Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Valentinsdagen er den perfekte tiden på året for å uttrykke kjærlighet og hengivenhet til de viktige menneskene i livet ditt. Det trenger ikke bare å handle om romantisk kjærlighet, men kan også handle om kjærligheten til venner eller barna våre.

Det finnes mange forskjellige måter å vise at du bryr deg om noen på, men en av de mest spesielle måtene er med et kult dikt. Et dikt gir ordene våre en morsom og ofte munter vri, slik at mottakeren virkelig forstår hva de betyr for oss. Og selvfølgelig får det alle til å smile!

I denne bloggen har vi samlet noen eksempler på valentinsdagdikt til ulike mottakere. På denne måten kan du overraske alle med et vakkert dikt når du skal dele ut dine personlige valentinsdagskort eller personlige valentinsgaver på kjærlighetens dag! Vi har følgende typer eksempler på dikt til deg:

 • Dikt om vennskap
 • Korte dikt
 • Dikt til døtre
 • Valentinsdikt for barn
 • Dikt til en kvinne
 • Dikt til en mann

7 valentinsdag-dikt om vennskap

Vennskap kan være vanskelig å beskrive. Derfor har vi syv flotte eksempler på vennskapsdikt som gir deg muligheten til å uttrykke vennskapets unike magi. De er perfekte til valentinsdagen for å minne vennene dine om hvor mye de betyr for deg.

 1. I vennskapets lys, på denne kjærlighetsdag, Smil og glede, i hjertet vi har. Venner så nære, som stjerner så klare, Valentinsglede, for alltid å bære.
 2. I vennskapets hage, blomstrer glede og latter, Valentinsdag feirer vi, venner i latter. Med hjerter som binder, vår skjebne sammen, For vennskapet ditt, er min største flammer.
 3. Valentinsdagens kyss, i vennskapets navn, Vi deler gleder, i solnedgangens favn. Med vennskapets styrke, og båndene våre sterke, Valentinsglede, for alltid vi marker.
 4. Venner som solstråler, varme og klare, På Valentinsdag, vi feirer med ære. Gode minner, som hjertevarme stråler, Vennskapets magi, som aldri føler seg små.
 5. I vennskapets dans, en Valentinsmelodi, Latter og glede, en livsenergi. Venner for alltid, i hjertene våre nært, Valentinsdag feirer, vårt evige bånd.
 6. Med vennskapets noter, en Valentinsdagssang, Venner som varer, hele livet lang. Smil som stråler, som stjernene i natt, Valentinsglede, for vårt vennskap så flatt.
 7. På Valentinsdag, et vennskapets kyss, Gode venner som vi, aldri i forvisst. Med glede og latter, og minner så søte, Vennskapets skatt, aldri vi glemmer.

Med disse eksemplene har du massevis av inspirasjon til å fortelle bestevennene dine på en kreativ og original måte hvor viktige de er for deg denne valentinsdagen. Begynn å skrive og overrask dem!

Bukett med tørkede blomster

Bukett med tørkede blomster

Gratulasjonskort med bilde

Gratulasjonskort med bilde

Sjokolade

Sjokolade

Valentines gave

Valentines gave

3 korte dikt til valentinsdagen

Valentinsdagen er en perfekt anledning til å skjemme bort den du er glad i med et søtt, kort dikt. Enten du er en nybegynner eller en erfaren poet, kan det å skrive et kort Valentinsdag-dikt være en kraftfull måte å uttrykke dine dypeste følelser på. Her er noen korte valentinsdag-dikt som kan inspirere deg:

 • Under stjernelys, på kjærlighetens dag, Hjerter banker i takt, en vakker saga. Med kyss og smil, vår kjærlighet bor, Valentinsglede, for alltid vi forklarer.
 • Rosenes røde, og himmelens blå, Valentinsdag bringer kjærlighet nå. Med varme omfavnelse og hånd i hånd, Kjærlighetens magi, så sterk og grunn.
 • En dag for hjerte, en dag for to, Valentinsglede, bare for oss to. Kyssene sier det som ordene ikke kan, Kjærlighetens dag, en evig plan.

Det viktigste når du skriver et dikt, er at det kommer rett fra hjertet. La følelsene dine flyte, og legg til elementer som passer til forholdet deres. Er forholdet deres for eksempel fylt med mye humor? Sørg for å inkludere det i diktet ditt! Husk at det ikke handler om antall ord, men om følelsene du legger i ordene.

Enten du skriver et enkelt dikt til partneren din, en venn, barna dine eller til og med kjæledyret ditt, kan et kort Valentinsdag-dikt være den perfekte måten å vise din kjærlighet på. Finn frem penn og papir og sett i gang!

3 hjertevarmende valentinsdagdikt for barn

Overrask sønnen eller datteren din med søte ord på valentinsdagen.

Valentinsdagen handler ikke bare om romantikk - det er også en anledning til å uttrykke kjærlighet innad i familien. Et håndskrevet dikt kan være en kul gest som viser hvor mye du bryr deg om barna dine. Og la oss innse det, smilet i barnas ansikter er den beste belønningen. Så hvorfor ikke gjøre noe ekstra fint for de små med et unikt, hjertevarmende dikt denne valentinsdagen? Her er noen eksempler for å komme i gang!

Dikt 1: I ditt smil, en stjerne så klar, Min kjære datter, min kjærlighetens vår. På Valentinsdag, et kyss fra meg til deg, Min kjærlighet for deg, alltid i stigende vei.

Dikt 2: Datteren min, et hjerte så rent, Valentinsdag bringer kjærlighetens eventyr. Med gleder og smil, i hvert blikk du sender, Du er mitt hjerte, min kjærlighet, min venn.

Dikt 3: På denne dagen, for kjærlighetens fest, Datteren min, du er min største prest. Med hjerter som danser og glede som synger, Valentinsdag med deg, uendelig mening.

4 romantiske dikt til kjæresten din på Valentinsdag

I dine øyne, et univers utfolder seg, Valentins varme, vår historie støper. Søte hvisker av kjærlighet, som en melodi, For alltid din, du fullfører meg.

Dikt 1: Under stjernehimmelen, hånd i hånd vi går, Ditt smil lyser opp natten, som en glødende stjernega. På Valentinsdag, min kjæreste, min skatt, Du er kjærligheten min, mitt hjerte, min natt.

Dikt 2: I dine øyne finner jeg en uendelig sjarm, Som roser i blomst, i min kjærlighetens hage varm. På denne dagen, Valentins solnedgang så rød, Du er min evige kjærlighet, mitt hjerte er ditt.

Dikt 3: Månen smiler ned, på vår kjærlighetens dans, Du og jeg, en perfekt romantisk sjanse. Valentinsdag, en tid for kyss så søtt, Du er min lidenskap, mitt hjerte slår fort.

Dikt 4: I dine armer finner jeg trygghet og ro, På Valentinsdag, min kjærlighet, min tro. Med kyss som ballet, en romantisk sang, Du er min glede, min evige flamme, min kjærlighet.

4 romantiske dikt til kjæresten din på Valentinsdagen

Dikt 1: Under stjernene, vår kjærlighet så sann, Valentinsdag bringer oss nærmere hver mann. Ditt smil, ditt blikk, min kjæreste og venn, Du er mitt alt, min kjærlighet uten ende.

Dikt 2: I dine armer, en varm oase, Valentinsdag, en feiring av vår kjærlighetsreise. Med kyss som danser, som stjerner i natten, Du er min skatt, min glede, min uendelige sannhet.

Dikt 3: Månen lyser opp vår sti i kveld, På Valentinsdag, min kjæreste, min juvel. Med hjerter som banker, i harmoni og tråd, Du er min kjærlighet, min ro, min evige glød.

Dikt 4: Gjennom vind og regn, vår kjærlighet står sterk, På Valentinsdag, min kjære, min beste verk. Med ord så kjærlige, som en melodi, Du er min sang, min drøm, min kjærlighet, min fri.

Personlige dikt - det perfekte “lille ekstra” til personlige valentinsgaver

Med et personlig dikt i valentinsgaven blir hver eneste gave enda mer unik! Uansett om du gir bort sjokolade, blomster, smykker eller en bamse, gjør et personlig dikt gaven spesiell og minneverdig. Det gir et ekstra personlig preg som gjør at gaven skiller seg ut fra resten.

Et personlig dikt kan også brukes til å vekke et gammelt minne, fortelle en vits eller bare få noen til å smile. Det er din unike stil som gjør det spesielt.

Skriv dine følelser, din takknemlighet, din kjærlighet og hengivenhet på papir og legg det til gaven. Dine kjære vil virkelig sette pris på innsatsen. Personlige dikt er den perfekte prikken over i-en til alle dine personlige valentinsgaver, uansett hvem du ønsker å overraske! Hvis du er på utkikk etter enda mer inspirasjon til valentinsdagstekster, kan du ta en titt på bloggen vår om 44 valentinshilsener og la kreativiteten få fritt spillerom.

Puslespill

Puslespill

Puter

Puter

Graveringsglass

Graveringsglass

Blog

Blog