Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlige Secret Santa gaver med bilde, navn og/eller personlig hilsen etter eget valg.

136 gaver

Du har sett 48 av 136 gaver

Gaveideer til julenissen

I juletiden blir alt mer magisk med julepynt, lys deilig mat og gaver … Julen er også en periode for å ha det morsomt sammen, og da du kan arrangere aktiviteter sammen med venner og familie for å komme i den riktige julestemningen. En aktivitet som blir stadig mer populær verden over, er Den Hemmelige Julenissen, som kalles Secret Santo i engelsktalende land, og er en anledning til å gi hverandre gaver og ha det moro seg sammen.

Men hva er den Hemmelige Julenissen?

Secret Santa går ut på å få en gave fra en anonym person som blir den egentlige hemmelige julenissen. Alle de som er med i gruppen kobles tilfeldig sammen med en annen deltager. Alle må gi hver sin gave til den personen de er koblet sammen med uten å avsløre sitt egentlige navn. Navnene kan sorteres på vanlig måte ved å skrive dem på et stykke papir og legge dem i en lue eller vase, eller på nettet. Det er mange gratis nettsteder som tilbyr denne tjenesten.

Noen råd for å arrangere Den Hemmelige Julenissen

Den Hemmelige Julenissen er en morsom aktivitet for alle aldersgrupper, det er lett å arrangere, men det er lurt å ta noen få forholdsregler for at alt skal gå greit. Her har vi samlet noen råd til deg:

  1. Sett opp et budsjett, for du vil vel ikke at det skal skape problemer for noen. Å fastsette et maksimumsbeløp kan være en brems for unødvendig høye utgifter og gi alle muligheten til å finne en gave uten å blakke seg.
  2. Legg til noen forslag, for det kan være at man blir tildelt en person man ikke kjenner så godt. Å velge en gave er aldri lett, særlig når man ikke har noen idé om hva personen liker. Be deltagerne om å sette opp noen gaveforslag under navnet sitt.
  3. Organiser en happening der dere åpner gavene sammen: Den morsomste delen er selvsagt når dere åpner gavene. Samle deltagerne til en hyggelig kveld der da åpner gavene sammen og ønsker hverandre god jul med en skål. Hvis du ikke kan arrangere det som en fysisk sammenkomst, kan du finne løsninger på nettet.
  4. Kjøp gaven i tide, for dette er ting som gjerne utsettes til siste minutt. For å forsikre deg om at alle har fått gaven sin i tide, så fastsett en dato for når de skal få den.
  5. Mor deg! Ikke glem at det viktigste er å ha det morsomt. Ikke ta deg selv altfor høytidelig og ikke stress for å finne den perfekte gaven. Du kan alltid regne med de andres sympati!

Billige gaveideer

Med et stramt budsjett, kan det være vanskelig å gi en gave til Den Hemmelige Julenissen Vi har valgt ut noen gaveideer som koster under 20€ til deg, og som vil hjelpe deg å gjøre et godt inntrykk. Blant annet våre YourSurpise-gaver som kan tilpasses, og derfor kan skreddersys mottagerens ønsker. Slik kan du vise at du har nedlagt spesiell stor omtanke i å finne akkurat den gaven. Fra personlig sjokolade til graverte glass, ta en titt på våre beste gaver!

Den hemmelige Julenissen på kontoret

Den Hemmelige Julenissen er en aktivitet som egner seg veldig godt for et arrangement på kontoret og kan være en morsom måte å ønske hverandre god jul på. Det er de samme reglene for Den Hemmelige Julenissen på kontoret, selv om det er mulig å lage variasjoner for å gjøre arrangementet enda morsommere. For eksempel kan du be kolleger om å gjette hvem julenissen er når gaven er pakket ut eller legge ved et kort med et morsomt dikt eller uttrykk Secret Santa er en anledning for å samle kolleger og more seg sammen. Et lite råd: hvis det er mange ansatte på kontoret, så del kollegene dine i to, mindre grupper. På den måten unngår du at det blir kaotisk og slitsomt. Ta en titt på andre perfekte gaver til Den Hemmelige Julenissen!