Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Overrask bursdagspersonen med en fin gave til en 40-åring. Mange unike ideer som du kan tilpasse med et bilde og en tekst.

234 gaver

Du har sett 48 av 234 gaver

40 års gave

40 år er det nye 30, sies det ofte. Uansett hvor gammel du føler deg, gjør en original bursdagsgave hver bursdag til en uforglemmelig begivenhet! Det er ikke alltid lett å finne en unik bursdagsgave, men med en personlig gave fra YourSurprise gir du virkelig bursdagspersonen noe uforglemmelig.

Bursdag 40? Oppdag de beste gaveideene

Så hva gir du til noen som fyller 40 år? Kanskje du kan gjøre noe med disse forslagene?

 • Et gravert skinnforkle med navn
 • En skjønnhetspakke (for å holde seg ung for alltid)
 • En bok med bursdagsgutten eller jenta i hovedrollen
 • En kokebok med bilde og navn
 • En personlig veske
 • En koffert med bilde av bursdagsbarnets favorittferiedestinasjon.

Og det er bare et lite utvalg av våre mange unike gaver. Har du fått nok av gode ideer?

En personlig gave til en 40 år gammel mann eller kvinne

Leter du etter en bursdagsgave til mannen, kona, moren, faren eller en god venn? Du kan tilpasse gaven din med bare noen få klikk ved å laste opp et søtt bilde eller skrive en passende tekst. Legg til et gavekort, og 40-årsgaven din er klar til å sendes!

40 års gave mann

Leter du etter den beste 40-årsgaven til en mann? På YourSurprise kan du overraske mennene i livet ditt, broren din, din beste venn eller mannen din med noe hyggelig han ikke forventer. Her noen ideer; En skinnlommebok med navnet hans inngravert; et gravert skjærebrett for en ekte matlagingselsker eller et lærhylse til arbeidsnarkomanen.

Gave til henne 40 år

Din beste venn fyller 40 år, men er ikke så glad for det? Å bli eldre kan være vanskelig for noen mennesker, men du kan få mest mulig ut av det med en fin original gave. Du kan gå for noe lite og enkelt, som et vakkert gravert vinglass eller en nøkkelring i lær. Hvis hun elsker å feste, kan hun sannsynligvis sette pris på en flaske brennevin med et personlig etui. Eller kanskje en personlig koffert slik at dere kan dra på venninnereise sammen!

Original gave til 40 åring

Ingenting er mer spesielt enn 40-årsdagen! Ja, vi sier dette hvert år, men det er noe med denne spesielle alderen der du allerede har opplevd mange spesielle øyeblikk. Derfor er det hyggelig å feire med de viktigste menneskene i livet ditt, familie, venner og alle som har spesiell betydning for deg. Hvis du er invitert til en 40-årsdag, vil du finne en original og unik gave. Du kan gå for noe morsomt eller noe nyttig. Gavevalgene er uendelige. Men hvis du virkelig vil gi noen en original gave til en 40-årsdag, gå for en personlig gave. På denne måten kan du tilpasse gaven etter eget ønske, eventuelt med mottakerens navn eller et fint bilde av dere to.

Gaveideer til en som fyller 40 år

Å fylle 40 er en stor begivenhet for mange mennesker. Det gjelder både for den som fyller år og for alle som ønsker å feire anledningen. De fleste ønsker å gi bort en 40-årspresang som er personlig og skreddersydd for mottakeren, noe som gjør at jubilanten husker denne milepælen.

Vi har nevnt flotte gaver til menn og kvinner, men vi har mye mer i vårt sortiment. Hvis du leter etter noe festlig, kan du kombinere noe personlig med en artig og humoristisk vri.

Her er noen supre gaveideer:

 • En gravert skinnsekk til den sparsommelige reisende.
 • En PC-veske for karrierejegeren.
 • Et vin- og ostesett for vinkjenneren.
 • Myke, lune badekåper og tøfler for spa-entusiaster.
 • En boxer med bilde er en morsom 40-årspresang til en mann
 • Sjokolade med navn og bilde for den søtsugne
 • En personlig vannflaske for joggeren
 • En personlig ryggsekk med navn til turgåeren
 • Et cocktailsett for festløven
 • En businesskortholder til forretningsmannen
 • Et sjakkspill med bilder for sjakkspilleren

Listen er like endeløs som vårt sortiment er bredt, og du vil garantert finne noe som passer til bursdagsbarnet. Du finner både morsomme og luksuriøse gaver. 40-årspresangen kan være alt fra et eksklusivt smykke til en morsom gave du virkelig kan verdsette. Våg å ta sjansen på å finne noe som passer bursdagsbarnets personlighet! Deretter bestiller du gavene og får navnene inngravert, eller bruker bilder for å gjøre gaven så personlig som mulig.

Hva er en passende gave til en kollega som fyller 40?

Vi kjenner ikke alltid kollegene våre privat, men vi ønsker likevel å feire begivenheter sammen med dem. Ikke minst ved runde dager, slik som milepælen 40. Hvis det er vanskelig å finne på noe som er unikt kan du velge noe relatert til arbeidet, kanskje med en morsom vri. Noen ideer til 40-årspresang fra vårt sortiment inkluderer er personlig notatbok, en hendig datamaskin og penner til jobben.

Hva er den perfekte 40-årspresangen til bestevennen din?

Den perfekte 40-årspresangen til din beste venn bør være både personlig og si noe om vennskapet deres. Det kan være en gave som minner dere om noe dere har gjort sammen, eller som karakteriserer vennskapet deres. Hvis dere planlegger en reise sammen kan en reiseveske med bilde være en perfekt gave. Eller kanskje en skinnkoffert til en fjong venn. Denne er super for treningsstudioet også!

Bestevenner elsker å ha det morsomt sammen. En morsom 40-årspresang til en kvinne kan være en gave med et artig bilde av dere to. Du kan trykke bildet på en trøye eller en kaffekopp. Det samme gjelder selvsagt for menn. Hvis du ikke treffer vennen din så ofte som du skulle ønske, kan et kosedyr med bilde av deg på være en super, personlig gave som også gir han en latter.

Hvor mye bør man bruke på en 40-årspresang?

Å beslutte hvor mye man skal legge i en 40-årspresang er i all hovedsak en personlig sak. Likevel er det mange som lurer på hva som er en passende sum. Vel, det vil vanligvis avhenge av forholdet ditt til jubilanten, samt av ditt personlige budsjett. Stort sett bruker man litt mer penger på en gave når det er rundt år, det er tross alt ikke hver dag man fyller 40!

Fra større investeringer til småting, YourSurprise har 40-årsgaver for ethvert budsjett.

Større budsjetter kan inkludere gaver som graverte smykker, en god flaske champagne eller gjenstander i skinn. For et smalere budsjett kan man vurdere et par morsomme sokker med bilde på, en personlig snøkule, en Toblerone med navn på eller hjerteformede sjokolader.

Hva er den beste 40-årspresangen til en søster?

Å finne den ideelle 40-årspresangen til søsteren din kan være en hyggelig opplevelse, med et utvalg sentimentale, morsomme eller utsøkte gaver som bare venter på å bli valgt av deg. Her er noen ideer:

 1. En gravert tekopp med navnet hennes på til den som er glad i te.
 2. En personlig nattlampe med navnet hennes
 3. En gravert lighter for røykeren
 4. En toalettmappe i skinn til sminken hennes
 5. En flaske av hennes favorittgin
 6. Et cocktailsett med tilbehør inkludert

Hva er noen unike og personlige ideer til 40-årsgave til en bror?

Hvis du har en bror som snart runder 4-0 og du er på utkikk etter en virkelig spesiell gave, ta en titt på våre gaveideer til en bror:

 • Et fotopanel i tre med et familiebilde
 • En personlig musematte for gameren
 • Et artig par tøfler med et bilde
 • Et utvalg ølbokser i en pakke
 • En flaske vin med personlig etikett
 • Et lærarmbånd med inngravert navn