Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

På utkikk etter en gave til 18-årsdagen? Ta en titt på vårt store utvalg av personlige gaver og overrask 18-åringen med en unik gave. Bare på YourSurprise!

122 gaver

Du har sett 48 av 122 gaver

Unike gaveideer til 18-årsdagen

Endelig er den etterlengtede milepælen her! Tenåringer ser alltid frem til 18-årsdagen med stor spenning og forventning. En feiring som bare skjer én gang i livet, og som skal tilbringes sammen med venner og familie.

Til en så viktig milepæl er en 18-årsgave selvfølgelig et must. Enten du er invitert til en venns 18-årsfeiring eller sønnen eller datteren din går fra tenåring til voksen, starter jakten på den perfekte bursdagsgaven nå! Ta en titt på vårt fantastiske utvalg av spesielle 18-årsgaverog finn den beste gaven til mottakeren.

10 unike gaveideer til 18-årsdagen

Hos YourSurprise ønsker vi at du skal kunne finne en gave som passer perfekt til mottakeren du har i tankene. For å gi deg en idé har vi laget en liste over 10 gaveideer til en 18-årsdag:

 1. En bagasjelapp til deres neste store eventyr
 2. En morsom plysjleke med mottakerens ansikt som motiv
 3. En treklokke med navnet deres inngravert
 4. En gigantisk sjokoladeplate med navn og bilde av vedkommende
 5. En gravert cocktailshaker
 6. Et mykt fototeppe i fleece
 7. Et sett med personlige briller
 8. Et omtenksomt gratulasjonskort med et spesielt bursdagsønske
 9. En personlig vannflaske
 10. Et morsomt fotobånd

Små, rimelige gaveideer til 18-årsdagen din

En bursdagsgave til en 18-åring trenger verken å være stor eller dyr. Du kan finne mange overkommelige små gaver for å feire den nye voksne og den etterlengtede milepælen. Disse gjennomtenkte og unike små gavene viser hvor mye du bryr deg, og de trenger ikke å koste skjorta. Ved å legge til en personlig hilsen kan du overraske bursdagsbarnet med en liten 18-årsgave som han eller hun vil sette pris på resten av livet. Noen ideer? En myk, søt bamse, et armbånd med navnet inngravert, et personlig stearinlys, en notisbok til å skrive ned alle de gode ideene, et krus med et morsomt bilde eller et gravert glass.

Hvor mye penger bør du bruke på en 18-årsgave?

Når du skal kjøpe en 18-årsgave, er det viktig å finne den rette balansen mellom det ekstravagante og det praktiske. Hvor mye du bør bruke er subjektivt, og tar hensyn til forholdet ditt til bursdagsbarnet og din økonomiske situasjon. Til et familiemedlem eller en nær venn kan du vurdere å bruke litt mer penger, men hvis du har det vanskelig, er det aldri feil å velge en gave med lavere budsjett, men ikke mindre sentimental. Når alt kommer til alt, bryr ikke mottakeren seg egentlig om hvor mye du bruker på en gave, så lenge du er sammen med dem for å feire.

Hos YourSurprise kan du finne gjennomtenkte og unike gaver til 18-årsdagen i ulike prisklasser. Hvis du vil ha flere forslag, kan du ta en titt på bloggen vår om hvor mye du bør bruke på en bursdagsgave.

18-årsgaver til ham og henne

Leter du etter noen forslag til bursdagsgaver til henne og ham? Blant våre kunders favoritt 18-årsgaver til henne kan du finne:

 • Teeske i tre med et utvalg av teer og glasskrus
 • En vinkjøler med navnet hennes inngravert
 • En myk, stilig bamseveske brodert med navnet eller initialene hennes.
 • Et innrammet fotoutskrift
 • Et gavesett fullt av smakfulle godbiter
 • Et sett med graverte vinglass

Blant våre kunders favoritter blant 18-årsgaver til ham finner du:

 • En gigantisk sjokoladeplate
 • Et ostebrett inkludert et sett med ostekniver
 • Et Aperol spritz-glass med navnet hans inngravert.
 • En personlig vannflaske
 • En eske med retrofotografier
 • En personlig hermetikkboks full av smakfulle sjokolader

For mer inspirasjon, sjekk ut alle fødselsdagsgaver til ham og henne.