Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Fødselsdagen hans nærmer seg og du har fortsatt ikke funnet den fineste gaven? Se på våre forslag til fødselsdagsgaver til ham og finn den mest unike og personlige gaven!

151 gaver

Du har sett 48 av 151 gaver

Fødselsdagsgaver til Ham

En fødselsdag er den spesielle og etterlengtede dagen i året, det er når en persons liv og nærvær skal feires, huskes og verdsettes. Nettopp derfor kan det å lage en fin fødselsdagsgave til en mann bli mer komplisert enn du regnet med fordi du vil være sikker på å treffe riktig og kunne smile strålende. Og i tillegg, er dette til dem som tror at å gi en mann gaver er veldig rart? Det ser ut til at det mangler gode ideer!

Men her kommer den vakre delen ... Hvis du har følt deg helt fortapt i jakten på en spesiell fødselsdagsgave til ham, eller hvis du bare leter etter inspirasjon, er du på rett sted med Your Surprise!

Vi har ikke bare tenkt på spesielle gaver, men også på å gjøre dem enda mer spesielle ved å gjøre hver av dem personlig. Så, avhengig av målet ditt, kan du lage noe som vil gjøre ham varm om hjertet, begeistre ham, eller få ham til å le! Finn ut mer i den øremerkede kategorien.

De mest unike fødselsdagsgavene til en mann

Tenker du på å lage en bursdagsoverraskelse til bursdagsgutten? Først av alt, gratulerer med den gode ideen! Men vi vet at det ikke alltid er lett å finne den rette overraskelsen til det du er ute etter, dine interesser og ønsker. Vi har samlet noen bursdagsgaveideer til ham som kan inspirere deg til å skape en uforglemmelig dag:

 • En spesiell middag hjemme der du kan pynter bordet med personlige glass med navnet hans på eller skrevet med din egen håndskrift
 • Skjul eller send et spesielt gratulasjonskort som inneholder en hyggelig og varm videomelding. Med en så unik gest.vil han føle hvor hengiven du er og hvor mye du bryr deg om ham. Designet fremfor alt for dem som er langt unna!
 • En avslappende dag på et velværesenter eller spa, der du overrasker ham med å ta frem en behagelig badekåpe med personlig preg ut av vesken hans
 • Selve gaven kan du gjøre enda mer fantastisk ved å pakke den inn i et personlig tilpasset gavepapir med bildet ditt på og med et design du lager selv!

Fødselsdagsgaver til kjæresten

Fødselsdagen til personen du elsker er absolutt et av årets mest spesielle øyeblikk! Vanligvis bruker man den til å gjøre noe bestemt sammen, men en av de viktigste tradisjonene er jo gaven. Etter så mange år kan det være vanskeligere å finne den mest passende fødselsdagsgaven til ham, spesielt når de beste ideene allerede er brukt.

Vi har samlet noen veldig romantiske gaveideer til kjærestens fødselsdag som du kan hente inspirasjon fra:

 • Sjokolade til en grådig kjæreste
 • En veggklokke med et bilde av deg på
 • Et stort puslespill som skal pusles
 • En snøkule med feriebildet av deg i
 • Et skinnforkle til grillen

Fine og spesielle ideer til fødselsdagssgaveideer for menn

For å finne den perfekte gaven er det ingen regler å følge: etter vår mening er det viktigste at den representerer noe vesentlig for bursdagsgutten selv eller noe dere har sammen. Vi er sikre på at hvis du leter etter en original bursdagsgave til ham, er sjansen stor for at du elsker å tilbringe tid sammen med ham og at dere ofte har det gøy. Så hvorfor ikke gi noe som symboliserer denne gleden og moroa du føler når du er sammen med ham? Eller at det symboliserer en vits dere har mellom dere?

Av alle ting kan du også finne et bredt utvalg av morsomme gaver hos oss som garantert vil bringe et smil til deg og alle dine gjester. For eksempel:

 • Personlig boksershorts for menn med bilde, logo eller tekst
 • For Toblerone-elskere, en XL-størrelse med navnet hans på
 • Herresokker med bilde eller med navnet hans på for ikke å forveksle dem med dine!
 • Et gateskilt som kan utstyres med navnet hans og et bilde av ham,og henge på en festlig måte på et overraskende sted i huset

Kort sagt, du kan velge så mange unike og morsomme bursdagsgaveideer til ham som du vil!

Fødselsdagsgaver til bror

Iblant elsker vi hverandre,iIblant hater vi hverandre (Men åpenbart aldri på ordentlig!). Søsken er en del av livet, du velger dem ikke, men de er en grunnleggende del av hverdagen.

Fødselsdagen deres er også et viktig øyeblikk. Det er de som liker å spørre direkte "Hva ønsker du deg i år?" og til dem som foretrekker at gaven er en spesiell overraskelse. Her er noen av de mest unike og spesielle fødselsdagsgavene til en bror:

 • Lighter med inngravering
 • Fotball med navn for sporty brødre
 • Kortholder for forretningsbrødre
 • Whisky Peaky Blinders til broren som elsker TV-serier