Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Oppdag en helt ny verden av spennende kontorgaver. Lag dine egne personlige kontorgaver og piff opp enhver arbeidsplass.

94 gaver

Du har sett 48 av 94 gaver

Kontorgaver og personlige skrivesaker

Hvis du jobber på et kontor, tenker du sikkert jevnlig på å overraske kollegene dine på bursdagen deres eller ved en annen spesiell anledning. Eller du er kanskje på utkikk etter en gave til en venn som snart skal begynne i en ny jobb på kontoret. Eller kanskje du er arbeidsgiver og prøver å finne den beste gaven til en nyansatt for å ønske vedkommende velkommen inn i bedriften eller teamet.

Enten det dreier seg om en sofistikert gravert penn eller et laptophylster i skinn, en elegant notisbok eller en sjarmerende skrivebordsdings, har vi noe for deg. Vi har samlet et utvalg av personlige brevpapir- og kontorgaver for alle øyeblikk og feiringer.

5 morsomme gaver til kontoret for å overraske og glede dine ansatte

Vi tilbringer mye tid sammen med kollegene våre, så det er aldri dumt å gjøre arbeidsdagen litt morsommere. Lys opp dagen til favorittkollegaen din med en morsom gave som er skreddersydd for kontormiljøet. Legg til det morsomste bildet du kan finne på en av de følgende gavene for garantert suksess!

  1. Et eksentrisk fotokrus
  2. En vannflaske med en vri
  3. En bærepose med trykk full av overraskelser
  4. Et personlig stearinlys med et lettfølt preg
  5. En eske med spiselig fotosjokolade

Personlige skrivesaker til kontoret

Hvem sier at kontorrekvisita må være kjedelig og intetsigende? Hos YourSurprise kan du sette et personlig preg på hverdagens kontorrekvisita. Her er noen flotte ideer som du kan la deg inspirere av:

  • En inngravert penn med ditt navn eller en meningsfull tekst
  • Musematte med bilde (tilgjengelig i vanlig størrelse eller XXL)
  • Et personlig laptophylster (gravert i lær eller med bilde)
  • En notisbok trykt eller gravert med ditt eget navn
  • En personlig årskalender eller planner for å holde styr på alle viktige hendelser.