Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Kokebok

Type
Softcover
kr 179
Innbundet
kr 219
Fullt trykt med design, selv baksiden!
Med 160 sider for ekstra skriveglede
Ditt design i fargerik utskrift i HD fotokvalitet

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon om den personlige oppskriftsboken: 
Deksel: innbundet 
Størrelse: A4 
Sider: 106 sider med unik design 
Utskrift: full utskrift, inkludert rygg og rygg 
Papir: 80 gr / m2
Dessverre er det av tekniske årsaker ikke mulig å behandle Cyrillisk, Tyrkisk eller spesialtegn.

De beste oppskrifter samlet i en oppskriftsbok med eget design!

Overrask de søteste kokker og kuleste grillhelter med en super kul og original gave. Denne personlige oppskriftsboken vil være en sann iøynefallende på kjøkkenet, nettopp fordi du kan designe det selv! Oppskriftsboken er trykt med favorittbildene dine og et navn eller en tekst. Fullfør overraskelsen ved å skrive en søt melding på første side. Og med en så fantastisk gave, kan du sikkert invitere deg til å prøve ut en av de deilige oppskrifter!

Vil du lage en så kul, personlig oppskriftsbok selv? I den praktiske redaktøren kan du velge din favoritt fra de spesielle designene. Bare legg til bildet ditt, navn og / eller tekst. Vi vil sørge for at opprettelsen din skrives ut på oppskriftsboken med kjærlighet. Du kan gjøre oppskriftsboken til et ekte kunstverk, fordi designet er trykt på hele dekselet, inkludert rygg og rygg. Innsiden er utformet på en slik måte at favorittoppskrifter lett kan noteres.

FAQ

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!
Vis mer
Vis mindre

Anmeldelser

9.6 / 10

1,102 anmeldelser (3 responser)

Quote icon

Kjapp kundeservice

Laura 17-11-2021

10 / 10
Quote icon

Denne ble kjøpt som julegave til meg selv fra meg selv og er kjempe fornøyd!

Camilla 06-12-2020

10 / 10
Quote icon

Veldig fornøyd

Cecilie 02-07-2019

10 / 10

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?