Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

320 gaver

Du har sett 48 av 320 gaver

Velg den perfekte gaven til brudepikene: Slik spør og takker du dem

Når du skal forberede din spesielle dag er det viktig å huske på de som har støttet deg på reisen, og hva kan være bedre enn å uttrykke din kjærlighet og takknemlighet med en omtenksom gave til brudepikene? Brudepikene er ikke bare dine kjære venner, de er dine fortrolige og hjelpere gjennom hele bryllupsplanleggingen. Vi vil hjelpe deg, enten du ser etter en gave for å be en venninne om å være brudepike eller vil takke henne etter bryllupsdagen. Vi tilbyr et stort utvalg av personlige gaver til brudepiker, fra gaver til forespørselen til budsjettvennlige takkegaver og mer luksuriøse alternativer!

Vil du være brudepiken min: Spør vennene dine med en personlig gave

Når du skal stille dine nærmeste venner det viktige spørsmålet "Vil du være min brudepike?", hvorfor ikke gjøre det med stil? Personlige gaver er en omtenksom og minneverdig måte å spørre på.

Stav spørsmålet på et sjokolade-telegram; få det inngravert på et vinglass, få det printet på etiketten til en vinflaske eller på et duftlys.

En populær gave å gi til brudepiker er en personlig kimono med navnet deres på. De kan ha den på når de gjør seg klare til den store dagen. Kimonoene tar seg flott ut på bilder!

Andre morsomme ideer er personlige snøkuler, magiske krus eller dekorative fliser med bilder på. Det er disse personlige gavene som gjør det ekstra stas å spørre henne og som viser dine nærmeste og kjæreste hvor mye de betyr for deg.

Rimelige, budsjettvennlige gaver til brudepikene

Selv om du må holde deg innenfor et budsjett betyr ikke det at du ikke kan finne fantastiske gaver til brudepikene! Vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste gavene til favorittjentene du har valgt som brudepiker og kan forsikre deg om at selv om en gave er rimelig betyr det ikke at den er mindre flott. Her er noen ideer til små gaver som ikke koster skjorta!

  • En eske med hjerteformede personlige sjokolader med bilde
  • Et vin- eller cocktailglass med brudepikens navn inngravert
  • Et morsomt krus med et bilde av jentene
  • Et hjerteformet bilde-puslespill
  • En søt teddy- bjørn med bilde
  • En skjærefjøl med navnet hennes inngravert

Gaver som takk for at du vil være brudepike

Du er ikke nødt til å vise dine lojale brudepiker velfortjent takknemlighet, men vi kan alle være enige om at det er hyggelig å takke dem for støtten under forberedelsene til den store dagen!

Du trenger noe som viser omfanget av din takknemlighet og gjenspeiler det spesielle båndet mellom dere. "Takk for at du vil være min brudepike"-gaver lar deg uttrykke din ektefølte takknemlighet på en tydelig måte.

Smykker til brudepiker er et populært valg, fordi de utgjør vidunderlige minner om den spesielle anledningen. Du kan gi brudepikene dine et armbånd med navnet deres inngravert sammen med datoen for bryllupet, eller legge ved en søt hilsen. Andre flotte smykkealternativer er halskjeder med initialene deres inngravert, eller kanskje et bilde. De er allsidige og kan brukes til andre anledninger etter bryllupet, noe som gjør dem tidløse. Smykkegaver til brudepiker er ikke bare tegn på din takknemlighet, men også et varig tegn på båndet mellom dere.

Andre nydelige, personlige gaver til brudepiker er skreddersydde fotolerret; myke pledd; deilige morgenkåper med navnet deres brodert på; en reiseveske i skinn eller håndbagasje med bilde fra bryllupsdagen; et fotoalbum fylt med minner; en gravert nøkkelring eller et gavesett med deilig vin og snacks.

Å velge gaver som både er praktiske og sentimentale kan utgjøre den perfekte balansen mellom takknemlighet og originalitet.

Hvordan kan jeg velge gaver til brudepiker som matcher temaet for bryllupet mitt?

La oss ta en titt på hvordan du inkluderer temaet for bryllupet når du skal velge den perfekte personlige gaven til brudepikene dine.

Begynn med å se på fargevalgene for bryllupet. Hvis du for eksempel har planlagt et bryllup med strandtema, kan du velge gaver i kombinasjonen blått og hvitt, som graverte smykker eller en personlig veske. Hvis du skal ha et rustikt låvebryllup kan du vurdere graverte serveringsfat i tre med initialene deres på eller håndlagde stearinlys med duft som minner om naturen. For et bryllup med hagetema vil tørkede blomster være et flott valg.

Hvis dere gifter dere på en vingård vil vinglass med navnene til brudepikene inngravert være både praktisk og utsøkt. Hvis dere gifter dere utenlands kan du velge noe som brudepikene kan bruke på reisen: En personlig reiseveske, toalettveske eller sekk med navnet deres på.

Husk at de beste personlige gavene til brudepikene ikke bare skal inkludere temaet for bryllupet, men også uttrykke din takknemlighet for rollen vennene dine spiller på din spesielle dag.