Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Tilpasset dekorasjon gjør at hjemmet føles mer personlig og fullt av varme. Puter, stearinlys, blomster, veggdekorasjoner og mange flere gjenstander kan tilpasses hjemmet ditt eller hjemmet til noen du er glad i.

43 gaver

Personlige interiørgaver med bilde og navn

Hvis du har et fint feriebilde, bilde av barna dine eller et bryllupsbilde, kan du lage noe kreativt med det! Det er mange måter å vise bilder på hjemme, f.eks. ved å trykke dem på lerret, pleksiglass eller aluminium. I tillegg har vi mange fine ideer, så les videre for å la deg inspirere.

La de beste bildene dine bli til en vakker dekorasjon på veggen

Du bør gjøre noe morsomt med bildene dine. Mange velger å trykke bilder på lerret. Du kan velge om du vil trykke bildet ditt på aluminium eller pleksiglass, som begge er velkjente og vakre alternativer. Hvilket materiale du bør velge, avhenger av bildet ditt. Pleksiglass gir en blank overflate og passer perfekt til bilder som har mye dypbde. Aluminium gir et litt mer industriaktig preg. Lerret er mer klassisk. Hvis du vil ha noe helt annerledes, kan du sette sammen en kollasj med ulike bildepaneler. Denne type veggdekor består av 4, 6 eller 9 paneler som sammen danner et bilde eller som viser ulike bilder.

Fotorammer

Hvis du ikke vil henge bildet ditt på veggen, men heller vil ha det stående på en overflate, kan vi hjelpe deg med det også. Hva med å trykke bildet ditt på en ramme av hardboard? Andre originale ideer er å trykke bildet på en akrylblokk, en fotoramme med hengsler eller en ramme av hardboard.

Original hjemdekor til deg med liten plass

Du trenger ikke nødvendigvis å trykke noe stort, for det går fint an å lage mindre ting med bildene dine også. Hva med en såpedispenser med bilde av barna eller et kjæledyr? Eller morsomme glassbrikker med bryllupsbildene dine på? Dette alternativet er også en fin gave til par som feirer bryllupsdag. Vi tilbyr også morsomme, personlige nøkkelknagger. Da ser du yndingsbildet ditt hver gang du tar med deg eller henger nøklene på plass. Andre tips er et gravert speil og aluminium- eller tredekor med valgfritt bilde og/eller tekst.

Personlige lys

Hvis du er på jakt etter en innflytningsgave eller en gave til noen som er glad i lys, er personlige stearinlys perfekt. I tillegg til vanlige stearinlys, tilbyr vi også lys i glass. Hvis du ser etter et stort antall stearinlys som skal gis bort i gaveposer eller som en liten påskjønnelse, er duftlysene våre en sikker vinner. Boksene blir ekstra persoinlige når de får navn, bilde, logo og/eller tekst. De er et flott blikkfang.

Dekorering av babyrommet

Vi bidrar gjerne til å gjøre barnerommet ekstra koselig med flotte dekorasjoner. Vi foreslår vår fine oppbevaringspose i papir til leker, klesknagger, barnestol og en koselig pute. En fin plakat til å henge på veggen med barnets navn og annen informasjon slår aldri feil, og det samme gjelder for klistremerker til vegg eller vindu. Velg fra vårt store utvalg. Det eneste du må legge til selv er barnets navn.

Dekor til sofaen: puter og fleecepledd

Hvis du eller mottakeren er en skikkelig sofagris, er ingenting som et deilig og varmt pledd. Vi har puter i mange ulike former, størrelser og farger, og du kan legge til bilder og/eller tekst akkurat som du vil. Hvis du vil holde deg varm på en original måte, kan du lage ditt eget personlige fleecepledd.

Bordekorasjoner: servietter og bordbrikker

Hvis du skal invitere til middagsselskap, kan du pynte bordet til gjestene ved å gjøre det ekstra personlig. Dekk på med duk, servietter og bordbrikker med dine egne bilder og/eller tekst. Perfekt når du inviterer familie og gode venner.

Juledekorasjoner

Ingenting er som å pynte hjemmet med vakre dekorasjoner til jul. Sett et personlig preg på juletreet med personlig kuler med bilde og/eller tekst som du velger selv. De er perfekte til babyens første jul eller deres første jul sammen som et par. Andre morsomme dekorasjoner er personlige snøkuler. De er både vakre og nostalgiske.