Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Et personlig serveringsfat eller skjærebrett er en flott gave til en innflyttingsfest, spesielt når det er gravert med selvvalgt navn eller tekst! Sjekk ut vårt brede utvalg av serveringsfat og skjærebrett og lag gaven din nå.

18 gaver

Inngravert skjærefjøl

Vår brede utvalg av serveringsbrett og skjærefjøl er ideell som gave, men også flott til hjemet ditt. For eksempel kan du sette et personlig preg på en luksuriøs skjærefjøl med navn og gi det i gave, eller designe en glassfjøl med trykk til ditt eget kjøkken. Vi inngraverer alle våre skjærebrett selv. Ettersom designet er inngravert, trenger du ikke bekymre deg for at tykket falmer i oppvaskmaskinen. Skjærefjølen vil garantert forbli et vakkert element!

Inngravert brødbrett som bryllupsgave

Veien til hjertet er gjennom magen, spesielt når det betyr nybakt brød på et unikt brødbrett, med tekst. En personlig skjærefjøl i tre er perfekt å gi som bryllupsgave. Få navnene på brudeparet inngravert på fjølen og sett deretter sammen ditt eget gavesett. For eksempel kan du legge til et par grytevotter og litt tapasnacks. Og hvis de synes brødbrettet er rett og slett er for fint å bruke, er det også flott som dekorasjon.

Tre serveringsbrett for frokost på sengen

Søndag morgen er det perfekte tidspunktet for å overraske din kjære med frokost på sengen! Så deilig det ville være hvis du kunne servere dem frokost fra et personlig serveringsbrett i tre? Dette kan enkelt ordnes på YourSurprise! Du kan designe et vakkert serveringsbrett med din egen tekst på kort tid. Vi sørger da for at teksten er inngravert på brettet med største omhu.

Skjærefjøl som serveringsbrett

En annen flott måte å bruke skjærefjølen på er som serveringsbrett, som sikkert vil imponere vennene dine. Enten du liker å servere et ostebrett med deilige franske oster eller foretrekker et middelhavsutvalg med oliven, brød og tapenade, gir dette brettet definitivt et godt inntrykk til gjestene dine.

Fasonger og trykk

Hos YourSurprise har vi en rekke brettfasonger du kan velge mellom. Vi har rektangulære, runde og til og med et hjerteformet brett (flott til valentinsdagen!). Du kan velge mellom forskjellige design og tekst som vi har laget for deg og/eller du kan ha få din egen tekst inngravert, du kan velge mellom forskjellige skrifttyper og effekter.

Hvem er denne gaven perfekt til?

Dette er en utmerket gave til: * matelskere * drikkeelskere * matlagingsentusiaster.