger, som f.eks. hjerteformede Milka-sjokolader eller en gigant-Toblerone som veier hele 4,5 kg.

Hvis du ser etter sjokolader du kan dele, bør du velge individuelt innpakkede sjokolader. Vi kan legge til bilde på hver sjokolade slik at du enkelt kan dele dem på kontoret eller på en fest. En annen original ide er å lage et sjokoladepuslespill eller sjokoladekort med bilde. Hvis du ser etter en utsøkt sjokoladegave, finner du den perfekte sjokoladegaven for enhver lommebok hos YourSurprise.

Send et sjokoladetelegram

Vårt sjokoladetelegram er en flott gave hvis du vil sende noen søte ord. Velg telegrammer med 14 til 60 bokstaver slik at du får frem det du vil si. Det minste telegrammet består av 14 bokstaver og er perfekt når du vil sende en kort melding. Hvis du har mer å si kan du velge telegrammet med 60 bokstaver. Hver bokstav er en individuell sjokolade. Sjokoladetelegrammet er en fantastisk måte å la foreldrene dine få vite at de skal bli besteforeldre på! Tips! Legg til en ekstra overraskelse til foreldrene dine ved å blande sammen bokstavene før de mottar sjokoladetelegrammet! Du kan bestille sjokoladetelegrammet men en morsom metalleske hvis du foretrekker det. Gaveesken i metall rommer 35 sjokoladebokstaver.

Se våre sjokoladetelegrammer >>>

Sjokoladepuslespill med ditt bilde i en luksuriøs metalleske

Vår gaveeske i metall med sjokolader er en smakfull gave til besteforeldre, den første morsdagen eller på valentinsdagen. Vi trykker et bilde på flere sjokolader slik at du får et slags puslespill. Du kan også blande sjokoladene slik at det blir en ekstra overraskelse og utfordring for mottakeren. Velg mellom massiv sjokolade eller praliner.

Se våre sjokoladepuslespill >>>

Personlige sjokoladekort

Overrask en sjokoholiker med et morsomt sjokoladekort. Sjokoladekortene er en massiv sjokolade som er ca. 16 x 10 cm stor. Du kan legge til et stort bilde og en personlig tekst som trykkes på sjokoladekortet. Sjokoladekortet består av melkesjokolade toppet med et lag hvit sjokolade. Sjokoladekortet er en flott måte å annonsere et svangerskap til familie og venner på, ved å legge til ultralydbildet eller for å deklarere en forlovelse. Besteforeldre vil elske å motta et smakfullt kort med bilde av barnebarna. Perfekt gave som passer i brevsprekken! Sjokoladekortet er også en flott måte å vise dine ansatte takknemlighet for arbeidsinnsatsen på.

Se våre sjokoladekort >>>

Individuelt innpakket sjokolade du kan dele

Hvis du ser etter sjokolader som du kan dele ut og ønsker at de skal være individuelt innpakket og personlig kan du velge vår individuelt innpakket sjokolade. Perfekt i bryllupet. Velg mellom massiv sjokolade eller praliner. Se våre individuelt innpakkede sjokolader >>>

Adventskalender med sjokolade

Vi har morsomme adventskalendere på nettstedet vårt fra slutten av oktober, fylt med utsøkt sjokolade. Du kan tilpasse adventskalenderen med bilde. En flott gave du kan overraske den du er glad i med, i begynnelsen av desember!

Se våre adventskalendere >>>

Bilde på firkantede sjokolader

Til dem som elsker praliner eller sjokolade har vi muligheten til å personlig tilpasse 15, 24 eller 60 med bilde, det samme bildet blir trykket på hver sjokolade. En flott gave du kan dele med kolleger eller mange andre mennesker. Hvis du ønsker å dele nyheten om svangerskapet til kolleger på en original måte, kan du skrive en morsom tekst som plasseres på hver sjokolade!

Se våre sjokolader >>>

Bilde på sjokoladehjerter

Hvis du er oppover ørene forelsket i noen og ønsker å overraske dem med utsøkt sjokolade kan du få trykket yndlingsbildet ditt på sjokoladehjerter eller et stort sjokoladehjerte. Du kan velge mellom massiv sjokolade eler sjokoladepraliner. En nydelig gave på morsdagen, valentinsdagen eller bare fordi du har lyst.

Se våre store sjokoladehjerter >>>

Sjokolader i en luksuriøs gaveeske med personlig emballasje

Hvis du har lyst til å overraske den du er glad i med smakfulle sjokolader med ulike smaker og fyll kan du velge vår luksuriøse sjokoladeeske. Vi trykker ditt bilde på den vakre innpakkingen og vi kan også legge til en personlig tekst. Sjokoladene befinner seg på innsiden av den morsomme gaveesken med eksotiske smaker som hibiskus-appelsin og tradisjonelle praliner.

Se våre luksuriøse sjokoladeesker >>>

Bilde på firkantede sjokolader

Hvis du vil ha bildet ditt trykt på sjokoladen, har vi et utvalg av firkantede sjokolader. Hver sjokolade består av melkesjokolade toppet med et lag hvit sjokolade. Bildet blir trykket på alle sjokoladebitene slik at de sammen viser hele bildet.

Se våre sjokolader >>>

Personlig Toblerone sjokolade

Hvem er det som ikke liker Toblerone-sjokolade? Vi kan trykke ditt navn, personlig tekst og bilde på emballasjen til den klassiske Tobleronen, slik at den blir helt unik. Vi har til og med en sjokolade som veier 4,5 kg til alle sjokoholikere!

Se alle Toblerone-gaver >>>

Personlig Milka gaveeske

Hvis du ser etter en gave som alltid vil bli godt mottatt, vel da bør du velge en utsøkt Milka sjokoladegaveeske, til enhver anledning. Overrask den fineste mammaen din med en Milka gaveeske på morsdagen eller lag en personlig Milka gaveeske med kjærlighetstema til den du er glad i. Alle Milka gaveesker inneholder sjokolader med utsøkt hasselnøtt-nougat-krem som gir deg vann i munnen. En perfekt smakfull gave!

Se våre Milka gaveesker >>>

Få levert sjokolade rett til døren

Hvis du vil overraske noen med smakfull sjokolade, men ikke har anledning til å overrekke sjokoladen selv, kan du få levert gaven rett til døren! Vi kan sende alle våre gaver til en adresse du velger, uansett om det er en smakfull Toblerone, Milka gaveeske, personlige sjokolader eller påskeegg. Du kan også legge til en personlig tekst på et gratiskort, slik at mottakeren vet hvem gaven er fra.