Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Feir milepælen gullbryllup med en meningsfull gave til 50-årsjubileet. Velg den beste personlige gaven hos YourSurprise og skap gode minner som hedrer deres evige kjærlighet og engasjement.

343 gaver

Du har sett 48 av 343 gaver

En festlig gave til 50-årsjubileet

Å være gift i femti år er absolutt en stor prestasjon. Det er ikke uten grunn at det kalles gullbryllup! Hvis du ønsker å overraske det lykkelige paret med en gave, har YourSurprise mange valgmuligheter, fra festlige til originale gaver. Du kan til og med gjøre gaven til 50-årsjubileet helt unik ved å legge til en personlig gratulasjon.

Deilige gullbryllupsdagsgaver for et vakkert øyeblikk sammen

Feir bryllupsdagen under en koselig familiesammenkomst. Velg en gullbryllupsgave for anledningen som virkelig passer til det nydelige parets smak. Tenk for eksempel på en morsom Celebrations-gaveflaske fylt med ulike sjokolader som kan deles rundt. På gaveesken kan du få trykt en gratulasjonshilsen med parets navn. Hva med å legge til et gammelt bilde av brudeparet på bryllupsdagen for å gjøre jubileumsgaven enda mer personlig?

Leter du etter den perfekte gaven som paret kan nyte i fred og ro? Gå for en vingaveeske med en flaske Chardonnay og to vinglass. Du kan få gravert inn en personlig hilsen i vinglassene eller legge til et bilde og en tekst på vinkassen i tre.

Lag en 50-årspresang til bryllupsdagen ved hjelp av dyrebare minner

En annen god idé er å lage et personlig fotoalbum som viser familiens historie på en morsom måte. Dette er en fin anledning til å dele gode minner fra et helt liv sammen. Du kan også lage en fotocollage og få den trykt på en plakat eller et lerret som du kan henge opp på veggen hjemme hos det lykkelige paret, slik at dette spesielle øyeblikket blir husket hver dag.

Fotogaver til gullbryllupet

En av de mest personlige gavene er en fotogave med bilder av nære familiemedlemmer. Denne typen gave egner seg spesielt godt som bryllupsdagsgave, særlig til 50-årsjubileet. En anledning til å se tilbake og tenke på alle de lykkelige stundene man har hatt sammen.

Overrask brudeparet med bilder på veggpaneler. Hos YourSurprise kan du velge mellom ulike former, for eksempel firkantede, runde eller sekskantede. Få de beste bildene deres trykt på panelene og legg til en unik personalisering. Et annet alternativ til fotogave er et emaljekrus med bilde på. På denne måten kan det nydelige paret glede seg over et vakkert og personlig minne hver gang de tar seg en kopp kaffe.

Flotte gaveideer til 50-års bryllupsdagen

Ønsker du enda mer inspirasjon? Ta en titt på disse 7 gaveideene til en 50-års bryllupsdag:

  1. En personlig klokke med bilde av det gylne paret
  2. En gravert vinkjøler med din egen tekst
  3. En minneboks med alle minnene fra årene som har gått.
  4. Et sett med champagneglass med navnene til det lykkelige paret på.
  5. Et trehjerte med en spesiell inngravert hilsen
  6. Tørkede blomster med gravert stativ i tre
  7. Et sjokoladetelegram med en hilsen til paret

En overraskende 50-årsgave som overrasker på kort tid

Uansett hva du velger som gave til 50-årsjubileet, kan du bestille gaven du ønsker deg raskt og enkelt hos YourSurprise. Velg den gaven som passer best, og bruk vårt brukervennlige redigeringsprogram til å tilpasse den.

Legg til et fint sitat eller bilder fra familiearkivet. Deretter kan du få bestillingen sendt direkte til den adressen du ønsker.

Vil du sette prikken over i-en på overraskelsen? Få 50-årsjubileumsgaven levert direkte til brudeparet. For en ekstra festlig forsendelse kan du legge til en spesiell gaveinnpakning. Hvis du ønsker det, kan du legge til et kort i bestillingen for å tydeliggjøre hvem som har sendt gaven.