Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Overrask bursdagspersonen med en fin gave til en 40-åring. Mange unike ideer som du kan tilpasse med et bilde og en tekst.

187 gaver

Du har sett 48 av 187 gaver

40 års gave

40 år er det nye 30, sies det ofte. Uansett hvor gammel du føler deg, gjør en original bursdagsgave hver bursdag til en uforglemmelig begivenhet! Det er ikke alltid lett å finne en unik bursdagsgave, men med en personlig gave fra YourSurprise gir du virkelig bursdagspersonen noe uforglemmelig.

Bursdag 40? Oppdag de beste gaveideene

Så hva gir du til noen som fyller 40 år? Kanskje du kan gjøre noe med disse forslagene?

  • Et gravert skinnforkle med navn
  • En skjønnhetspakke (for å holde seg ung for alltid)
  • En bok med bursdagsgutten eller jenta i hovedrollen
  • En kokebok med bilde og navn
  • En personlig veske
  • En koffert med bilde av bursdagsbarnets favorittferiedestinasjon.

Og det er bare et lite utvalg av våre mange unike gaver. Har du fått nok av gode ideer?

En personlig gave til en 40 år gammel mann eller kvinne

Leter du etter en bursdagsgave til mannen, kona, moren, faren eller en god venn? Du kan tilpasse gaven din med bare noen få klikk ved å laste opp et søtt bilde eller skrive en passende tekst. Legg til et gavekort, og 40-årsgaven din er klar til å sendes!

40 års gave mann

Leter du etter den beste 40-årsgaven til en mann? På YourSurprise kan du overraske mennene i livet ditt, broren din, din beste venn eller mannen din med noe hyggelig han ikke forventer. Her noen ideer; En skinnlommebok med navnet hans inngravert; et gravert skjærebrett for en ekte matlagingselsker eller et lærhylse til arbeidsnarkomanen.

Gave til henne 40 år

Din beste venn fyller 40 år, men er ikke så glad for det? Å bli eldre kan være vanskelig for noen mennesker, men du kan få mest mulig ut av det med en fin original gave. Du kan gå for noe lite og enkelt, som et vakkert gravert vinglass eller en nøkkelring i lær. Hvis hun elsker å feste, kan hun sannsynligvis sette pris på en flaske brennevin med et personlig etui. Eller kanskje en personlig koffert slik at dere kan dra på venninnereise sammen!

Original gave til 40 åring

Ingenting er mer spesielt enn 40-årsdagen! Ja, vi sier dette hvert år, men det er noe med denne spesielle alderen der du allerede har opplevd mange spesielle øyeblikk. Derfor er det hyggelig å feire med de viktigste menneskene i livet ditt, familie, venner og alle som har spesiell betydning for deg. Hvis du er invitert til en 40-årsdag, vil du finne en original og unik gave. Du kan gå for noe morsomt eller noe nyttig. Gavevalgene er uendelige. Men hvis du virkelig vil gi noen en original gave til en 40-årsdag, gå for en personlig gave. På denne måten kan du tilpasse gaven etter eget ønske, eventuelt med mottakerens navn eller et fint bilde av dere to.