Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Annonser graviditeten din på en morsom, original måte

Det er bekreftet: du venter barn! Du kan ta en ultralyd og se den lille for første gang når du er rundt 8-uker på vei. Det er veldig vanskelig å holde denne fantastiske nyheten for deg selv, så du snart vil du dele det med familie og venner. Mange mennesker venter til etter de første 12 ukene, før de forteller det til hele verden, men når de først har gjort det, er det på tide for en kul svangerskapsmelding! Fortell det på jobben din, til naboene, del gleden din med alle.

Mange foreldre velger å dele nyheten om svangerskapet på en original måte. En personlig gave med f.eks. bilde og/eller søt tekst. YourSurprise tilbyr et bredt spekter av morsomme babygaver, som hver kan tilpasses. Hvilken bedre måte å la foreldrene dine vite at de skal bli besteforeldre enn med en personlig babydress?

Perfekte gaver til svangerskapskunngjøringer

Å kunngjøre graviditeten din vil røre alle. Hvis du har hatt en ultralyd og har bilde av det, kan du trykke det på en gave og gi den til noen du vil dele den store nyheter med, på en spesiell måte. Heldresser, dukker og puslespill er populære valg.

Sett sammen et gavesett

Hvis du virkelig vil gjøre det stort, kan du sette sammen et morsomt gavesett til besteforeldre, tanter og onkler. Du kan legge til et personlig trekort og dukke med den valgte teksten. Legg dem i en fin eske og la dem pakke ut gaven! Bare se på de overraskede ansiktene deres når de åpner den.

Fortell besteforeldre, venner og familie på en morsom måte

Hvis babyen har en eldre bror eller søster, la dem bruke en t-skjorte som sier at de kommer til å bli storebror eller -søster når du besøker familie eller venner. Len deg tilbake og se hvilken av dine kjære som vil oppdage det først!

Tips: Personlig heldress med bilde og navn

Alle vet at heldresser er typisk babytøy. Dette gjør dem til den perfekte måten å kunngjøre graviditeten din på. Velg den minste størrelsen og en unisex-farge som oransje, rød, hvit eller grønn. Legg til den personlige tilpassingen og tenk på hvem gaven er til. Enhver mottaker vil sikkert bli veldig overrasket!

Tips: Hengslet fotoramme med bilde og tekst

Vakre bilder fortjener en flott presentasjon. Du kan oppnå dette med en YourSurprise hengslet fotoramme, ideell for skapet, vinduskarmen eller bordet. Det er et fantastisk alternativ til en vanlig fotoramme. Legg ultralydbildet til et av designene og legg til en personlig tekst, for eksempel 'Vi gleder oss til å møte deg' eller 'Ta deg god tid, lille venn'. Når du kunngjører graviditeten din på denne måten kan være ekstra unikt å legge til fødselsdatoen.

Tips: Kort til hele familien

Hvis du vil fortelle hele familien og vennene dine om den gledelige nyheten samtidig, kan du lage et personlig gratulasjonskort til hver av dem, med ultralydtrykk og en melding. YourSurprise tilbyr forskjellige gratulasjonskort og fotokort. Hvis du helst ikke vil legge til et ultralydtrykk, har vi mange morsomme design du også kan velge mellom.